Moja lista remixów

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Buszmen

Moja lista remixów

Post autor: Buszmen »

Zrobiłem sobie listę mojego audio (bez całych koncertów w mp3)

http://www.musialek.boo.pl/temp/list.html

Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to ja chętnie...wymiana, sprzedaż, hurt, detal, wysyłkowo, osobiście. :siesta:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

a co to jest 536? Bo ma takie fajne literki w opisie :P
A w ogólę, to widzę, że szanowny kolega sobie avatarka zmienił? Fajny... Tamten już mi się znudził :party:
Captain_Eo1958

Post autor: Captain_Eo1958 »

Ja jestem bardzo zainteresowany. Juz wysłałem Ci wiadomość, ale na Forum znalazłem jakąś dziwną nazwę konta e-mail, tak więc gdyby widomośc nie doszła prosiłbym Cię Buszmen o kontakt: dangerpix@interia.pl

Captain_Eo1958
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Czesc.

Udalo by sie wrzucic album swingin to michael jackson na serwer?

oto moja lista http://osi.pl/~piospi/mp3.htm

Prosze o pozytywne rozpatrzenie prosby : P
Buszmen

Piotrek pisze:Czesc.

Udalo by sie wrzucic album swingin to michael jackson na serwer?

oto moja lista http://osi.pl/~piospi/mp3.htm

Prosze o pozytywne rozpatrzenie prosby : P
1. Wszelkie prośby i żądania będe rozpatrywał w październiku, jak będę w akademiku (mam nadzieję :nerwy: )
2. Lista badzo ciekawa, ale:
  • jest nieposortowana
  • brakuje nazw niektórych utworów, np. co to jest Utwór 1??
  • Michael to chyba mały ułamek tej listy (ale mi to nie przeszkadza. Ja dałem tylko Michaela, bo gdybym wrzucił wszystko co mam, to wcale by się dużo nie powiększyła :-) )
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Ojeeeej, jaka dłuuuuuuuuugaaaaaaaaaaa ta lista :-o !!!!
Ty to wszystko choć raz przesłuchałeś? Bo mi się nawet czytać nie chce, a co dopiero słuchać :party:
No ale ja remiksów nie zbieram... z zasady... jest kilka miłych dla ucha wyjątków, jakie posiadam. Niemniej jednak gratuluję Ci kolekcjonerskiego zapału ;-)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Captain_Eo1958

Post autor: Captain_Eo1958 »

Do kolegi Piotrka!
No przepraszam bardzo, co nas fanów Michaela obchodzi jakaś polska muzyka, jakaś Shakira, Roxette czy Radiohead???!!! Jak zobaczyłem na Twojej liście niektórych wykonawców (jeśli mozna ich tak nazwać) to aż mną zatrzęsło, no bo jak mozna słuchać czegoś takiego (właściwie większości tych wykonawców) i Michaela Jacksona????? Przeciez oni nawet mu do podeszw mokasynów nie dorastają!
Nie chodzi o to że krytykuje czyjś gust, po prostu tego nie rozumiem. Będąc fanem Michaela moge słuchać zaledwie paru, (na palcach chyba jednej ręki mozna by zliczyć) innych wykonawców. Są to uznane w śwecie fonografii talenty, np. Stevie Wonder, Lionel Richie, Whitney Houston, ale i tak nieporównywalni z Michaelem. Ale Shakira? Justin Timberlake? Szkoda,że nie Britney, albo inne takie ciś. No soooooorrrryyyyy, ale po prostu szkoda gadać ...........

Captain_Eo1958
Buszmen

Dla mnie możecie słuchać nawet spływających ścieków po ulicy. O gustach się po prostu nie dyskutuje. Dla metalowców muzyka Michaela to słodkie kołysanki nie do wytrzymania, a dla Ciebie Britney może być totalnym chłamem. Ważne jest to, żeby szanować poglądy i gusta innych.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Captain_Eo1958 pisze:Do kolegi Piotrka!
No przepraszam bardzo, co nas fanów Michaela obchodzi jakaś polska muzyka, jakaś Shakira, Roxette czy Radiohead???!!! Jak zobaczyłem na Twojej liście niektórych wykonawców (jeśli mozna ich tak nazwać) to aż mną zatrzęsło, no bo jak mozna słuchać czegoś takiego (właściwie większości tych wykonawców) i Michaela Jacksona????? Przeciez oni nawet mu do podeszw mokasynów nie dorastają!
Nie chodzi o to że krytykuje czyjś gust, po prostu tego nie rozumiem. Będąc fanem Michaela moge słuchać zaledwie paru, (na palcach chyba jednej ręki mozna by zliczyć) innych wykonawców. Są to uznane w śwecie fonografii talenty, np. Stevie Wonder, Lionel Richie, Whitney Houston, ale i tak nieporównywalni z Michaelem. Ale Shakira? Justin Timberlake? Szkoda,że nie Britney, albo inne takie ciś. No soooooorrrryyyyy, ale po prostu szkoda gadać ...........

Captain_Eo1958
Jak możecie...? No! Jak możecie...?

Wracam do mojego dziadowskiego Radiohead. I debilnego Myslovitz, nie wspominając o potwornym Lady Pank. Potworne rzeczy. Polska muzyka. Dno. Jak można słuchać takich rzeczy, będąc fanami Michaela Jacksona? Trzeba być debilem! A tak wogóle fani Michaela powinni słuchać tylko Michaela, bo wtedy co z nich za fani?

:smiech: :smiech: :smiech:

[edit] A tak wogóle to teraz wreszcie obejrzałem porządnie tą słynną już listę chłamu i bezgustnych rzeczy rodem z "Parszywej 13". Właściwie to ja też słucham wielu podobnych utworów, widocznie też się nie znam, jestem głupi i nie powinienem się nazywać fanem Michaela Jacksona ;-) Ale liczba ponad 8 tys. utworów robi przy moich 3,3 tys. imponujące wrażenie :] Jak będę szukać nowych rzeczy do odkrycia (hah... czyli nigdy, bo ostatnio całą dyskografię Systemu of Down, nie mówiąc o Princie, zdobyłem - pozdrawiam Sade :] ), to jeszcze sobie przejrzę i znajdę ciekawe nazwiska ;-)
Ostatnio zmieniony śr, 14 wrz 2005, 19:33 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
thewiz

Post autor: thewiz »

Pank pisze:
Jak możecie...? No! Jak możecie...?

Wracam do mojego dziadowskiego Radiohead. I debilnego Myslovitz, nie wspominając o potwornym Lady Pank. Potworne rzeczy. Polska muzyka. Dno. Jak można słuchać takich rzeczy, będąc fanami Michaela Jacksona? Trzeba być debilem! A tak wogóle fani Michaela powinni słuchać tylko Michaela, bo wtedy co z nich za fani?

:smiech: :smiech: :smiech:

Ja tez nie wiem,jak mozemy... jak ja moge kochac Madonne lub Gunsow...za jakie grzechy mam plyte Brodki,kolysze sie przy Georgu Michaelu....jakim cudem twierdze,ze Roxette,to porzadny zespol?Panie ratuj !!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Lika

Ja przepraszam Captain_Eo1958... że się wtrącę... :surrender:
ale czy słuchanie Michaela Jacksona do czegoś zobowiązuje, czy są jakieś odgórnie przyjęte normy??
Hmm... no nie wydaje mi się... :-/ Zajrzałam z ciekawości na listę Piotrka i jest jak najbardziej ok! Chłopak ma zróżnicowany gust i chwała mu za to ;-)!
Ja nie muszę lubić np. Timberlake'a, czy Spears... no ale ludzie kochani! Trochę tolerancji (to nie boli), a świat będzie piękniejszy! Naprawdę... :-)

I błagam nie zaczynajcie się tu teraz kłócić dla "przykładu" o to, kto lubi Shakirę, a kto jej nie znosi... :wariat: glupija :ziew:

P.S. Pank, ja Cię normalnie uwielbiam! :smiech: :smiech: :smiech:

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Lika

..::BuSzMeN::.. pisze:Dla mnie możecie słuchać nawet spływających ścieków po ulicy. O gustach się po prostu nie dyskutuje. Dla metalowców muzyka Michaela to słodkie kołysanki nie do wytrzymania, a dla Ciebie Britney może być totalnym chłamem. Ważne jest to, żeby szanować poglądy i gusta innych.
No właśnie! Co racja, to racja! Poza tym Busz, pewnie gdybyś wiedział, że dyskusja zejdzie na takie tory, to wcale byś tej swojej listy tutaj nie umieścił (albo przynajmniej mocno byś się zastanowił, czy warto... )
Listy Piotrka też by wtedy nie było, bo on tylko podchwycił Twój pomysł nenene...
Pomyślcie więc czasem dwa razy zanim coś napiszecie, albo skrytykujecie.

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Ekhm. Dopiero teraz to zauwazylem : )

Według mnie to, ze ja slucham Michaela Jacksona, czy ktokolwiek inny, nie zobowiazuje do niczego i nie determinuje zadnych upodoban muzycznych. Nie oceniam innych wokalistow przez pryzmat MJ. Slucham to, co mi sie podoba. A to, czego slucham, mozna zobaczyc tu, a nie - wbrew pozorom - po liscie.

Nie czuje sie obrazony, tylko smieszy mnie Twoje podejscie do sprawy.

@Buszmen: lista nieuporzadkowana bo wczytalem wszystko jak lecialo, ale mozna dostrzec jakas prawidlowosc: muzyka polska a-z, soundtracki a-z, muzyka zagraniczna a-z, reszta : )

Niepodpisane tracki zdarzaja, fakt. Coz. Czasem jak na szybko chce cos zgrac z CD to nie zawsze uzupelniam tagi, albo tez w sciagnietych juz nie ma. Pliki sa podpisane normalnie i dlatego nie zajalem sie ich otagowaniem, bo z mojej perspektywy to wystarczy. No fakt, ale na liscie pozniej nie wiadomo co to jest.

Sorry w ogole ze Ci wjechalem w temat o Twoich remixach itd.

Pozdrawiam wszystkich, ktorzy mają czelnosc sluchac czegos co nie ma w nazwie 'Michael Jackson' ; )
ODPOWIEDZ