Hey. ;]

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Bejsa

Hey. ;]

Post autor: Bejsa »

Przed śmiercią Michaela nie byłam jakąś jego wielką fanką. W dniu jego śmierci zaczęłam słuchać piosenki, teledyski i filmy na temat Jacksona. Żałuję, że wcześniej nie zainteresowałam się jego osobą. Dla mnie każda piosenka jest wyjątkowa i niepowtarzalna.

Jestem Basia i mam 14 lat. Mieszkam w Opocznie (miejscowość w województwie łódzkim) i zdałam do drugiej klasy gimnazjum. Interesuję się przede wszystkim siatkówką i muzyką (Michael Jackson, Green Day, Evanescence, Rammstein, Simple Plan). Moim hobby jest również fotografia. Mecz siatkówki bez aparatu to nie mecz. To chyba na tyle. Jeszcze raz witam i mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas. ;]

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
moonwalker-streetwalker

Post autor: moonwalker-streetwalker »

witaj miłego postowania i dowiadywania się rzeczy o królu
Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj, Imienniczko ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Witaj
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: Ania R. »

Witaj i powodzenia :).
"May we continue to remember not to judge man by the color of his skin, but the content of his character." Michael Jackson
ODPOWIEDZ