http://www.musialek.boo.pl/temp/list.html
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to ja chętnie...wymiana, sprzedaż, hurt, detal, wysyłkowo, osobiście.
![:siesta:](./images/smilies/siesta.gif)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
1. Wszelkie prośby i żądania będe rozpatrywał w październiku, jak będę w akademiku (mam nadziejęPiotrek pisze:Czesc.
Udalo by sie wrzucic album swingin to michael jackson na serwer?
oto moja lista http://osi.pl/~piospi/mp3.htm
Prosze o pozytywne rozpatrzenie prosby : P
Jak możecie...? No! Jak możecie...?Captain_Eo1958 pisze:Do kolegi Piotrka!
No przepraszam bardzo, co nas fanów Michaela obchodzi jakaś polska muzyka, jakaś Shakira, Roxette czy Radiohead???!!! Jak zobaczyłem na Twojej liście niektórych wykonawców (jeśli mozna ich tak nazwać) to aż mną zatrzęsło, no bo jak mozna słuchać czegoś takiego (właściwie większości tych wykonawców) i Michaela Jacksona????? Przeciez oni nawet mu do podeszw mokasynów nie dorastają!
Nie chodzi o to że krytykuje czyjś gust, po prostu tego nie rozumiem. Będąc fanem Michaela moge słuchać zaledwie paru, (na palcach chyba jednej ręki mozna by zliczyć) innych wykonawców. Są to uznane w śwecie fonografii talenty, np. Stevie Wonder, Lionel Richie, Whitney Houston, ale i tak nieporównywalni z Michaelem. Ale Shakira? Justin Timberlake? Szkoda,że nie Britney, albo inne takie ciś. No soooooorrrryyyyy, ale po prostu szkoda gadać ...........
Captain_Eo1958
Pank pisze:
Jak możecie...? No! Jak możecie...?
Wracam do mojego dziadowskiego Radiohead. I debilnego Myslovitz, nie wspominając o potwornym Lady Pank. Potworne rzeczy. Polska muzyka. Dno. Jak można słuchać takich rzeczy, będąc fanami Michaela Jacksona? Trzeba być debilem! A tak wogóle fani Michaela powinni słuchać tylko Michaela, bo wtedy co z nich za fani?
![]()
![]()
No właśnie! Co racja, to racja! Poza tym Busz, pewnie gdybyś wiedział, że dyskusja zejdzie na takie tory, to wcale byś tej swojej listy tutaj nie umieścił (albo przynajmniej mocno byś się zastanowił, czy warto... )..::BuSzMeN::.. pisze:Dla mnie możecie słuchać nawet spływających ścieków po ulicy. O gustach się po prostu nie dyskutuje. Dla metalowców muzyka Michaela to słodkie kołysanki nie do wytrzymania, a dla Ciebie Britney może być totalnym chłamem. Ważne jest to, żeby szanować poglądy i gusta innych.