witam i przepraszam, ale kocham i wielbię ;p

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
agus1011

oo

Post autor: agus1011 »

oooo widze ze ktoś z Zabrza prawdopodobnie ;-)
...na zawsze w moim sercu...[*]
:mj:
...I need you...:'(

1958-2009.....gone too soon...
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Witaj
Obrazek
Awatar użytkownika
Oluksandra

Post autor: Oluksandra »

Madzia pisze: Ja też żąluje ze nie urodziłam sie w tym samym roku co moi rodzice (1970 rok)
Eee tam. ;P
Nie ma co żałowac. Teraz byś miała prawie cztery dychy, a tak to masz 14.
Awatar użytkownika
Billie Jaen

Post autor: Billie Jaen »

No nie powiem bo zwala z nóg to co opisałaś. A przynajmniej mnie bo ze mną było zupełnie tak samo jak z Tobą!!! Straszne nie? Witam Cię gorąco :mj:
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Obrazek
Awatar użytkownika
moonwalker-streetwalker

Post autor: moonwalker-streetwalker »

witamy serdecznie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam serdecznie na forum.
Obrazek

Re: oo

Post autor: studentkaxd »

agus1011 pisze:oooo widze ze ktoś z Zabrza prawdopodobnie ;-)
jeżeli to o mnie chodzi - to nie z Zabrza ;-)
Oluksandra pisze:
Madzia pisze: Ja też żąluje ze nie urodziłam sie w tym samym roku co moi rodzice (1970 rok)
Eee tam. ;P
Nie ma co żałowac. Teraz byś miała prawie cztery dychy, a tak to masz 14.
hah no właśnie ;-)
Billie Jaen pisze:No nie powiem bo zwala z nóg to co opisałaś. A przynajmniej mnie bo ze mną było zupełnie tak samo jak z Tobą!!! Straszne nie? Witam Cię gorąco :mj:
dlaczego zwala? w pozytywnym czy negatywnym sensie?

również witam wszystkich ;-)
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

witam ;-)
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

generalnie WITAM,
ale nigdy nie wiem jak ustosunkować się do takich ludzi......... to pytanie 'dlaczego akurat teraz, dlaczego dopiero teraz' ,które pozostaje bez odpowiedzi oraz pytanie, które samo się odpowie w przyszłości 'na jak długo ta Twoja miłość do MJ - miesiąc, pół roku? a potem co?' powrót do normalności...

myślałam nad tym długo, ale nadal nie wiem.

pozdrawiam ciepło jednak! niech MJ jeszcze mocniej chwyci Twoje serce :):)
studentkaxd

akaagnes pisze:generalnie WITAM,
ale nigdy nie wiem jak ustosunkować się do takich ludzi......... to pytanie 'dlaczego akurat teraz, dlaczego dopiero teraz' ,które pozostaje bez odpowiedzi oraz pytanie, które samo się odpowie w przyszłości 'na jak długo ta Twoja miłość do MJ - miesiąc, pół roku? a potem co?' powrót do normalności...

myślałam nad tym długo, ale nadal nie wiem.

pozdrawiam ciepło jednak! niech MJ jeszcze mocniej chwyci Twoje serce :):)
jako taka odpowiedź na poprzedniej stronie (w 4 moim poście). wiem, że wiek mnie nie tłumaczy, ale w przeszłości rzeczywiście nie interesowałam się ani Michaelem Jacksonem, ani żadnym innym wykonawcą. może dlatego, że też nie było takich możliwości jak teraz, a może po prostu byłam młoda i głupia... a co do drugiego pytania... mam nadzieję, że na długo... zresztą to nie jest jakiś fanatyzm czy zaślepienie czy jeszcze jakaś platoniczna miłość (jak w przypadku niektórych). po prostu uwielbiam jego głos i sposób poruszania się i mogłabym bez końca słuchać go i wpatrywać się w niego. ale to nie znaczy też, że uważam go za jakiegoś Boga. szanuję tylko tego człowieka za to kim był (pomimo jego wad, bo takowe też uchwyciłam) i tyle. również pozdrawiam.

PS: dopiero, gdy czegoś nam brakuje, zdajemy sobie sprawę, ile to dla nas znaczyło i wtedy dopiero zaczynamy to doceniać. myślę, że każdy w swoim życiu tego doświadczył... taka przykra prawda. i tu nie chodzi tylko o takie błahe sprawy...
Awatar użytkownika
anulek

Post autor: anulek »

Witaj studentkaxd ! Miałam podobnie jak Ty . Rozumiem jak się czujesz !

Pozdrawiam serdecznie , niech M.J. będzie w Twoim sercu na baaardzo długo :mj:
Obrazek

See you , Michael ! I love you..
studentkaxd

anulek: dzięki ;-)

akaagnes: a swoją drogą podążając takim tokiem myślenia (mam na myśli atakowanie takich osób jak ja) za rok czy lat 20 MJ nie będzie miał nowych wielbicieli, nie będzie można już zostać jego fanem, a co gorsza słuchać jego muzyki... a chyba nie o to tutaj chodzi. ;-)
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

studentkaxd pisze:a chyba nie o to tutaj chodzi.
no nie o to.... i fajnie,że już wiesz o co kaman z Mike'm i w ogóle.... ale nie dało się tego zauważyć wcześniej?

nie czepiam się,nie atakuję, nie potępiam ... po prostu dziwnie jakoś, i tyle. ;P
buziak MJ;*
Awatar użytkownika
karolinaonair

Post autor: karolinaonair »

Nigdy nie jest za późno by odkryć muzykę Michaela Jacksona.
Ktoś kto dopiero za parę lat usłyszy pierwszy raz w radio Billie Jean, a potem skoczy w google i odkryje Beat it, Thrillera i Smooth Criminal i powie, że ten facet był fantasyczny, to też będzie jego fanem.
I jesli choć jedna osoba po śmierci Michaela zmieni zdanie i odkryje, że był wspaniałym człowiekiem, a nie potworem jakim go pokazywały w ostatnich latach media to uważam, że to świetnie.

Takie jest moje zdanie.
Obrazek

"Kłamstwa biegną sprinty, prawda biegnie maratony" - Michael Jackson
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

Witaj, studentkaxd!
akaagnes pisze:fajnie,że już wiesz o co kaman z Mike'm i w ogóle.... ale nie dało się tego zauważyć wcześniej?
Dało i się zauważało i uwielbiało. chodzi o to, że u niektórych ludzi (czytaj Solange ;) ) potrzeba wspólnoty odzywa się w obliczu trudnych wydarzeń, a na co dzień swoje pasje eksplorują samotnie, bo taki mają charakter (taki sobie introwertyzm). nie rejestrują się na forach, nie udzielają na gronach, a jeśli już mają konto na jakimś portalu społecznościowym, to obserwują z bezpiecznej odległości ;)
pozdrawiam gorąco :)
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
ODPOWIEDZ