DVD Michael Jackson talks to...Oprah (Lektor PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Gala_1

Re: DVD Michael Jackson talks to...Oprah (Lektor PL)

Post autor: Gala_1 »

Willy pisze:Były projekty z napisami, teraz czas na lektora. Polska ścieżka dzwiękowa pochodzi z mojej kasety VHS, obraz wraz z oryginalnym dzwiękiem jest z innego źródła. Obie wersje troche się różniły, ta angielska jest pozbawiona większości przerywników czy jak kto woli miejsc w których w oryginale były reklamy, co też wymagało odpowiedniego dopasowania "polskiego" dzwięku do materiału wideo. Jakość ścieżki z lektorem nie jest najlepsza ale zdatna do słuchania. Nie ma bezpośredniej możliwości wyboru scen, tak jak to było na poprzednich płytkach ale całość ma rozdziały po których można "skakać". Wielkość to 2,74 GB. A więc MJPT przedstawia: Michael Jackson talks to ... Oprah.

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Próbka (obraz+polska fonia)

DOWNLOAD
[Part01] [Part02] [Part03] [Part04] [Part05]
[Part06] [Part07] [Part08] [Part09] [Part10]

Willy masz może na rapidach ?
LWMJ ściągnełam genialna jakośc
'Dałeś nam najpięknejszą muzykę pop jaką mogliśmy usłyszeć. Dziękujemy ci... NA zawsze pozostaniesz w naszych sercach.!.
Awatar użytkownika
Gala_1

Post autor: Gala_1 »

No a można prosić na RApidach ? jak b ktoś miał bo ja przez program ściągam gdzie się wsadza tylko linki na rapidy i dlatego prosze...
'Dałeś nam najpięknejszą muzykę pop jaką mogliśmy usłyszeć. Dziękujemy ci... NA zawsze pozostaniesz w naszych sercach.!.
ODPOWIEDZ