cicha: masz może jakiegoś linka do tego występu w lepszej jakości ?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Na marginesie. Chyba nie twierdzisz, że właśnie tutaj Dangerous jest śpiewane na żywo?Speed Demon pisze:A całe show pokazuje głównie, jak doskonałym utworem jest "Dangerous". Generalnie przedkładam wokal live nad taniec.
Dobra znalazłam link. Okazuje się, że są jeszcze aktywne.pLaYmAn pisze:cicha: masz może jakiegoś linka do tego występu w lepszej jakości ?
Dla mnie takim utworem jest Another Part Of Me. :)Speed Demon pisze:jeden utwór z trasy Bad rozwala wszystkie "performanse" MJa w stylu "Dangerous"
Twierdzę właśnie odwrotnie (dlatego eliminuję), o to chodzi w uzasadnieniu - jeden utwór z trasy Bad rozwala wszystkie "performanse" MJa w stylu "Dangerous".cicha pisze:Na marginesie. Chyba nie twierdzisz, że właśnie tutaj Dangerous jest śpiewane na żywo?Speed Demon pisze:A całe show pokazuje głównie, jak doskonałym utworem jest "Dangerous". Generalnie przedkładam wokal live nad taniec.
no to nie głosuj jeszcze teraaaaz!Speed Demon pisze:A całe show pokazuje głównie, jak doskonałym utworem jest "Dangerous"
jak sama nazwa wskazuje - UDOSKONALENIE(?) ; Pcicha pisze:Te nastepne wykonania, to juz rutyna i dalsze udoskonalenie wzglednie modyfikowanie tych pierworodnych ;p
dla mnie to samo. another part of me miażdży wszystkie występy jak imadło. ; ) to był szczyt. ' widze zaszczyt a za szczytem zaszczyt za zaszczytem'Speed Demon pisze:jeden utwór z trasy Bad rozwala wszystkie "performanse" MJa w stylu "Dangerous".
Tlumaczenie już było.majkelzawszespoko pisze:PS: nie wiem dlaczego głosujecie na Beat It, wytłumacz mi ktoś, będę wdzięczny. toćto hit!