Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
They Don't Care About Us - Michael przewrócił się... ?
Witam, gdy oglądam teledysk do piosenki They Don't Care About Us to za każdym razem nakłada mi się pytanie, gdy kobita rzuca się na ramiona Michael'a a policjanci próbują ją odciągnąć to w tedy Michael, traci równowagę i się przewraca... Czy to było zaplanowane czy nie ? A może tak wyszło i Michael'owi się to spodobało i tak zostało ?
Szukałem informacji na forum ale nic podobnego nie znalazłem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
kurtka chłopaki
tak rozpykaliscie ten temat, ze i tak trzeba wszystko po kolei zrobić. Może mi sie uda zorganizować cos gruntowniejszego.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Re: They Don't Care About Us - Michael przewrócił się... ?
Osobą która między innymi ratuje MJ przed Kobietą był reżyser tego videoclipu pan Spike Lee i faktycznie nie było to zaplanowane. MJ pewnie się to spodobało bądź Spike'owi i tak zostało. Polecam ten filmik reżyser to ten pan z plecakiem ;) widać go w momencie jak ratuje MJ przed Kobietą ;)gregoryfx pisze:Witam, gdy oglądam teledysk do piosenki They Don't Care About Us to za każdym razem nakłada mi się pytanie, gdy kobita rzuca się na ramiona Michael'a a policjanci próbują ją odciągnąć to w tedy Michael, traci równowagę i się przewraca... Czy to było zaplanowane czy nie ? A może tak wyszło i Michael'owi się to spodobało i tak zostało ?
Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=0BBM-Z5hhi4
Ostatnio zmieniony śr, 19 sie 2009, 0:42 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
jeszcze raz, prosze
jeszcze jedno, mógłby mnie ktoś oswiecić jak to w końcu jest MJ napisał Man in the mirror czy nie, bo juz nie wiem, raz czytam że tak,a raz ze nie,mrs_ewa pisze:czy to prawda ze w dniu urodzin Michaela ma sie odbyć koncert upamiętniający Jego osobe, na koncercie ma być wizualizacja Jego w 3D?
Czy ktoś wie?
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi powiedział, skąd jest urywek od 1:40 do 1:47 http://www.tekstowo.pl/piosenka,michael ... smile.html !!!
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję
MJLadies, Captain EO.
Ostatnio zmieniony sob, 08 sie 2009, 20:26 przez Solange, łącznie zmieniany 1 raz.
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Pytanie....
Sorka jesli nie w tym temacie w ogóle ale nie wiedzialam gdzie to zamiescic...
Więc wszyscy najczęściej mówia że Michael mial dwie kobiety w swoim życiu ale to przecież nie prawda było ich więcej i nawet on sam o nich wspominał w wywiadach.Z tego co wywnioskowałam po ogladaniu wszystkich wywiadów itp to mial ich 4 lub 5...
A co Wy o tym sądzicie?
A i mam jeszcze jedno pytanie do najwierniejszych fanów.Co z włosami Michaela? Mial loczki a potem nagle proste...Prostował je czy jak? I przepraszam za takie głupie pytanie ale nurtuje mnie to....
Pozdrawiam
Więc wszyscy najczęściej mówia że Michael mial dwie kobiety w swoim życiu ale to przecież nie prawda było ich więcej i nawet on sam o nich wspominał w wywiadach.Z tego co wywnioskowałam po ogladaniu wszystkich wywiadów itp to mial ich 4 lub 5...
A co Wy o tym sądzicie?
A i mam jeszcze jedno pytanie do najwierniejszych fanów.Co z włosami Michaela? Mial loczki a potem nagle proste...Prostował je czy jak? I przepraszam za takie głupie pytanie ale nurtuje mnie to....
Pozdrawiam
...na zawsze w moim sercu...[*]
...I need you...:'(
1958-2009.....gone too soon...
...I need you...:'(
1958-2009.....gone too soon...
-
Mówi się o ok. 3 i 3/4 oktawy, ale trudno powiedzieć jak było naprawdę (nie wiadomo o jaki okres chodziło, bo skala także może się zmieniać z upływem czasu). A skalę się mierzy śpiewając po kolei dźwięki grane na jakimś instrumencie, np. pianinie (od najniższych jakie się jest w stanie zaśpiewać, do najwyższych).
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- insomniaof
- insomniaof