Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Myśle że to zadanei głownie dla naszych"FRA" :p Mjówek. <Mjowitko?>
Często na kilku fotkach ale teraz udało mi się znaleść jak na złość tylko jedną widuje Michaela w barwach <koszulce> Francuskiego zespołu piłkarskiego OGC Nice. Ja osobiście nie przypominam sobie aby cos kiedys dlaczegoś :] Majki tam coś robił, nei czytałem o tym a bardzo chciał bym się dowiedziec czy to przypadek ?
O to Michael w koszulce tego Francuskiego pierwszoligowca.
Możecie tez podziwiać moje avatar tam tez Majki w tych barwach.
Wiesz Mazi nie mam pojecia o co chodzi z tą koszulką
niegdy nie widziałam Michaela w tej koszulce tylko wlasnie u Ciebie wiec wiesz niestety Ci nie pomoge
Pewnie niedlugo Ci ktos napisze wiesz spox ;)
pozdro dla wszystkich
Nigdy nie słyszałem, żeby Michael miał powiązania z tym klubem. Wydaje mi się, że Michael założył tę koszulke tylko do jednej sesji fotograficznej. Rzeczywiście jest kilka zdjęć Michaela w tej koszulce, ale wyrażnie widać że zostały zrobine podczasd jednej sesji. Moim zdanie założył tę koszulkę dlatego,że mu się po prostu podobała. No i wyglądał w niej SUPER (good choice, Mike!:-) Nie sądzę żeby wtedy był kibicem. Wiadome, że w okresie Blood On The Dance Floor Michael miał pewne powiązania z piłką nożną, np. podczas wizyty w Monachoium w kwietniu 1997 r. pozował z koszulką drużyny Monachium. Złożył na niej też swój autograf. Potem został honorowym prezesem jednej z drużyn angileskich.
Co do koszulki to OGC NICE ważne jest też, że w czasach Thrillera Michael często robił sobie sesje fotograficzne, nie tylko na potrzeby promocyjne. Częściej robił to prywatnie, dla siebie. Podobnie było z materiałem wideo. Michael miał swego własnego dokumentalistę Stevena Howella, którego często anga żował, by utrwalał go w różnych sytuacjach. Facet znany jest fanom z tego, że nielegalnie wydał na rynek tzw. Unathoirised Interview Z 1983 roku.
Jeżeli jednak ktoś zna powiązania Michalea z tym klubem piłkarskim niech coś o tym napisze i jeżeli to możliwe poda źródło.
Własnie chciał bym sie przekonać. Ale tak dziwnie z kąd miał by wiedzieć o takim zespole i co akuurat ta koszulkamu sie spodobała a dlaczego nei POGONi np ;> wsumei tez pasy. Dlategol icze na Mjowitke :]
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
SylwuniA pisze:Wiesz Mazi nie mam pojecia o co chodzi z tą koszulką
niegdy nie widziałam Michaela w tej koszulce tylko wlasnie u Ciebie wiec wiesz niestety Ci nie pomoge
Pewnie niedlugo Ci ktos napisze wiesz spox ;)
pozdro dla wszystkich
Mazi, daj więcej fotek Michaela w tym przebranku. Przynajmniej to w avatarku daj w jakims przyzwoitym wymiarze. Właśnie się zarejestrowałam na forum tamtejsych kibiców /Boższe, co ja wyprawiam?/ ale jeszcze czekam na linka... No ba, ale z czymś musze do nich przyjść. Im więcej zdjęć tym lepiej... Jak dasz, to popostuję tu i tam...
Aha, jakie to mniej więcej lata mogłby być? 80?