Wypada się przywitać ...

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
karolinaonair

Wypada się przywitać ...

Post autor: karolinaonair »

Witam wszystkich fanów. Przyznam się, że od dłuższego czasu poczytuje co tutaj piszecie i śledzę wszelkie informacje..
Dopiero dziś postanowiłam dołożyć własne 3 grosze...

Michael był w moim życiu odkąd byłam dzieckiem. Mój starszy brat słuchał Michaela na starym magnetofonie < oj nawet nie pamiętam nazwy>, na ścianach wisiały plakaty.
Nawet mój brat ma na imię Michał :)
Michael był zawsze cool, zawsze rewelacyjny dls mnie, pamietam jak uwielbiałam We are the world i jak płakałam podczas słuchania tej piosenki.
Gdy się urodziłam 1982 roku Michael był już na szczycie swojej popularności.

Przyznam, że potem jego muzyka zeszła na dalszy plan. Z przykrością słuchałam wszelkich okropności na jego temat. Nigdy nie wierzyłam w te okropności wywlekane z taką zaciętością. Było mi szkoda tego człowieka, że dotyka go tak wiele zła, mimo, że tak wiele czyni dobra.

Jakieś 2 tygodnie przed jego śmiercią nagle zaczęłam wracać do jego muzyki. Niesamowite, co?
Wtedy nawet ustawiłam sobie nawet jako dzwonek w telefonie :Blame it od the boogie" Jackson 5.
Potem Michael zmarł. Pierwszego dnia wcale o tym nie myslałam, jakbym w to nie wierzyła. Szok przyszedł później. Nie mogłam wprost oderwać się od komputera. Chciałam tylko słuchać i oglądać go na scenie. No i czytałam wiadomości czekając co będzie z jego cudownymi dziećmi.
Razem z przyjaciółką spieszyłyśmy sie do domu by obejrzeć ceremonię pogrzebową.
Ryczałam jak bóbr.

Teraz po prostu boli mnie co media robią z jego śmierci. Co robią z jego śmierci ci wszyscy"przyjaciele" od siedmiu boleści.

To tyle na początek. Mam nadzieję, że was nie zanudziałam moim wywodem :ziew:
Obrazek

"Kłamstwa biegną sprinty, prawda biegnie maratony" - Michael Jackson
Awatar użytkownika
Billie Jaen

Post autor: Billie Jaen »

Nie, nie zanudziłaś i masz 100% racji z tymi niby przyjaciółmi. Witam na forum ;-)
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Obrazek
Awatar użytkownika
Diana_N

Post autor: Diana_N »

Witam :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witam na forum ;]
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
aga.mj

Post autor: aga.mj »

równiez wiatm Cie serdecznie i mam pytanko, masz moze zdjecie swojego avatara? świetny rysunek, chciałabym go zobaczyc w większych wymiarach ;-)
Obrazek
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Witam serdecznie i zazdroszczę, że jesteś z Łodzi, bo pewnie będziesz na MJowisku Ula.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
SmoothCriminalistka

Post autor: SmoothCriminalistka »

Welcome ;-)
~ * ~
Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,
Nawet księżyc zgasł......
~ * ~
Awatar użytkownika
moonwalker-streetwalker

Post autor: moonwalker-streetwalker »

witaj :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania R.

Post autor: Ania R. »

Witaj i powodzenia!
"May we continue to remember not to judge man by the color of his skin, but the content of his character." Michael Jackson
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek