Spotkania fanów w Łodzi
- justBeatIt
a może środa hm? ja chyba w piątek wyjeżdzam, ale nie jestem pewna. no ewentualnie może być czwartek, choć wolałabym środa/piątek, bo kumpela jeździ wtedy do Łodzi na trening i nie jechałabym sama:)
ogród botaniczny w porządku, ale chyba lepiej jakiś park, bo można włączyć muzykę chociażby z telefonu :)
ogród botaniczny w porządku, ale chyba lepiej jakiś park, bo można włączyć muzykę chociażby z telefonu :)
I o to właśnie chodzi, żeby przynajmniej to pierwsze spotkanie było w miejscu,które każdy zna, do którego każdy trafi :) Ogród botaniczny - ja jestem jak najbardziej za.po-cichu pisze: myślę, że jak na pierwszy raz, mogłoby to być jednak miejsce bardziej publiczne. Jeśli nie zoo, to dlaczego nie ogród botaniczny?
- justBeatIt
- Dangerous_Dominika
wow!;] jest nas coraz wiecej...
co do miejsca..hmm..ogord botaniczny..moze byc co prawda jest tam troche tak nudnawo jak dla mnie ale z wami bedzie wspaniale ;]
mi sroda tez by pasowała tylko ze Milena pojechała w góry..ale piatek ostatecznie tez;)
co do miejsca..hmm..ogord botaniczny..moze byc co prawda jest tam troche tak nudnawo jak dla mnie ale z wami bedzie wspaniale ;]
mi sroda tez by pasowała tylko ze Milena pojechała w góry..ale piatek ostatecznie tez;)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- justBeatIt
- justBeatIt
- Dangerous_Dominika
justBeatIt pisze:43 to autobus czy tramwaj? ;]
ja się dostosuję, tylko boję się, ze nie trafię z dworca. ;)
43 to tramwaj ja bede jechała 83,80 ;]
justBeatIt jak masz problem z dojechaniem to moge po Ciebie wyjsc na dworzec(o ile chodzi o Dworzec Fabryczny)albo mozemy umowic sie w bardziej konkretnym miejscu bo mieszkam w centrum i mam tu i ówdzie niedaleko;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- Dangerous_Dominika
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=7310
moze Bycze Oko nie brzmi zbyt zachecajaco ale kilka osob chciało potańczyć, wiec moze zebrałaby sie jakas ekipka??;]
moze Bycze Oko nie brzmi zbyt zachecajaco ale kilka osob chciało potańczyć, wiec moze zebrałaby sie jakas ekipka??;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- Moonwalker24
- Dangerous_Dominika
Moonwalker24 pisze:Dangerous_Dominika no swietna nazwa :D ale nie wiem czy chcemy się pierwszy raz spotkać na imprezie...
ale nie ze pierwszy raz..tylko pozniej jako drugi...
tak zeby isc potem jak sie juz spotkamy w tym tygodniu..to zeby chetne osoby poszly potem na MJnight;) bo tez bym nie chciała pierwszy raz spotykac sie na takiej imprezie bo raczej na czyms taki trudno sie poznac..;]
no dobra to trzeba wszystko poustalac??
wiec dzien czwartek czy piatek??
miejsce Zdrowie, ogord botaniczny, czy cosik innego ??
godzina??11-13???
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- Maharet
Cóż... Mój wyjazd się nie udał ;/ Jedna osoba zawiodła i położyła wszystko niestety ;//
Co do miejsca to - owszem - jak najbardziej nie mam nic przeciwko "biednym" roślinkom, okrutnie zamkniętym w szklarniach
Co do czasu to ja jestem za piątkiem, busa mam o 10.45, ok 11.30 powinnam być już w Łodzi koło Galerii (tam się bus zatrzymuje)
Nie znam się na Łodzi, wiem tylko jak dojechać do ulubionych teatrów i miejsc no i często jeżdżę, ale samochodem i nie zastanawiam się zbytnio nad trasą, bo nie prowadzę
No i nie mam orientacji w terenie....
Wiem gdzie jest ogród botaniczny, byłam nawet, to jest obok osiedla Hufcowa, a tam kiedyś mieszkałam 2 tygodnie u kuzynki, ale i tak nie za bardzo pewnie się czuję, żeby tam dojechać...
Tak więc prośba do Dominiki (która do galerii ma bardzo blisko
)
Mogłybyśmy się spotkać chociażby na rogu Piłsudskiego/Piotrkowska i pojechać razem do tego ogrodu?? Rozpoznamy się już raczej bezproblemowo
Co do Byczego oka to jak najbardziej!!!
Kto chętny??
Może ustalimy w piątek???
Co do miejsca to - owszem - jak najbardziej nie mam nic przeciwko "biednym" roślinkom, okrutnie zamkniętym w szklarniach

Co do czasu to ja jestem za piątkiem, busa mam o 10.45, ok 11.30 powinnam być już w Łodzi koło Galerii (tam się bus zatrzymuje)
Nie znam się na Łodzi, wiem tylko jak dojechać do ulubionych teatrów i miejsc no i często jeżdżę, ale samochodem i nie zastanawiam się zbytnio nad trasą, bo nie prowadzę

No i nie mam orientacji w terenie....
Wiem gdzie jest ogród botaniczny, byłam nawet, to jest obok osiedla Hufcowa, a tam kiedyś mieszkałam 2 tygodnie u kuzynki, ale i tak nie za bardzo pewnie się czuję, żeby tam dojechać...
Tak więc prośba do Dominiki (która do galerii ma bardzo blisko

Mogłybyśmy się spotkać chociażby na rogu Piłsudskiego/Piotrkowska i pojechać razem do tego ogrodu?? Rozpoznamy się już raczej bezproblemowo

Co do Byczego oka to jak najbardziej!!!
Kto chętny??
Może ustalimy w piątek???
- Dangerous_Dominika
Maharet pisze:Tak więc prośba do Dominiki (która do galerii ma bardzo blisko )
alez oczywscie ;) szczególy na gg;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY