W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Może zacznę od klasycznego przywitania: Cześć . Pierwsze co chciałam powiedzieć to to, że bardzo długo szukałam jakiegoś porządnego forum na temat Michaela. Aż w końcu trafiłam tutaj...i myślę że na pewno nie pożałuję. Widzę, że jest ono bardzo starannie prowadzone i że dowiem się dużo ciekawych rzeczy na temat mojego idola. Jeżeli chodzi o mnie i mój stosunek do Mike'a to troszkę się wstydzę gdyż zaczęłam go bardziej wielbić po jego śmierci niż za życia :( i wstydzę się tego...ale nadrabiam :) uwielbiam jego muzykę, styl, taniec...u mnie w domu na okrągło lecą jego piosenki. Kocham wszystkie a najbardziej Smooth Criminal. Nie będę więcej zanudzać, pogadamy na forum :) jeszcze raz Witam
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
witaj smooth criminal jest świetną piosenką ale michael nie miał ani jednej złej piosenki :P oo i Przygotowałem dla ciebie sygnaturę w moim przywitaniu
Billie Jaen to podobnie jak ja ! Polubiłam go po śmierci i strasznie tego żałuję że nie wcześniej Więc rozumiem Cię i to bardzo ! Ale nie ma co się zamartwiać , teraz stałyśmy się jego fankami i tak już pozostanie do końca.. :)
Pozdrawiam Serdecznie