Michael chciał być pochowany w posesji Neverland?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Właśnie w BBC podali, że Michael chyba nie będzie mógl być pochowany w Neverland, ponieważ prawo Kalifornii zabrania chowania na posesjach prywatnych. Tak więc będzie musiał być pochowany na cmentarzu. Poza tym trwają juz chyba jakieś przygotowania na ranczu Neverland do uroczystości.
I z tego co zrozumiałam, mówili też o testamencie wedle którego opiekę nad dziećmi, w razie gdyby Jego mama nie była w stanie opiekować się nimi,ma przejąć Diana Ross...
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

editt pisze:Właśnie w BBC podali, że Michael chyba nie będzie mógl być pochowany w Neverland, ponieważ prawo Kalifornii zabrania chowania na posesjach prywatnych.
ponoć można, ale tylko skremowane ciała... Strasznie to wszystko brzmi, strasznie szybko się dzieje... Chyba trzeba mi się z tą świadomością już godzić, że to prawda, co się od piątku wydarzyło... :(
Awatar użytkownika
Billie Jaen

Post autor: Billie Jaen »

I dobrze...wg mnie właśnie nie powinien być tam chowany. Fakt- to była jego bajka...ale tylko do momentu, kiedy został okrzyknięty pedofilem (Bożee...) wtedy do Neverlandu wkroczyła policja...to miejsce jest już skażone...
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Obrazek
ODPOWIEDZ