Witam
Witam
Nazywam się Jacek i jestem bratem udzielającej się od jakiegoś czasu na forum thewiz . Troche wstyd się przyznać , ale jestem fanem Michaela od jakiegoś tygodnia . Kontakt z Michaelem dzięki mojej siostrze miałem od urodzenia , ale podobnie jak sporo ludzi jego twórczość doceniłem dopiero po śmierci ... No cóż , myślę , że kiedyś odrobie straty .
BTW. Chyba jestem jednym z najmłodszych userów forum .
BTW. Chyba jestem jednym z najmłodszych userów forum .
Dzięki siostrze na pewno szybciej odrobisz straty.
To prawda jesteś w gronie najmłodszych, ale do tej pory najmłodszą osobą, którą widziałam, to Pretty Liberian Girl, która ma 12 lat i która zresztą zwróciła moją uwagę bardzo mądrym tekstem, który napisała.
Witam Cię serdecznie na forum i owocnego postowania w naszym gronie.

Witam Cię serdecznie na forum i owocnego postowania w naszym gronie.

Run, Forrest! RUN!
No prosze bardzo, mojego brata tu przywialo
. Bym sie w zyciu nie spodziewala, ze to sie tak wszystko potoczy. W zalozeniu mialam zabrac Jacka na koncert i to miala byc jego pierwsza stycznosc w MJem. Sama bylam na koncercie Michaela w wieku lat 12, kiedy to zabral mnie do Warszawy moj tata. Chcialam sie zrewanzowac i pokazac bratu fajne wydarzenie. Tymczasem koncerty sie nie wydarzyly, a nowy fan w rodzinie i owszem
.

-
- wiśnia1994
-
-
Witam:)
Ty przynajmniej masz siostre, która jest fanką MJ, ja nie mam nikogo z mojego realnego otoczenia, który by Go lubił(z którym bym mogła porozmawiać). Nikt mi Go nie pokazał. Poznałam Michaela Jacksona w dniu śmerci wtedy pokazano na stacach muzycznych list Jego klipów.
Pozdrawam:)
Ty przynajmniej masz siostre, która jest fanką MJ, ja nie mam nikogo z mojego realnego otoczenia, który by Go lubił(z którym bym mogła porozmawiać). Nikt mi Go nie pokazał. Poznałam Michaela Jacksona w dniu śmerci wtedy pokazano na stacach muzycznych list Jego klipów.
Pozdrawam:)
Jego muzyka będzie żyć wiecznie w sercach jego fanów.