Spotkania fanów w Poznaniu
onlyKate Kochana gdzieś Ty to znalazła?MJowy balet w Poznaniu.Nie do wiary...ależ się będzie działo....to taki mały przedsmak mjowiska.To koffani jak się spotykamy??Szybciutko się organizujemy bo to już niedługoooo....
onlyKate,Trinity,Karolinka,natpoznan,Aguska i do całej reszty:
OBECNOŚĆ OBOWIAZKOWA!!!!
Hubercik nam zapoda BILLIE JEAN
Będzie się działo.
P.S.Nikogo nie pominęłam?

onlyKate,Trinity,Karolinka,natpoznan,Aguska i do całej reszty:
OBECNOŚĆ OBOWIAZKOWA!!!!
Hubercik nam zapoda BILLIE JEAN

Będzie się działo.
P.S.Nikogo nie pominęłam?

myślę, że możemy wierzyć informacjom hubertousa.natpoznan pisze:tylko pytanie - kiedy to w końcu? 18-go?
16.08 przypada w niedziela i niedziela figuruje także na stronie klubu.
ósemka pewnie im się przypadkowo machnęła, choć miło by było gdyby sam główny zainteresowany to potwierdził. ;)
a. Mjowe balety w Poznaniu już bywały w ostatnim czasie, ale nie dość, że za późno je odkrywaliśmy, dwa - potem nadchodziła refleksja czy rzeczywiście chcielibyśmy tam być. Za wcześnie.
około 18:00 jest także 18:30, którą bym obstawiała, ale ja się dostosuję.Może już około 18

- martynafan
to ja tez sie pisze z koleżanką:) 692918003 moj numer gdyby coś się stalo, spoznienie czy cos takiego.
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
GODZINA 18.30 EMPIK PRZY ULICY RATAJCZAKA
Tak brzmi ostateczna wersja-jeśli ktoś czuje że będzie miał poślizg w dotarciu niech pojawi się wcześniej.O 18.35 stamtąd wyruszamy.
Tak brzmi ostateczna wersja-jeśli ktoś czuje że będzie miał poślizg w dotarciu niech pojawi się wcześniej.O 18.35 stamtąd wyruszamy.

Trzymajcie kciuki za cały zespół!

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.