Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Cześć Karolina!
Janet śpiewa One More Chance z repertuaru The Jacksons, ale akurat tej piosenki nie śpiewał MJ.
Ja bym chciał, żeby MJ nagrał All for You, Escapade i The Best Things In Life Are Free!!!
Niom wlasnie niejestem pewien czy to Janet ale kiedys jak przechodzilem kolo jakiegos lokalu to uslyszalem "Rock with U" i bynajmniej niebylo to wykonanie MJ wydaje mi sie ze mogla to byc wlasnie Janet ale niejestem pewnien moze ktos cos wie o tym kto poza Michaelem wykonywal ten utwor??
ghoust pisze:Niom wlasnie niejestem pewien czy to Janet ale kiedys jak przechodzilem kolo jakiegos lokalu to uslyszalem "Rock with U" i bynajmniej niebylo to wykonanie MJ wydaje mi sie ze mogla to byc wlasnie Janet ale niejestem pewnien moze ktos cos wie o tym kto poza Michaelem wykonywal ten utwor??
Możliwe że było to "Rock with You" w wykonaniu Brandy i HeavyD.
Rock With You wykonywali też ci artyści:
-Hugh Masekela 1992
- Brandy feat. Heavy D 1995
- D'Influence 1998
- Chuck Loeb 1999
- Everette Harp 2002
- Walter Beasley 2004
Niektórzy są facetami, więc nie mogłeś pomysleć,że to Janet, ale listę podaję dla informacji.
ghoust pisze:Niom wlasnie niejestem pewien czy to Janet ale kiedys jak przechodzilem kolo jakiegos lokalu to uslyszalem "Rock with U" i bynajmniej niebylo to wykonanie MJ wydaje mi sie ze mogla to byc wlasnie Janet ale niejestem pewnien moze ktos cos wie o tym kto poza Michaelem wykonywal ten utwor??
Mnie to tamto wykonanie tez brzmialo na Janet i jestem pewien w 99% ze to byla ona ale zawsze pozostajke ten 1% niepewnosci :)
Podczas występu na gali MTV podczas wykonywania utworu DANGEROUS (z elementami BLACK OR WHITE oraz SMOOTH CRIMINAL) Michael do całego show muzyczno-tanecznego wstawił kilka urywków z Janet.