Michael/Janet Janet/Michael ?????

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
DirtyDiana

Michael/Janet Janet/Michael ?????

Post autor: DirtyDiana »

czy istniejąejakies nagranie gdzie MJ spiewa cos z rep. Janet albo Janet z MJ??
takm mi jakos do głowy przyszło......
ktos cos wie??
,, GONE TOO SOON... ''
Captain_Eo1958

Post autor: Captain_Eo1958 »

Cześć Karolina!
Janet śpiewa One More Chance z repertuaru The Jacksons, ale akurat tej piosenki nie śpiewał MJ.
Ja bym chciał, żeby MJ nagrał All for You, Escapade i The Best Things In Life Are Free!!!

Captain_Eo1958
PS Co z moją przesyłką?!
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

Niom wlasnie niejestem pewien czy to Janet ale kiedys jak przechodzilem kolo jakiegos lokalu to uslyszalem "Rock with U" i bynajmniej niebylo to wykonanie MJ wydaje mi sie ze mogla to byc wlasnie Janet ale niejestem pewnien moze ktos cos wie o tym kto poza Michaelem wykonywal ten utwor??
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

ghoust pisze:Niom wlasnie niejestem pewien czy to Janet ale kiedys jak przechodzilem kolo jakiegos lokalu to uslyszalem "Rock with U" i bynajmniej niebylo to wykonanie MJ wydaje mi sie ze mogla to byc wlasnie Janet ale niejestem pewnien moze ktos cos wie o tym kto poza Michaelem wykonywal ten utwor??
Możliwe że było to "Rock with You" w wykonaniu Brandy i HeavyD.
Captain_Eo1958

Post autor: Captain_Eo1958 »

Rock With You wykonywali też ci artyści:
-Hugh Masekela 1992
- Brandy feat. Heavy D 1995
- D'Influence 1998
- Chuck Loeb 1999
- Everette Harp 2002
- Walter Beasley 2004
Niektórzy są facetami, więc nie mogłeś pomysleć,że to Janet, ale listę podaję dla informacji.

Captain_Eo1958
Awatar użytkownika
Dav20

Post autor: Dav20 »

ghoust pisze:Niom wlasnie niejestem pewien czy to Janet ale kiedys jak przechodzilem kolo jakiegos lokalu to uslyszalem "Rock with U" i bynajmniej niebylo to wykonanie MJ wydaje mi sie ze mogla to byc wlasnie Janet ale niejestem pewnien moze ktos cos wie o tym kto poza Michaelem wykonywal ten utwor??
Mnie to tamto wykonanie tez brzmialo na Janet i jestem pewien w 99% ze to byla ona ale zawsze pozostajke ten 1% niepewnosci :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Podczas występu na gali MTV podczas wykonywania utworu DANGEROUS (z elementami BLACK OR WHITE oraz SMOOTH CRIMINAL) Michael do całego show muzyczno-tanecznego wstawił kilka urywków z Janet.
Obrazek
ODPOWIEDZ