Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Czy wiadomo dokładnie jak nazywa się mix(?)/wersja(?) Billie Jean, która była wykonywana na koncertach? Chodzi mi o kawałek z dłuższym wstępem (ten sam beat) i podobnym zakończeniem. Pewnie gdzieś jest tutaj na forum to nagranie, ale nie wiedząc jak to nazwać nie mogę znależć. Z góry dziękuję za pomoc!
Ta wersja BJ jest na singlu w Boxie VISIONARYCzy wiadomo dokładnie jak nazywa się mix(?)/wersja(?) Billie Jean, która była wykonywana na koncertach? Chodzi mi o kawałek z dłuższym wstępem (ten sam beat) i podobnym zakończeniem. Pewnie gdzieś jest tutaj na forum to nagranie, ale nie wiedząc jak to nazwać nie mogę znależć. Z góry dziękuję za pomoc!
kiedy powstała piosenka Shout ? czy jest to piosenka powstała w czasach Invincible ale nie trafiła na płyte, może wczesniej, jakis bonus...?
e: okej juz wiem, skasowac mozna tego posta, prosze
w ogóle opcja kasowania postów przez autora byłaby przydatna ;p
e: okej juz wiem, skasowac mozna tego posta, prosze
w ogóle opcja kasowania postów przez autora byłaby przydatna ;p
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Re: Czy ktoś wie?
to jest z krótkometrażowego filmu o nazwie Captain Eo,rok wydania 1985,był puszczany w Disneylands przez ponad 20 lat. W dziale multimedia znajdziesz ten fil do pobrania.MJLadies pisze:Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi powiedział, skąd jest urywek od 1:40 do 1:47 http://www.tekstowo.pl/piosenka,michael ... smile.html !!!
Z góry dziękuję
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- MJ4everify
Trochę grzebałem i znalazłem coś takiego:
Michael Jackson - Unreleased Album Demos
01 - Gangsta (No Friend of Mine)
02 - Xcape
03 - Why - with 3T
04 - What more can I give
05 - Todo para ti (What more can I give - Spanish version)
06 - What more can I giveTodo para ti (Spanglish version)
07 - Let me let go
08 - Someone put your hand out
09 - Shout
10 - I need you - with 3T
11 - Biggerman
12 - Ride with me
13 - Get out of my mind
14 - Mamacita - with Santana
Utwory są nam znane ale taka płyta nie istnieje, a piosenki skąd pochodzą ? np. utwór Why nie ma na żadnej oficjalnej płycie Michael'a Jackson'a jak i inne które tam się znajdują... Czy te utwory można kupić ale pojedynczo, gdzie takie utwory mogę znaleźć ? Utwór Why jest przepiękny, słuchałem go na YouTube oraz oglądałem.
Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam.
Michael Jackson - Unreleased Album Demos
01 - Gangsta (No Friend of Mine)
02 - Xcape
03 - Why - with 3T
04 - What more can I give
05 - Todo para ti (What more can I give - Spanish version)
06 - What more can I giveTodo para ti (Spanglish version)
07 - Let me let go
08 - Someone put your hand out
09 - Shout
10 - I need you - with 3T
11 - Biggerman
12 - Ride with me
13 - Get out of my mind
14 - Mamacita - with Santana
Utwory są nam znane ale taka płyta nie istnieje, a piosenki skąd pochodzą ? np. utwór Why nie ma na żadnej oficjalnej płycie Michael'a Jackson'a jak i inne które tam się znajdują... Czy te utwory można kupić ale pojedynczo, gdzie takie utwory mogę znaleźć ? Utwór Why jest przepiękny, słuchałem go na YouTube oraz oglądałem.
Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam.
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Tempamental Feat. Michael Jackson - Gangsta/No Friend Of Mine utwór dostępny tutaj ---> http://www.myspace.com/tempamental
Xcape - niewydany utwór
Why i I Need You znajdziesz na płycie 3T - Brotherhood.
What More Can I Give - niewydany charytatywny singiel, Todo Para Ti to jego hispańska wersja.
Jason Malachi - Let Me Let Go
Someone Put Your Hand Out utwór z ery Dangerous wydany na singlu Pepsi, znajdziesz go też na The Ultimate Collection.
Shout znajdziesz na singlu Cry.
Jason Malachi - Biggerman
Ride With Me - wersja instrumentalna - Rodney Jerkins
Get Out Of My Mind - to nie utwór Michaela
Jason Malachi - Mamacita
Xcape - niewydany utwór
Why i I Need You znajdziesz na płycie 3T - Brotherhood.
What More Can I Give - niewydany charytatywny singiel, Todo Para Ti to jego hispańska wersja.
Jason Malachi - Let Me Let Go
Someone Put Your Hand Out utwór z ery Dangerous wydany na singlu Pepsi, znajdziesz go też na The Ultimate Collection.
Shout znajdziesz na singlu Cry.
Jason Malachi - Biggerman
Ride With Me - wersja instrumentalna - Rodney Jerkins
Get Out Of My Mind - to nie utwór Michaela
Jason Malachi - Mamacita
Kredę (w osłonce, żeby się nie pobrudzić).MJ4everify pisze:Mam pytanie, z tyłu płytki "Off The Wall" Mike trzyma coś w ręku. Może ktoś wie co to>
Wiem, że dziwne pytanie, ale coś mnie dręczy:)
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
mam może i dziwne pytanie ale nie jestem pewna co zakupić aby nie popełnić błędu...
czy MICHAEL JACKSON Collection 5CD czy lepiej zakupić każdą CD z osobna od 'Off The Wall', przez 'Thriller', 'Bad', Dangerous', na 'Invincible' skończywszy.
czy w tym zestawie Collection 5CD każda płytka ma orginalną 'okładke' ?
czy MICHAEL JACKSON Collection 5CD czy lepiej zakupić każdą CD z osobna od 'Off The Wall', przez 'Thriller', 'Bad', Dangerous', na 'Invincible' skończywszy.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Niedawno kupiłam też ten zestaw The Collection 5CD :PM.J.[*] pisze:mam może i dziwne pytanie ale nie jestem pewna co zakupić aby nie popełnić błędu...
Masz tu pare zdjęć, zrobiłam je przed chwilką xD :
Sorry za jakość ale to fonem robione :P
- MJ4everify