Cynical Smile pisze:Twoja grafika jest boska. Serio. Ekstra
Hej, mam prośbę, czy mogłabyś mi też zrobić taką sygnaturę? Proszę! Najlepiej z Bad albo z Dangerous, żeby się jakoś ładnie uśmiechał [ zresztą on się zawsze ładnie uśmiecha xD ] i najlepiej z napisem "King of Pop" albo "Forever in our hearts". Z góry dziękuję.
1.
2.
3.
Mam nadzieje, ze sie podobaja :) Jesli nie, pisz, wymysle cos jeszcze.
To tyczy sie kazdego :)
Kacmurka pisze:Marie,bardzo chciałabym Cię prosić o sygnaturę i avatara.Mam wizję;) Michael z Dirty Diany w jakimś fajnym ujęciu i napis w lewym dolnym rogu Human Nature.Czy da się to zrobić?
daloby sie cos dla mnie zrobic?
sygnaturke i avatara z Give Into Me i napisem Don't try to understand me.
jesli trzeba moge przeslac zdjecia.
bylabym bardzo wdzieczna.
Marie! Bardzo Ci dziękuję,obie są piękne i na prawdęc nie mogłam się zdecydować,więc będę stosowała je zamiennie.Kawał świetnej roboty,na 100% jestem przezadowolona!Dziekuję Ci bardzo!!!! ;*
mogłabym prosić o jaką ładną sygnaturke na ktorej Michael pięknie się śmieje ?z napisem
I love you so much Michael [*]
Ostatnio zmieniony śr, 19 sie 2009, 16:15 przez M.J.[*], łącznie zmieniany 1 raz.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Cholera!
Najgrosze w tym wszystkim jest to, że podobają mi się wszystkie i nie wiem którą wybrać
A jeśli poprosiłabym o coś dla siebie to boje się, że sama nie mogłabym się zdecydować co bym na tej sygnaturce chciała.
Hm :P
Wybrałam jakieś 200 zdjęć z tamtej strony i teraz nie wiem co bym chciała.
A jak ładnie musiałabym poprosić abyś oprócz sygnaturki i avatara stworzyła mi najpiękniejszą pod słońcem tapetę na pulpit?