Hej wszystkim ;]

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
eMJotka

Hej wszystkim ;]

Post autor: eMJotka »

Witam wszystkich ;-) . A więc jestem Kaśka,mam 16 lat i uwielbiam Michael'a z całego serca...Niestety doceniłam go dopiero po śmierci..Wiem,że przez wielu z was mogę byc odebrana negatywnie..z tego powodu..rozumiem..ale chciałabym zaznaczyć ,że nie robie niczego ;dla lansu, jak większość ośób,które nagle go pokochało..kupując tandetne gadżety itp.. :-/ . <sami wiecie> ,ale dlatego,że dopiero teraz miałam okazje mieć jakąkolwiek styczność z nim..,bo niestety nikt z mojego otoczenia nie jest jego fanem.Dopiero po śmierci obejżałam pare filmików itp..i od tego się zaczęło..pokachałam go,nie jako króla popu,ale jako osobe..nigdy nie myślałam,że jeszczej na tym świecie mógł byc taki wspaniały człowiek..Żałuje i będe żałować do końca życia,że tak póżno..bo teraz zamiast cieszyć się jego muzyką,przy każdym kawałku..serce mi pęka :smutek: .Nawet nie mam z kim pogadać,bo nikt nie zrozumie,więc zdecydowałam się na to forum..mam nadzieje,że zrozumiecie .
Pozdrawiam :mj:
Life is hallucination ,death is awakening...
Awatar użytkownika
Black_or_white

Post autor: Black_or_white »

Witam. Tu jest to miejsce w którym znajdują się ludzie którzy cię zrozumieją :) Również pozdrawiam :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
Detox

Post autor: Detox »

Witam . Też doceniłem jego twórczość dopiero po śmierci ;-)
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witaj.. ja również mam tę samą sytuację.. Jednak narazie ujeła mnie jego muzyka i zabójczy głos..
I nie chodzę wkoło i nie przeżywam "och jak on śliczny". Bo nie chcę,aby znudził mi się za miesiąc czy dwa. I wiem,że tak nie będzie ;-)

Pozdrawiam ;-)
Awatar użytkownika
Billie Jaen

Post autor: Billie Jaen »

My bardzo chętnie porozmawiamy z Tobą na temat naszej najjaśniejszej gwiazdki na niebie ;) oj bardzo chętnie, witamy na pokładzie :-)
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Obrazek
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Wcale nie odebrałam Cię negatywnie, a wręcz przeciwnie. Cieszę się, że forum rośnie w siłę. Miłego postowania. ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
M.J.

:)

Post autor: M.J. »

Witaj, witaj! ;-) :mj: loveMJPT
"I love You, Poland!":)
Awatar użytkownika
Ania R.

Post autor: Ania R. »

Witaj i powodzenia!
"May we continue to remember not to judge man by the color of his skin, but the content of his character." Michael Jackson
Awatar użytkownika
dirty_alice

Post autor: dirty_alice »

eMJotka pisze:pokachałam go,nie jako króla popu,ale jako osobe..nigdy nie myślałam,że jeszczej na tym świecie mógł byc taki wspaniały człowiek
Witaj...
Przy tym co napisałaś poprostu się wzruszyłam to takie piękne zdanie...
Tak Król Popu na zawsze, ale i również człowiek, który czuł tak samo jak każdy, chwilami zbyt naiwny i zbyt wrażliwy na ten świat... :surrender:

Pozdrawiam i witam ciepło ;*** :mj:
Whatever happens, don't let go of my hand...

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek

Post autor: Susie. »

O Boże, jakbym czytała własną wypowiedź ;]
Ale ciesz się z tego, ze w ogóle zaczęłaś go słuchać,
bo w moim przypadku,to byłby mój największy błąd ;)
Cześć :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
The Smelly

Post autor: The Smelly »

No to jest nas fwoje, którzy pokochali Michaela dopiero po jego śmierci. Jednak nie ważne jak długo, ale jak mocno jesteś mu oddana. Więc witaj na forum. Tu cie napewno zrozumiemy .
"...I ask all of you to wait and hear the truth before you label or condemn me. Don't treat me like a criminal cause I'm innocent..."
ODPOWIEDZ