Witam!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Monique95

Witam!

Post autor: Monique95 »

Witam! Nie wiem gdzie miałam się przywitać więc postanowiłam tak jak inni zrobić nowy temat i mam nadzieję, że nikt mnie za to nie okrzyczy :).
A więc:

Witam wszystkim bardzo serdecznie. Chciałabym na początku napisać coś o sobie oraz coś od siebie :P :
Można powiedzieć, że jestem dużą fanką Michaela chociaż zaczęłam go słuchać dopiero po śmierci. Wiem, że to wygląda jakbym poszła za "modą" ale tak nie jest. Po jego śmierci zaczęłam się nim dopiero interesować. Do tego czasu był mi obojętny, nic o nim nie słyszałam. Jedynym utworem którego słuchałam był utwór pt.: "Billie Jean". Ogólnie to słucham muzyki metalowej chociaż ostatnio zastąpiłam ją w całości "królem popu" tak jak półkę z płytami, która teraz zawalona jest tylko i wyłącznie płytami CD i DVD Michaela. Można powiedzieć, że oszalałam na jego punkcie. Uważam, że był to najwspanialszy człowiek na ziemi jaki kiedykolwiek istniał. Słuchając jego słów oraz muzyki płaczę.

W moim przypadku sprawdza się "musimy coś stracić, żeby to docenić". 0078=-
"Lies run sprints, but the truth runs marathons" MJ
Awatar użytkownika
Diana_N

Post autor: Diana_N »

Witamy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Billie Jaen

Post autor: Billie Jaen »

Nie jesteś jedyną osobą, która większą uwagę zaczęła na nim skupiać po jego śmierci niż za życia. Jestem jedną z nich zresztą możesz wejść na moje powitanie :) witamy Cię tanecznym krokiem w społeczności MJPT :mj:
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Obrazek
Awatar użytkownika
Monique95

Post autor: Monique95 »

Bardzo mi miło. Dziękuję za przywitanie i cieszę się, że nie jestem sama
( To do Billie Jean) :D
"Lies run sprints, but the truth runs marathons" MJ
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witam na forum ;]
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
Ania R.

Post autor: Ania R. »

Witaj i powodzenia!
"May we continue to remember not to judge man by the color of his skin, but the content of his character." Michael Jackson
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek

Post autor: Moscan »

Witam serdecznie ;-)
ODPOWIEDZ