Po katakliźmie
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Po katakliźmie
Witajcie Drogi Mjówki w domu!
szerzej wszystko opiszę jakoś jutro, gdyż jest już prawie północ...
nie wiecie jak źle czułem się przez ten czas i jak źle mi z powodu strat...
straty:
- newsy ze strony od początku roku (i tak dopiero niedawno właściwie ruszyły)
- księga gości (niewielka starat myślę)
- avatarki jak ktoś zmieniał jakoś sobie avatarka po 23 września to uprasza się zmienić sobie raz jeszcze jak go nie ma
- posty, które zostały napisane po 23 września (mam odzysk danych z forum z dnia 23 września wieczór)
- komentarze do zdjęć z różnych naszych spotkań
inne:
- nerwy
- niepewność
- brak naszego "domciu"
jest szansa, że jeszcze będę mógł przywrócić: księga gości (utracona część), utracone newsy, komentarze w galeriach zdjęć.
Więcej napiszę jutro. Już po prostu nie moge teraz.
szerzej wszystko opiszę jakoś jutro, gdyż jest już prawie północ...
nie wiecie jak źle czułem się przez ten czas i jak źle mi z powodu strat...
straty:
- newsy ze strony od początku roku (i tak dopiero niedawno właściwie ruszyły)
- księga gości (niewielka starat myślę)
- avatarki jak ktoś zmieniał jakoś sobie avatarka po 23 września to uprasza się zmienić sobie raz jeszcze jak go nie ma
- posty, które zostały napisane po 23 września (mam odzysk danych z forum z dnia 23 września wieczór)
- komentarze do zdjęć z różnych naszych spotkań
inne:
- nerwy
- niepewność
- brak naszego "domciu"
jest szansa, że jeszcze będę mógł przywrócić: księga gości (utracona część), utracone newsy, komentarze w galeriach zdjęć.
Więcej napiszę jutro. Już po prostu nie moge teraz.
...
Re: Po katakliźmie
Forum działa! Aaaa... 
Nawet nie wiesz jaka to przyjemność - po tak długiej przerwie - móc tu znów pisać. Newsy jeszcze po różnych wątkach są porozmieszczane, więc nawet gdyby nie można byłoby odzyskać ich ot tak, to pewnie można byłoby przywrócić, kopiując co trzeba...
Sytuacja nie była zależna od Ciebie - wielkie dzięki, że wszystko jednak przywróciłeś, co się dało i że pracujesz nad nową wersją stronki... O czym pewnie wkrótce napiszesz zresztą ;]
O tej porze też niczego odkrywczego więcej nie napiszę...

Nawet nie wiesz jaka to przyjemność - po tak długiej przerwie - móc tu znów pisać. Newsy jeszcze po różnych wątkach są porozmieszczane, więc nawet gdyby nie można byłoby odzyskać ich ot tak, to pewnie można byłoby przywrócić, kopiując co trzeba...
Sytuacja nie była zależna od Ciebie - wielkie dzięki, że wszystko jednak przywróciłeś, co się dało i że pracujesz nad nową wersją stronki... O czym pewnie wkrótce napiszesz zresztą ;]
O tej porze też niczego odkrywczego więcej nie napiszę...
Właśnie dostałem info od Bille Jean, iż jak weszła na forum to wszytskie tematy miała oznaczone jako nieprzeczytane.
Jeśli komuś pojawi się ten sam problem (ja tak nie miałem) to polecam na głównej stronie kilknąć na link na dole, pod głównym spisem forum "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" zanim jeszcze po katakliźmie inni zdążą popisać posty i wszystko wtedy wróci do normy.
... to ja idę jeszcze pozmywać stertę nacznia (jakby nie miał co robić przed pierwszą rano...
)
Jeśli komuś pojawi się ten sam problem (ja tak nie miałem) to polecam na głównej stronie kilknąć na link na dole, pod głównym spisem forum "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" zanim jeszcze po katakliźmie inni zdążą popisać posty i wszystko wtedy wróci do normy.

...
- billie_jean
- billie_jean
niby może być ale czemu nie ma mojego coolaśnego aviatorka? hę?
p.s. biednemu to zawsze szpadlem przez łeb i piachem po oczach...ech...
#b_j#
p.s. biednemu to zawsze szpadlem przez łeb i piachem po oczach...ech...

#b_j#

"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
- lunatyczka
Yeeeeeee!!! Hi Hi! AAouwww!! Forum is Working back Yeeeeee!!! AAAAoooouuuuww!!!!!!! We're BACK!! Najważniejsze, że znów jest Forum!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Ja co prawda nie zmieniałam go sobie po 23 wrzesnia, ale i tak zniknął... nieważne. Problem w tym, że nawet po tym jak go sobie teraz zamieściłam od nowa to i tak go nie ma. Tzn. jest tylko się nie wyświetla. why?Majkel wrote: - avatarki jak ktoś zmieniał jakoś sobie avatarka po 23 września to uprasza się zmienić sobie raz jeszcze jak go nie ma

U mnie też nie wyświetla avatarki!SUNrise wrote:Ja co prawda nie zmieniałam go sobie po 23 wrzesnia, ale i tak zniknął... nieważne. Problem w tym, że nawet po tym jak go sobie teraz zamieściłam od nowa to i tak go nie ma. Tzn. jest tylko się nie wyświetla. why?Majkel wrote: - avatarki jak ktoś zmieniał jakoś sobie avatarka po 23 września to uprasza się zmienić sobie raz jeszcze jak go nie ma

Ale super, że już wszystko wróciło!!!

Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!