Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- majkelzawszespoko
- mimi-yoshi
Planowane było na 17, także kto tylko chce, niech wbija.
Właśnie miło by było, jakby ktoś się zadeklarował, bo nie wiem, kto się na tę listę "pisze". Jakby co, to proszę się nie krępować :D.
Majkelzawszespoko- chyba będą sami nowi ludzie z forum, jak widać, a ja chętnie kogoś w końcu poznam, fajnie by było jakbyś wpadł, bo chyba nikt ze starych forumowiczów prócz Ciebie nie ma czasu.
Ale we wrześniu chyba się szykuje coś w większym gronie, co? Chociaż mnie i pasuje w dwie, trzy osoby. Minuit- bardzo chętnie (;. Iza89- fajnie by było, jakbyś się pojawiła (;, także ja czekam na więcej info z wielką nadzieją, że przybędziesz ;q.
Właśnie miło by było, jakby ktoś się zadeklarował, bo nie wiem, kto się na tę listę "pisze". Jakby co, to proszę się nie krępować :D.
Majkelzawszespoko- chyba będą sami nowi ludzie z forum, jak widać, a ja chętnie kogoś w końcu poznam, fajnie by było jakbyś wpadł, bo chyba nikt ze starych forumowiczów prócz Ciebie nie ma czasu.
Ale we wrześniu chyba się szykuje coś w większym gronie, co? Chociaż mnie i pasuje w dwie, trzy osoby. Minuit- bardzo chętnie (;. Iza89- fajnie by było, jakbyś się pojawiła (;, także ja czekam na więcej info z wielką nadzieją, że przybędziesz ;q.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Mam do Was pytanie grupo z Katowic.
Kto jedzie na MJowisko?
Jedziemy razem?
Wszystko ustali się jak będzie wiadomo o ktorej będzie możliwość spotkania z panem Czaplińskim.
Kto ma nocleg,a kto wraca od razu po imprezie?
Ja czekam na info,ale nie wiem czy załapię się na nocleg,nie miałam kiedy załatwić,bo byłam we Włoszech.
Pzdr
Kto jedzie na MJowisko?
Jedziemy razem?
Wszystko ustali się jak będzie wiadomo o ktorej będzie możliwość spotkania z panem Czaplińskim.
Kto ma nocleg,a kto wraca od razu po imprezie?
Ja czekam na info,ale nie wiem czy załapię się na nocleg,nie miałam kiedy załatwić,bo byłam we Włoszech.

Pzdr
Jeśli macie ochotę możecie sie spotkać z większością Śląskich fanów 29 tego na dworcu PKP w Katowicach ;) choć na chwile pogadamy ;) poznamy się ;) a potem możecie grupką, która nie uczestniczy w mjowisku zrobić sobie dalszą część spotkania świętując urodziny MJ w Katowicach ;)
EDIT: Ernuś :) witaj w Polsce:) no fakt trzeba pomyśleć o noclegach bo ja i FankaMJ chcielibyśmy większą paczką tam zostać na drugi dzień na afterparty ;). Dołączam się do Pytania Sylwi ktoś zamawiał jakiś nocleg ?
EDIT: Ernuś :) witaj w Polsce:) no fakt trzeba pomyśleć o noclegach bo ja i FankaMJ chcielibyśmy większą paczką tam zostać na drugi dzień na afterparty ;). Dołączam się do Pytania Sylwi ktoś zamawiał jakiś nocleg ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- majkelzawszespoko
ja jeszcze nie wiem czy zostanę na after, ale może dam się skusić.
a pytanie jest moje następujące, jedziemy pośpiechem czy tłuczemy się klasycznie zipowo z tym co w zeszłym roku? ; >
a pytanie jest moje następujące, jedziemy pośpiechem czy tłuczemy się klasycznie zipowo z tym co w zeszłym roku? ; >
to się zorganizujcie i dajcie znać gdzie będziecie siedzieć, to najwyżej dojdę z pracy do Was ; )mimi-yoshi pisze:Majkelzawszespoko- chyba będą sami nowi ludzie z forum, jak widać, a ja chętnie kogoś w końcu poznam, fajnie by było jakbyś wpadł, bo chyba nikt ze starych forumowiczów prócz Ciebie nie ma czasu.
- Erna Shorter
mzs to zależy o ktrej godzinie pojedziemy,zależy od kursu.

Ja nie dałam rady we Włoszech.
Znajdziemy coś na ostatnią chwile?

thx tancerztancerz pisze:EDIT: Ernuś :) witaj w Polsce:) no fakt trzeba pomyśleć o noclegach bo ja i FankaMJ chcielibyśmy większą paczką tam zostać na drugi dzień na afterparty ;). Dołączam się do Pytania Sylwi ktoś zamawiał jakiś nocleg ?

Ja nie dałam rady we Włoszech.
Znajdziemy coś na ostatnią chwile?

- MJfanTASTIC
kruca fix ludziska ja w niedziele po zlocie muszę być do południa w pracy
krew mnie zalewa jak o tym pomyśle
jeszcze nie wiem jakim pierdolotem dostanę się potem do Katowic
także niesztetki odpadam na jakieś after buuu i jak dobrze pójdzie to może chociaż nie będę musiała wyjeżdżać w połowie zlotu...
ps. Erna fajnie że już jesteś
nie wiem dlaczego ale myślałam że zmieniasz opisy gdzieś z Italii 

ps. Erna fajnie że już jesteś

Ain't no sunshine when he's gone...
- Erna Shorter
Tak jak pisałam Wam w sms, niestety nie udało mi się załatwić noclegu i szczerze mowiąc nie wiem czy się uda. 
Niestety nie znam się na Łodzi,a pytałam kilka osób i niestety nikt nie ma na nic namiarów.
W każdym bądź razie pytanko, jedziemy i wracamy razem?
Sprawdzałam rozkłady jazdy PKSów,niestety nie mają połączenia Katowice-Łódź, natomiast z pociągami jest tak sobie.
Przejazd TAM:
Najlepsza opcja moim zdaniem to 10:10. Będziemy na miejscu przed 14, pojedziemy bez przesiadek, cenowo w miarę tanio, no i będziemy mieli gwarancję, że się na zlot nie spóźnimy.Inne są na styk.
Niestety minusem tego przejazdu jest to, że przez ok. 4h będziemy musieli się byczyć po Łodzi.

Przejazd spowrotem, godzinę ustalimy w niedzielę rano, ale tu macie rozkład, żeby było mniej więcej wiadomo co i jak.

Pozdrowionka
No to kto jedzie ze mną?

Niestety nie znam się na Łodzi,a pytałam kilka osób i niestety nikt nie ma na nic namiarów.
W każdym bądź razie pytanko, jedziemy i wracamy razem?
Sprawdzałam rozkłady jazdy PKSów,niestety nie mają połączenia Katowice-Łódź, natomiast z pociągami jest tak sobie.
Przejazd TAM:
Najlepsza opcja moim zdaniem to 10:10. Będziemy na miejscu przed 14, pojedziemy bez przesiadek, cenowo w miarę tanio, no i będziemy mieli gwarancję, że się na zlot nie spóźnimy.Inne są na styk.

Przejazd spowrotem, godzinę ustalimy w niedzielę rano, ale tu macie rozkład, żeby było mniej więcej wiadomo co i jak.

Pozdrowionka

No to kto jedzie ze mną?