Kto ma zapis koncertu z Bemowa?

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Kto ma zapis koncertu z Bemowa?

Post autor: Krzychu Redhedzio »

Mam do Was ogromną prosbe Kochani :-)
Czy posiada ktoś z Was może na płytce CD-R lub DVD fenomenalny koncert Michaela z Warszawskiego Bemowa z 1996 roku ???
A może znacie jakies zródło gdzie można sciągnąc?
Było by mozliwość aby ktoś mi go wysłał pocztą jeśli posiada? Szczegóły byśmy omówili w prywatnych widomościach (chodzi o adres czy kontakt).
Badzo mi zależy na tym koncercie gdyż własnie od niego zaczęła się moja pasja MJ.
Błagam pomózcie! Liczę na Was !!! ;-)
Awatar użytkownika
Pank

Re: MJ - Warszawa - Bemowo - 1996 - Kto ma zapis ???

Post autor: Pank »

Z Warszawy dostępne są dwa pliki: "The way you make me feel" i "Heal the World" (a więc raczej mniej ciekawe utwory... a szkoda!), cały albo część koncertu to może w archiwach Polsatu trzymają ;]
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Ja, myslę, że napewno kotś ma amatorski film z koncertu, mieszkam tutaj już ponad 18 lat, i znam wszystkie dziury, (Rafał, wie napewno też gdzie jest nie jedna), i są z nich bardzo dobre widkoi i nie tak daleko, poza tym zbliżenie kamery i jest Git. Myślę, że kiedyś może sie ktoś odezwie z tym,a nawet nie wiem czasem czy POLSAT tak czy siak nie nagrał sobie całego, zawsze jakaś kasa może być nie? A, że dali tylko 2 utwory to nic nie znaczy.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Terminator

Post autor: Terminator »

A ja wierze jak głupi w to, że z okazji 10-lecia konceru Michaela na Bemowie, 20 września 2006 roku Polsat wyemituje cały koncert :-)
Cóż, nadzieja matką głupich...
Nie rozumiem, czemu wiele osób mówi, że ,,Heal the World'' i ,,The way you make me feel'' to są mniej ciekawe utwory?
Ja np. te piosenki uwielbiam :-)
Awatar użytkownika
Pank

Terminator pisze:Cóż, nadzieja matką głupich...
W przypadku wyemitowania koncertu przez Polsat 20 września 2006 r., to pewnie tak. Ale. Nie wszystko stracone, mamy ponad dziewięć miesięcy ;]

Ile ludzi, tylu gustów i ulubionych piosenek Michaela. Nie ma co się sprzeczać i dziwić, dlaczego te, a nie inne. Bo po co?
mysterygirl

Post autor: mysterygirl »

polsat MA CALY KONCERT, ALE NIE IDZIE SIĘ Z NIMI DOGADAĆ, przynajmniej kilka lat temu nie szło, nie chcą go udostępnić...
thewiz

Post autor: thewiz »

mysterygirl pisze:polsat MA CALY KONCERT, ALE NIE IDZIE SIĘ Z NIMI DOGADAĆ, przynajmniej kilka lat temu nie szło, nie chcą go udostępnić...

Mysle ,ze to tylko kwestia ceny.Gdyby fani zrobili zrzutkie na ten koncert i zaproponowali Polsatowi racjonalna cene to wszystko byloby mozliwe.W swoim czasie TVP za zaplata byla w stanie zgrac fanom materialy z Michaelem z 1997 roku ,mysle ze podobne negocjacje mialyby szanse powodzenia takze z telewizja Polsat.
Awatar użytkownika
Terminator

Post autor: Terminator »

A czy przypadkiem Polsat nie powinien Michaelowi zapłacić za puszczenie tego konceru w telewizji?
thewiz

Post autor: thewiz »

Terminator pisze:A czy przypadkiem Polsat nie powinien Michaelowi zapłacić za puszczenie tego konceru w telewizji?

Chodzi o to by telewizja Poslat zgrala ten koncert fanom.Nie o emisje w TV.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

thewiz pisze:Gdyby fani zrobili zrzutkie na ten koncert i zaproponowali Polsatowi racjonalna cene to wszystko byloby mozliwe.
zrzutki - fof :smiech:

a ktoś wie jaka była wtedy kwota za tamten materiał z '97?
...
Awatar użytkownika
Privacy

Post autor: Privacy »

Widzę że dawno nikt nie pisał na ten temat. Ja myślę że POLSAT ma cały koncert i to w bardzo dobrej jakości. Jeśli się mylę to mnie poprawcie. The Way You Make Me Feel jest jedną z pierwszych utworów na tym koncercie. Heal The World ostatnią. Myślę więc że całość jest w archwiach POLSATu.. Cóż, pozostaje nam tylko czekać na kolejny koncert w Polsce. :))
M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem. Pop podstawą, a Moonwalk zabawą.
Awatar użytkownika
Tomo128

Post autor: Tomo128 »

Popieram - według mnie POLSAT ma na 100% cały koncert. O ile się nie mylę to był chyba patronatem medialnym koncertu.
Tomo128
Obrazek
Awatar użytkownika
Privacy

Post autor: Privacy »

Myślę że na YouTube znajdziesz bez problemu.

http://www.youtube.com/watch?v=eGeh4OHNaAM

Heal The World.. Proszę bardzo. :))
M.J. jest Bogiem, muzyka nałogiem. Pop podstawą, a Moonwalk zabawą.
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

skoro odkopałeś temat to zadam pytanie. Raczej nic się nie zmieniło w sprawie tego koncertu ? Żadne ''nowsze materiały '' nie przeciekły ze strony fanów do sieci itp. ?
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Pank

Wiśnia pisze:Żadne ''nowsze materiały '' nie przeciekły ze strony fanów do sieci itp. ?
Nie.
ODPOWIEDZ