Profil!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
trudno mi powiedzieć... może w polu wiek coś jest nie do końca dobrze ustawione... nie wiem, poważnie, u mnie wszystko w porządku, a pola z wiekiem mam puste.Albo dziś jakiś "krytyczny" dzień :) i forum zna Twój dzień urodzin i wie, że gwiazdy dziś coś się nie układają... nie wiem. Spróbuj jutro.SUNrise pisze:Ja z pytaniem bo...chcę zmienić coś w swoim profilu, ale nie mogę tego zrobić, ... ponieważ gdy klikam na "Wyślij" pojawia mi się komunikat: "Niestety ta strona nie przyjmuje użytkowników mających więcej niż 0 lat"
...
cholerny swiat, moze to przez ta probe z kompresja GZip, bo cos wtedy sie spierniczylo, ale nie sadze...
jednak nie wiem czy to tylko tu u mnie na uczelni, gdzie wszystko dziwnie dziala, to wyglada tak, ze wszyscy maja w profilu obok postow pod avatarkiem "Dołączył: 10 Mar 2005"? kurde... moze to przez ta krzywą kompresję, co sie nie wlaczyla, a forum na 5 minut cos dziwnego wzięlo trafiło...(?)
jesli tak, to oznacza, ze w niektorych tabelach w bazie danych cos dziwnie sie zmienilo... jakis minimalny wiek na 0 lat, w profilach dolaczenia data na 10 marca wszystkim...
jesli cokolwiek sie stalo to i tak zajme sie tym najwczesniej w poniedzialek- wczesniej od rańca do nocy jestem poza domem :(
jednak nie wiem czy to tylko tu u mnie na uczelni, gdzie wszystko dziwnie dziala, to wyglada tak, ze wszyscy maja w profilu obok postow pod avatarkiem "Dołączył: 10 Mar 2005"? kurde... moze to przez ta krzywą kompresję, co sie nie wlaczyla, a forum na 5 minut cos dziwnego wzięlo trafiło...(?)
jesli tak, to oznacza, ze w niektorych tabelach w bazie danych cos dziwnie sie zmienilo... jakis minimalny wiek na 0 lat, w profilach dolaczenia data na 10 marca wszystkim...
jesli cokolwiek sie stalo to i tak zajme sie tym najwczesniej w poniedzialek- wczesniej od rańca do nocy jestem poza domem :(
...
z tymi datami... to albo wszystko jest w porządku, albo jets tak od dawna... wpisując w Google
cache:www.forum.mjpolishteam.pl/memberlist.php
widzimy kopię strony na ich serwerach z 5 czerwca akurat... sprzed 5 dni... i wszędzie jest 10 czerwca jak tu... :\
edit: już chyba przewrażliwiony jestem... sprawdziłem w Panelu Adm. i: "Start Forum: 10 Mar 2005 06:59 pm" wiec chyba wszystko w porzadku - po prostu za duzo sie dzieje :\
cache:www.forum.mjpolishteam.pl/memberlist.php
widzimy kopię strony na ich serwerach z 5 czerwca akurat... sprzed 5 dni... i wszędzie jest 10 czerwca jak tu... :\
edit: już chyba przewrażliwiony jestem... sprawdziłem w Panelu Adm. i: "Start Forum: 10 Mar 2005 06:59 pm" wiec chyba wszystko w porzadku - po prostu za duzo sie dzieje :\
...
Ja jeszzce co do tego wieku...
Hehe...
Chciałam się zmienić z Ukrytego na Normalnego Użytkownika, ale..nie mogę...
Czyli z tą datą to nie tylko już problem wieku, ale w ogóle coś się chrzani...
No ale ok, mogę zostać ukryta...
Taka miałam chwilową fanaberię, by się ujawnić...
Wolę ten mój ukryty stan, bo ja często mam pół doby włączone forum, chociaz na nim nie siedzę, i by było, ze jestem, a tak naprawdę, to mnie nie ma. Chociaż to w sumie nie ma większego znaczenia...
EDIT: Haha, sygnaturki też zmienić nie mogę..No chyba, ze zrezygnnuję z wieku...
Hmm...Może to forum doszło do wniosku, że fani Michaela Jacksona wieku nie mają...
Hehe...
Chciałam się zmienić z Ukrytego na Normalnego Użytkownika, ale..nie mogę...
Czyli z tą datą to nie tylko już problem wieku, ale w ogóle coś się chrzani...
No ale ok, mogę zostać ukryta...
Taka miałam chwilową fanaberię, by się ujawnić...
Wolę ten mój ukryty stan, bo ja często mam pół doby włączone forum, chociaz na nim nie siedzę, i by było, ze jestem, a tak naprawdę, to mnie nie ma. Chociaż to w sumie nie ma większego znaczenia...
EDIT: Haha, sygnaturki też zmienić nie mogę..No chyba, ze zrezygnnuję z wieku...
Hmm...Może to forum doszło do wniosku, że fani Michaela Jacksona wieku nie mają...
To nie jest Gadu-Gadu,MJowitek pisze:bo ja często mam pół doby włączone forum, chociaz na nim nie siedzę, i by było, ze jestem, a tak naprawdę, to mnie nie ma. Chociaż to w sumie nie ma większego znaczenia...
jesli przez 5 minut nic nie robisz na forum, tylko np. masz mje otwarte, ale sie po nim nie poruszasz to nie widac Cie wsrod uzytkownikow.
To co jest napisane, iz na liscie obecnych sa osoby, ktore przez ostatnie 5 minut byly AKTYWNE na forum.
ale Ty kurcze w jakis niesamowicie 'humanistyczny' sposob postrzegasz komputer - az przerazajace :)MJowitek pisze:EDIT: Haha, sygnaturki też zmienić nie mogę..No chyba, ze zrezygnnuję z wieku...
Nie mozesz zmienic, gdyz z data cos przestalo dzialac, wiec nic nie mozesz zmienic w profilu... ehhh na prawde mnie zadziwiasz.
Wiec zapewne jak usuniesz date z profilu to wszystko bedziesz mogla robic. Nie wiem czemu sie tak dzieje - nic nie zmienialem, wszystko bylo dobrze, a samo przestalo dzialac. Zajme sie tym w jakiejs wolniejszej chwili. Teraz tez nie jestem w domu. Nie wiem kiedy, zachrzan mam na max. Na razie jesli sie nie daje, a cos chcesz zmienic to usun date urodzin.
...
jak ustawić sygnaturkę?
za kazdym razem jak chcę ustawić sygnaturkę to pisze:Rozmiar emblematu musi być większy niż 0 kB i mniejszy niż no i nie mogę dać pomóżcie mi
Re: jak ustawić sygnaturkę?
Chodzi o banerek w podpisem, czy avatarek (to przy Twoim nick'u)?viva201 pisze:za kazdym razem jak chcę ustawić sygnaturkę to pisze:Rozmiar emblematu musi być większy niż 0 kB i mniejszy niż no i nie mogę dać pomóżcie mi
Jeśli o to drugie to upewnij się, że wielkość avatarka spełnia wymogi- może jest za duży....?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Nie wiem, czy w dobrym temacie...
Istnieje możliwość zmiany nicku?
Edit:
No w sumie... :)
Dzięki za odzew.
Istnieje możliwość zmiany nicku?
Edit:
No w sumie... :)
Dzięki za odzew.
Ostatnio zmieniony ndz, 23 sie 2009, 18:03 przez Basia1992, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."