Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
-
MICHAEL NA KONCERCIE JAKO HOLOGRAM
witajcie przeczytałem na jednej stronie że 29 sierpnia ma się odbyć koncert w hali O2 w Londynie a na koncercie ma sie pojawić sam Michael Jackson oczywiście jako hologram:) wiecie może coś na temat tego koncertu???
tancerz pisze:Zdjęcie z nagrań do reklamówki
Michael Jackson - LA Gear Street
http://www.youtube.com/watch?v=VvARh-LQ2Bs
dzięki
gdzie można zakupić Ghosts ? na allegro nie znalazlam na fan.pl też nie znalazlam
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Re: MICHAEL NA KONCERCIE JAKO HOLOGRAM
Nie odbędzie się taki koncert tego dnia...MJKing Club pisze:witajcie przeczytałem na jednej stronie że 29 sierpnia ma się odbyć koncert w hali O2 w Londynie a na koncercie ma sie pojawić sam Michael Jackson oczywiście jako hologram:) wiecie może coś na temat tego koncertu???
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Damianos60
http://www.allegro.pl/item718308804_mic ... ml#gallery
Co to jest??To jest chińska podróba ta sama co było w takiej walizce z okładką Dangerous tylko , że w nowej wersji czy wogole coś nowego??
Co to jest??To jest chińska podróba ta sama co było w takiej walizce z okładką Dangerous tylko , że w nowej wersji czy wogole coś nowego??
Kolejna podróbka (właściwie całkowicie nowe wydanie pirackie).Damianos60 pisze:http://www.allegro.pl/item718308804_mic ... ml#gallery
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Ja mam pytanie..czy Michael napisał piosenke Smile ? ulecialo mi to ''między palcami''
i nastepne....czy Park rozrywki i rancho ze zwierzętami w Neverland jeszcze jest ?
i nastepne....czy Park rozrywki i rancho ze zwierzętami w Neverland jeszcze jest ?
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
- MJ4everify
- Damianos60
Smile jest napewno chaplinaM.J.[*] pisze:Ja mam pytanie..czy Michael napisał piosenke Smile ? ulecialo mi to ''między palcami''
Ranczo Neverland Jest!
ps.A co to jest czy to zostało wydane oficialnie bo pierwszy raz się z tym spotykam http://www.allegro.pl/item718198893_mic ... ml#gallery
Working day and night
Witam, mam pytanie, czy można gdzieś dostać working day and night w wersji koncertowej (dangerous tour) bez publicznosc, chodzi mi o sam początek ktory jest świetny, a ktorego nie moge nigdzie znaleźć.
- Dangerous_Dominika
ja mam pytanie o dwie piosenki ;]
czy mógłby mi ktos cos wiecej powiedizec (napisac) o piosence On The Line i Got The Hots (np. kiedys zostały wydane, kiedy nagrane, czy Michael je skomponował, kto był twórcą tekstu itd.) ;D
z góry dziekuje ;)
czy mógłby mi ktos cos wiecej powiedizec (napisac) o piosence On The Line i Got The Hots (np. kiedys zostały wydane, kiedy nagrane, czy Michael je skomponował, kto był twórcą tekstu itd.) ;D
z góry dziekuje ;)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
On The Line napisał Babyface dla Michaela.czy mógłby mi ktos cos wiecej powiedizec (napisac) o piosence On The Line i Got The Hots (np. kiedys zostały wydane, kiedy nagrane, czy Michael je skomponował, kto był twórcą tekstu itd.)
Kawałek miał się znaleźć na ścieżce dźwiękowej filmu Spike'a Lee "Get On The Bus" ale się nie znalazł. Piosenkę możesz znaleźć na unikatowym singlu z wydawnictwa Michael Jackson's Ghosts (Box) lub na The Ultimate Collection w troszkę innej wersji.
Go The Hots napisał Michael wraz z Quincym Jonesem.
Pochodzi z sesji do Thrillera. Znajdziesz go na japońskiej edycji Thriller 25 i na niektórych wydaniach King Of Pop.
Kawałek wykorzystała później Siedah Garret z innym tytułem i tekstem (Baby Got It Bad).
Z tego co wiem taka wersja nie istnieje.Xardo pisze:Witam, mam pytanie, czy można gdzieś dostać working day and night w wersji koncertowej (dangerous tour) bez publicznosc, chodzi mi o sam początek ktory jest świetny, a ktorego nie moge nigdzie znaleźć.
- Dangerous_Dominika
dziekuje Mandey ;)
i takie jeszcze pytanko czy ten unikatowy singiel jest gdzies jeszcze dostępny??
od czego jest ta biała okładka na zdjeciu??
i czym sie rozni On the Line z tego singla od tego z The Ultimate Collection(bo znam tylko ta druga ;/ )
Mandey pisze:Piosenkę możesz znaleźć na unikatowym singlu z wydawnictwa Michael Jackson's Ghosts (Box) lub na The Ultimate Collection w troszkę innej wersji.
i takie jeszcze pytanko czy ten unikatowy singiel jest gdzies jeszcze dostępny??
od czego jest ta biała okładka na zdjeciu??
i czym sie rozni On the Line z tego singla od tego z The Ultimate Collection(bo znam tylko ta druga ;/ )
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Musisz zapolować na Ebay czy Allegro.i takie jeszcze pytanko czy ten unikatowy singiel jest gdzies jeszcze dostępny??
Zdarzają się.
Ta biała okładka to właśnie ten singiel.
Są tam trzy kawałki...
On The Line, Ghosts (Mousse T's Radio Rock Singalong Remix), Is It Scary (DJ Greek's Scary Mix).
On The Line z singla różni się tym, że nie ma fragmentu acapella, który słyszysz na wersji z The Ultimate Collection pod koniec utworu.
Brzmi bardziej jak radiowa wersja.
mam pytanie co do książki ''sekrety raju utraconego''
czy warto ją zakupić ?
co o niej sądzicie ? troche słyszałam ,że jest niewiarygodna
co Wy o niej sądzicie?
czy warto ją zakupić ?
co o niej sądzicie ? troche słyszałam ,że jest niewiarygodna
co Wy o niej sądzicie?
Czytałam ją dawno, dawno temu... Pamiętam, że jeszcze wypożyczałam ją z biblioteki. Ciekawostką może być fakt, że napisał ją ten sam facet, co ostatnio wydaną książkę "Michael Jackson - Życie i śmierć króla popu", która z tego co czytałam dla wielu osób jest dość pełna podpór brukowców, którymi autor pomaga sobie przy opisie. Jednak ja uważam, że nie jest wcale zła - autor próbuje w sposób obiektywny zrozumieć życie Michaela. Co do "Sekrety raju utraconego" może niech się wypowie ktoś bardziej obeznany... Przypominam sobie, że był zamieszczony w niej bodajże wywiad Michaela i Lisy z 1995 roku.
Run, Forrest! RUN!