WROCŁAW - Spotkania w miejscu pamięci na Solnym

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Corass! Zaniepokoiłaś mnie zamieszczoną informacją. Ale faktycznie obelisk na Placu Solnym jest poświęcony (podobno spalonym tam) Żydom. Zastanawia mnie tylko czy ktoś nie będzie chciał wykręcić jakiegoś numeru przed sobotą (29.08 wiadomo). To było do przewidzenia, że prędzej czy później ktoś będzie źle nam życzył.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
ulaeska

To jeszcze raz ja. Cieszę się , że poznałam Was dziewczyny na Solnym.
Chociaż było Was tak dużo, że trochę mi się pomieszałyście. Nie chciałabym Was mylić więc może któraś z Was przypomni mi kto był kto (będę miała ściągę). Miło mieć świadomość, że jesteście takie sympatyczne. A to co widziałam wczoraj jest sprzeczne z ogólnym wizerunkiem młodych ludzi. Miło było mi Was poznać i zobaczyć Ula
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

No nie mów mi Ula, że dzisiaj byłaś na Solnym, bo się załamię...

Jutro będę na stówę, choćbym miała się tam przyczołgać zębami.
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
baśka_MJ4ever

Post autor: baśka_MJ4ever »

Oh God! To bedziemy walczyć o kładke! Ja sie tk łatwo nie poddam ;p
Proponuje tak: niech 2-3 osoby(chociaż 1 pełnoletnia xD) sie wybiorą do urzędu miasta. tam sie trza dokładniej dowiedzieć o co chodzi i co możemy zrobic coby jedną z kładek na wyspe słodową przechrzczono na im. Michaela Jacksona. Zorientować się czy miasto nam 'stawia' jakąś tablice czy Bóg jden wie co czy my organizujemy kase i kombinujemy zbiórkę na forum czy jakieś egiełki (podobna syt. co z płytą pamiątkową w Warszawie).

ewentualnie małe MJówki (czyt. niepełnoletnie-teoretycznie bezużyteczne :smiech: ) będą zbierały podpisy w sprawie przechrzczenia kładki lub(jeśli by si edało) ocalenia miejsca MJ na Solnym...Mśleć kochani i sie organizować! Walczyć!

Niestety czas nie działa na naszą korzyść i jeśli sie nie sprężymy i nie zaczniemy działać nie bedzie ani kładki ani Solnego :surrender:

a tak wytłumaczenie dla Uli:) ja jestem Basia xD Basia to ta dziewczyna nadpobudliwa co opowiadała między innymi swój genialny, inteligentny sen :) Pozdraiam serdecznie ;*
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me

They say I'm goin' crazy...
Awatar użytkownika
ulaeska

No tak Ciebie akurat zapamiętałam
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

widze, że zostałam niezauważona ;p ale cóż jakos przezyje.. ja tak w sprawie jakiegos wiekszego spotkania.. bo wkoncu jest tego 29.08? bo chciałabym was wszystkich poznać ;d
Obrazek
Awatar użytkownika
Corass

Post autor: Corass »

Uwaga!
Ci co nie jadą na MJowisko.
Spotykamy się 29.08.2009 o 12 na Solnym.
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

o i to jest konkretna informacja :D a jaki plan spotkania? :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Corass

Zależy ile osób się zdeklaruje na to, ale myślałam o krótkim przemarszu z plakatami Michaela tak jak było to robione na samym początku lipca.
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
baśka_MJ4ever

Myśle, że nie bedzie tak dzo osób jak na początku lipca takze...z przemarszem może to źle wyglądać...no nie wiem, taka moja opinia... Proponuje, zeby pójść gdzieś potem razem...fajnie było w tej knajpie do której bodajrze zaprowadził nas Bartek:) miło by bylo tam zajrzeć zwłąszcza ze miejsca nie brakuje:)

takze mysle posiedzimy, podumamy, pogadamy na Solnym a potem pójdziemy sie czegoś napić i powspominać stare dobre itd :) myśle, że tak będzie i miło i przyjemnie:)

no nie wiem, co sądzicie?

Awatar użytkownika
Corass

No dobry pomysł, Prince. :P
Dlatego zaznaczyłam:
Corass pisze:Zależy ile osób się zdeklaruje na to, ale myślałam o krótkim przemarszu z plakatami Michaela tak jak było to robione na samym początku lipca.
Michael, kocham Cię.
baśka_MJ4ever

No dobra ok:) zobaczymy jak to będzie:)

Awatar użytkownika
ulaeska

janetj nie wiem czy to było do mnie to "widzę, że nie zostałam zauważona". Wręcz przeciwnie starałam się was wszystkie zapamiętać, ale było was tak dużo. No i wrażeń również sporo jak na pierwszy raz. Wam było mnie łatwiej zapamiętać, bo jestem jedynym takim egzemplarzem. Na pewno zapamiętałam Basię, Anulę, Zu, Corass to już poznałam osobiście wcześniej. Jeszcze zapamiętałam taką drobną Martę(cała na biało), ale ona mówiła, że nie jest z fanklubu chociaż zna się z wami. Jak by nie patrzeć jesteście dziewczyny górą. Pozostałe osóbki no niestety nie miałam przyjemności z nimi rozmawiać i może dlatego jakoś....ale wszystko do nadrobienia. a i jeszcze zapamiętałam dwie dziewczyny, które mowiły, ze jadą do Łodzi już w piątek (no tak tylko jak one się nazywają hm?). A ty janetj możesz mi się przypomnieć? Fajnie, że spotkacie sie 29-go na Solnym. No ja niestety nie przyjdę, bo jadę na MJowisko. Ale po powrocie myślę, że i tak będziecie się chcieli spotkać i podzielić wrażeniami. W takim razie życzę wam udanego spotkania chociaż wiem , że nikomu z nas nie będzie wesoło. Do miłego zobaczenia Ula.
Awatar użytkownika
Corass

Uwaga!
Jeśli chodzi o spotkanie w dniu urodzin MJ:
Godzina 12:00 - Plac Solny. (oczywiście, 29.08.2009)
To tak dla tych co nie jadą na MJowisko.

Proponuję składkę po 5 zł, na kwiaty, znicze, wkłady.
Oczywiście jeśli ktoś nie może to nie ma najmniejszego problemu, ale bardzo fajnie by było gdyby wszystko ładnie wyglądało w jego urodziny.
Tak więc.
Jeśli możecie przynieść np.10 to cudownie. :P

Kasę proszę by wpłacać mi. Rozpoznacie mnie po glanach, białej soczewce na lewym oku i czarnej bluzce z Michaelem. Poza tym podejdźcie, przedstawcie się i nie bójcie. :P
Michael, kocham Cię.
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

ulaeska pisze:a i jeszcze zapamiętałam dwie dziewczyny, które mowiły, ze jadą do Łodzi już w piątek (no tak tylko jak one się nazywają hm?).
Ta w czarnym z czarnymi włosami to Ola (giovandemore? Nie, nie umiem tego napisać glupija), a ta druga to Paulina, jeśli się nie mylę.

Ulu, tracę nadzieję...
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
ODPOWIEDZ