aHOJky:)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
anyxx

aHOJky:)

Post autor: anyxx »

Witam wszystkich serdecznie, bardzo długo zastanawiałam się nad tym czy dołączyć do jakiejś społeczności <którą jest niewątpliwie wasze forum> związanej z moim największym idolem Michaelem Jacksonem. Zdecydowałam się ponieważ często potrzebuję porozmawiać z kimś kto jest w temacie. W swoim otoczeniu niestety nie mam takich ludzi.
Moja przygoda z Michaelem zaczęła się gdy miałam 11 lat... jako dziecko byłam bardzo muzykalna śpiewałam, tańczyłam w różnych zespołach i formacjach także takie ikony jak Queen, Tina Turner czy też Michael były mi doskonale znane.
Muszę przyznać, że Michael był moją pierwszą miłością heheh. Wszystkie pieniądze jakie wtedy posiadałam wydawałam na kasety i gazety, w których było chociażby zdanie o M.J. Ileż to razy tańczyłam do piosenek "Billie Jean" czy też mojej ulubionej "Smooth criminal"...
Muzyka króla towarzyszyła mi przez całe dziecięce i młodzieńcze życie. Gdy miałam zły humor bardzo pomagała mi piosenka "Smile", gdy byłam załamana słuchałam "Man in the mirror" czy też "On the line"..
Jestem Michaelowi bardzo wdzięczna i będę do końca życia. Bardzo mi go brakuje:(((

Dziękuję
"If You wanna make the world a better place take a loot at yourself, and then make a change"

Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witamy serdecznie, pozdrowienia :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

Cześć :)
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Hej, hej. ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

cześć i czołem nenene
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj, miłego postowania ;-)
Awatar użytkownika
anyxx

Post autor: anyxx »

dziękuję wszystkim za przywitanie to bardzo miłe z waszej strony :). No i na samym początku mam pytanie... jak mogę zrobić, żeby umieścić wybrany obrazek lub banner w tzw podpisie?
z góry dziękuję za odpowiedz i dobrej nocy życzę:)
"If You wanna make the world a better place take a loot at yourself, and then make a change"

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek

Post autor: Susie. »

Obrazek
Awatar użytkownika
You_Are_Not_Alone

Post autor: You_Are_Not_Alone »

witaaaaj :DD