Termin mi jest obojetny ;)
A Amerykanka wspominala na poprzedniej stronie, ze znalazla pare ogloszen o odbywajacych sie w Lublinie imprezach na czesc MJ. My mamy zamiar spotkac sie tylko we trojke, tak? A moze lepiej przylaczyc sie do jakiejs wiekszej grupki (jesli jest taka mozliwosc) ;)
Ja nie słyszałem o żadnych imprezach na cześć MJ ani o spotkaniach fanów, oczywiście poza tym co dzieje się na tym forum. Wprawdzie byłem raz na czymś takim prawie 2 miesiące temu w Graffiti, ale było z 30-40 osób. To mało choć bawiłem się dobrze :). Podobno mają coś w tym stylu powtórzyć we wrześniu, ale wracając do tematu to nie liczyłbym na jakieś przyłączanie się do większych grupek. Tu na oficjalnym forum toczą się rozmowy o możliwych spotkaniach fanów i wszystko zależy od nas. Z doświadczenia widzę, że jakoś ciężko zebrać fanów MJ w LBN. :)
Jestem załamana. Byłam pewna, że chociaż jedna knajpka w Lublinie coś na cześć Michaela zorganizuje i co? Może jutro skoczymy większą grupką do tego Idola? Gdzie wogóle jest Idol? Trzeba jakoś uczcić urodziny Króla
Szukam siebie poprzez nowe możliwości artystyczne.
Idol jest na ulicy jaworowskiego. boczna nadbystrzyckiej.
Będę tam jutro koło 20.30 i wcześniej wejdę żeby pogadać z obsługą bo chciałbym usłyszeć parę piosenek Michaela :] mam nadzieję że kogoś spotkam!! :)
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.