W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
witajcie. nazywam się ela i jestem nowa na forum.michaelem jacksonem nigdy się specjalnie nie interesowałam- był i było to fajne- historia, żywa legenda. lubiłam jego muzykę. tyle. 26 czerwca, gdy rozgłośnie telewizyjne i radiowe trąbiły o jego odejściu- zakręciła mi się łezka, umarła część mnie- tyle. przez przypadek oglądnęłam kilka wywiadów, na tvn- living with mj itd. zaczęłam się interesować michaelem jako osobą, dociekać kim był. nawet nie wiem kiedy- zakochałam się w tym wspaniałym, ciepłym i bardzo dobrym człowieku.mam wielką potrzebę otaczania się jego twórczością, wszystkim, co jest z nim związane. myślę, że jego fenomen tkwi nie tylko w tym, że był cholernie utalentowany i estetyczny- miał wielkie serce. dla mnie to anioł. wielki szacunek dla fanów tej niezwykłej postaci.