insomniaof rowniez bardzo mi się podoba , własnie wszczególności kórtka
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
You_Are_Not_Alone pisze:insomniaof napisał:
Szucia szczęka opadła do ziemi ... kłaniam się przed tobą i chowam do kąta. o!. koniec z rysowaniem! basta!.
wyłęłaś mi to z ust... swoich rysunków nie pokaze ...
masz talent ze ho ho
Po prostu ćwiczyć i nic wiecej. Nie mozna tak po prostu powiedzieć, że
przestajecie rysować.
Szucia podziwiam! Naprawdę fajna praca:) Długo już rysujesz? Masz jakieś starsze prace MJ'a? Jestem bardzo ciekawa jak kiedyś rysowałaś, bo teraz to mistrzostwo
niesamowite są te Wasze prace dziewczyny! sama teraz rysuje sobie Mike'a ale jak spojrzałam na Wasze prace a potem na swoją to mi sie humor ewidentnie popsuł i odechciało mi sie rysowac. teraz do szkoły jakis facet bedzie przychodził na lekcje rysunku, na które sie zapisałam, zobaczymy co to da ;]
cóz, pozazdroscic talentu, wstawiajcie prace dalej chętnie sie nad nimi jeszcze pozachwycam
musze posłuchac Keep the faith, lepiej mi się zrobi
e: wkleje to co wczoraj bazgroliłam i dzis konczyłam i narazie to chyba moja ostatnia praca . Marnie to wyglada przy Waszych pracach no ale trudno
aga.mj Twój rysunek mnie rozbroił. Myślałam, że padne ze śmiechu. Naprawdę bardzo pozytywny, proszę o więcej . Rysujesz bardzo dobrze, może trzeba by dopracować cieniowanie, ale ogólnie bardzo fajne jest.
jakość jak zwykle powala O.o chroniczny brak skanera no cóż wystawy ciąg dalszy. muszę się brać w kupę i rysować, rysować, rysować wyszło... lepiej nie skomentuje... http://img13.imageshack.us/img13/4772/kopiaobraz014.jpg
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
dla mnie świetny jak każdy, ja bym nie miała cierpliwosci zeby tak go narysowac + zawsze chciałam umiec rysowac te ''fałdy'' na spodniach/bluzkach itd :P nigdy mi to nie wychodziło
ja cos moze nabazgrole jeszcze przez ten tydzien, bo jak sie wrzesien zacznie to juz z tym bedzie gorzej
dzięki Kaskowa za miłe słowa
When will this mystery unfold? serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
pozwole sobie ( może zły temat wybrałam ale wydawał mi się najwłaściwszy ) wrzucić zdjęcie olejnego obrazu Michaela który dzisiaj odebrałam
- namalowany przez Eugeniusza Stemplowskiego
Jak Wam się podoba ?
ps.mile widziane opinie i pozytywne i negatywne http://img524.imageshack.us/i/michaelobtraz.jpg/
jest jeszcze troche mokry i wydaje się ,że się świeci.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.