Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- speechless26
- You_Are_Not_Alone
- speechless26
Właśnie siedzę nad podkładami do The Lost Children i do Dirty Diana. Jak skończę będę miał połowę listy "odhaczoną"
Ostatnio zmieniony sob, 22 sie 2009, 22:50 przez chrisbern, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paulincia91
A więc ja oznajmiam ,ze zamowilam juz u chrisberna HIStory :) Pomozecie z chorkami zrobicie je?;p
chcialam will you be there ale trudno;p
a cyz mozna zapsiewac wiecje niz jedna? bo jelsi jest wolne Speecheless albo cos xD heh;p
A to do dziwczyny chyba Michaelka111:
nagrywala w studio? ile placilas za czas spedozny tam xD i w ogole powied zmi ze szczegolami jestesm ciekawa jak to jest xD bo ja co prawda mam mikrofon no tkai sobie chyba za 80 albo 120 nie wiem i jakis program i w ogole troche sprzetu ale wiadomo.
A tak w ogole co z We Are The Worl? niby byc moze mamy spiewac On The Line zamiast tego? a Nie mozemy zaspiewac teog i tego :) to sa takie piekne piosenki ,ze az trudno sie zdecydowac xD
A mam jeszcze pytanko do Speecheless nie wiem jak dalej.xD jak bd juz wszystkie nagrania jak zamierzacie sklecic ta plytke?;p
chcialam will you be there ale trudno;p
a cyz mozna zapsiewac wiecje niz jedna? bo jelsi jest wolne Speecheless albo cos xD heh;p
A to do dziwczyny chyba Michaelka111:
nagrywala w studio? ile placilas za czas spedozny tam xD i w ogole powied zmi ze szczegolami jestesm ciekawa jak to jest xD bo ja co prawda mam mikrofon no tkai sobie chyba za 80 albo 120 nie wiem i jakis program i w ogole troche sprzetu ale wiadomo.
A tak w ogole co z We Are The Worl? niby byc moze mamy spiewac On The Line zamiast tego? a Nie mozemy zaspiewac teog i tego :) to sa takie piekne piosenki ,ze az trudno sie zdecydowac xD
A mam jeszcze pytanko do Speecheless nie wiem jak dalej.xD jak bd juz wszystkie nagrania jak zamierzacie sklecic ta plytke?;p
Keep The Faith
-
- speechless26
A ja oznajmiam, iż wpisuję na HistorykasikMJJ pisze: A więc ja oznajmiam ,ze zamowilam juz u chrisberna HIStory :) Pomozecie z chorkami zrobicie je?;p
Zajęte.kasikMJJ pisze: chcialam will you be there ale trudno;p
Lepiej daj z siebie wszystko w tej jednej.kasikMJJ pisze: a cyz mozna zapsiewac wiecje niz jedna? bo jelsi jest wolne Speecheless albo cos xD heh;p
Tak, proponuję priv.kasikMJJ pisze: A to do dziwczyny chyba Michaelka111:
Nie, nie możemy dwóch- prawdopodobnie. Lepiej zrobic mniej, a DOBRZE, niż więcej. Poza tym poleci po kosztach.kasikMJJ pisze: A tak w ogole co z We Are The Worl? niby byc moze mamy spiewac On The Line zamiast tego? a Nie mozemy zaspiewac teog i tego :) to sa takie piekne piosenki ,ze az trudno sie zdecydowac xD
Polecam przejrzec cały wątek, zwłaszcza pierwszy post na pierwszej stronie.Tam naprawdę jest wszystko, wystarczy przeczytac...kasikMJJ pisze: A mam jeszcze pytanko do Speecheless nie wiem jak dalej.xD jak bd juz wszystkie nagrania jak zamierzacie sklecic ta plytke?;p
p.s: zwolniło się Ain't no sunshine.
I'm so proud to say- I love You.
Dostałem od Dośki namiary na kilka dobrych podkładów (Give it to me, Privacy, Of the Wall). Dzieki Dośka :) Podkłady są dobre, nawet bardzo dobre i odpowiednim osobom przesłałem już linki. Aktualnie kończę utwór z "Ease on the down the road" :)
Przypominam, ze mam zrobione podkłady do piosenek jeszcze nie zamówionych.
- Beat It
- Stranger in Moscow
- Wanna Be Startin' Someting
czekają...
Przypominam, ze mam zrobione podkłady do piosenek jeszcze nie zamówionych.
- Beat It
- Stranger in Moscow
- Wanna Be Startin' Someting
czekają...