Pola pisze:hmmmmmmm
czy w tych urywkach rozmów z Glendą nie ma fragmentow o pisie?? Mike chyba mowi coś o 2 psach, z których tylko 1 szczeka, bo drugi jest spokojny.
eh jestem ciekawa co to za psiska Sasha i Shadow
a ciekawa jestem bo sama uwielbiam psy
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
liberian wrz 87 pisze:
Obściskiwania się w koszulkach z myszką Mikey jednak i tak nie wybaczę.
W oryginalnym tekście nie ma nic o obściskiwaniu się. Proszę nie wyciągać pochopnych wniosków
A co do tego filmiku na Youtube z promocji płyty, to chyba nie był Londyn tylko New York. Często pokazują ten fragment na CNN. Michael ma tam na sobie taki sam błękitny komplet (koszula i spodnie) co na filmiku.
A ja chciałabym się dowiedzieć czy faktycznie Michael jest wegetarianinem. Słyszałam, że jest ale coś nie do końca mogę w to uwierzyć ponieważ na pogrzebie Michaela przyjaciel bodaj że jakiś koszykarz powiedział że jedli na dywanie (podłodze) kurczaka KFC... Jeżeli macie jakieś inne informacje to będę mile widziane :)
Również chciałabym się dowiedzieć co Michael robił w wolnych chwilach.... A tak apropo to wszystko mnie interesuje :PP
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
M.J.[*] pisze:może wprowadze w błąd ale slyszalam , że są wegetarianie którzy mięsa nie tkną a właśnie kurczaka zjedzą .Ale nie krzyczeć bo może bzdura(?).Jakby coś to poprawiać mnie.
Myślę, że z Michaelem mogło być tak jak ze mną. Ogólnie od jakiegoś czasu nie jem mięsa, ale... Zdarza się bardzo rzadko, ze jednak zjem troszkę drobiowego. Po co robić sobie ideologię z żywienia? Nie lepiej żyć po prostu po swojemu?
rozmowa przeprowadzona przez Larry King'a z Kai Chase,ostatnim kucharzem Michaela.Co prawda niewiele mówi o jego diecie skupiając się na ostatnim dniu jego życia.Warta posłuchania. http://www.youtube.com/watch?v=QEMizSwjC3I
Myślę że napewno miał odpowiednią dietę(patrz:idealna sylwetka),a o jego uwielbieniu dla kurczaków niejednokrotnie słyszałam więc to raczej prawda.
Mam jeszcze jedną prośbę do osób zadających pytania. Zanim spytamy to może najpierw przeglądnijmy cały temat. Bo niektóre pytania zaczynają powoli się powtarzać. A myślę, że warto zachować porządek i wtedy temat stanie się nieocenionym źródłem wiedzy dla wszystkich
Pozdrawiam :)
Michael powiedział kiedyś w jednym z wywiadów, że byśmy się zdziwili jakie normalne prowadzi życie. Więc możemy się domyślać, że w domu jest taki jak my, bo jakby nie było, był człowiekiem, był ojcem. Dowiedzieć chciałabym się wielu wielu rzeczy. Chciałabym być z nim w trasie, w studio, zobaczyć/usłyszeć jak tworzy. Chciałabym się też dowiedzieć czegoś więcej o jego dzieciństwie (nie chciałabym usłyszeć jak wspomina te przykre chwile, tylko np. jak miał okazję się bawić, co robił ). Posłuchać jakis przygód związanych z fanami (jak wiemy, czasem są zdolni zrobić wszystko), czy mial jakies marzenia, których nie zdąrzył spełnić.. Hm nie wiem, dużo dużo rzeczy chcialabym wiedzieć, mogłabym długo wymieniać :)
A moze ktoś z Was zna jakieś anegdoty o MJ przytaczane przez Jego przyjaciół lub fanów którzy się z Nim spotkali?
Bo ja osobiście nawet nie wiem czy znam choćby jedną.... A przynajmniej nie pamiętam.
ja też to słyszałam jak Michael mówił że niektórzy zdziwili by się jak prosto i normalnie żyje..... To było chyba w wywiadzie u Bashira ale nie jestem pewna....
W The Magic, The Madness, którą właśnie czytam jest przytoczona sytuacja z przeszukania Neverlandu w 1993 roku, kiedy policja znajduje wielki sejf. Oczywiście uważając, że musi być tam coś ciekawego, co może pogrąży Michaela i dużo czasu zajmuje im otwarcie sejfu. Jak już go otwierają w środku jest tylko jedna kartka ...z kombinacją numeryczną do otwarcia tego właśnie sejfu. Ale się z tego śmiałam
"Kłamstwa biegną sprinty, prawda biegnie maratony" - Michael Jackson
Pamiętam że jako bardzo młode dziewczę oglądałam program Marka Niedzwieckiego w telewizyjnej dwójce i poraz pierwszy zobaczyłam Michaela,był to teledysk "Bad" i mnie zahipnotyzował przed telewizorem...był taki diabelsko seksowny,następnego dnia pobiegłam do sklepu i kupiłam płytę.Tak się zaczęło-połknęłam haczyk.
Mnie zaczarował swoją muzyką i pięknem które wręcz z niego parowało i jestem ciekawa co widział Michael Jackson patrząc w lustro?
Kiedyś na pytanie Ophry Winfrey (1992r.)o to czy jak patrzy w lustro myśli -o jaki dziś jestem piękny?Roześmiał się i powiedział że nie on skupia się na swojej pracy i to jest dla niego najważniejsze.
Ale co on widział w tym lustrze?Jak myślicie?