WROCŁAW - Spotkania w miejscu pamięci na Solnym

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

hmm.. jak dla mnie z tymi podpisami to zbędne.. ja za dłuigo nie bede mogła byc bo koło 16 sie zbiore i jednak wolę skupić się na inncyh rzeczach w tym dniu niz zbierac podpisy.. zastanwiam sie teraz czy nie darować sobie całego tego wyjazdu.. ;>
Obrazek
Awatar użytkownika
Teresa

Post autor: Teresa »

Wstąpię się przywitać - jestem nowa i myślałam o przybyciu na jutrzejsze spotkanie, troszkę tak niezapowiedzianie, ale w końcu nie dam rady. Jestem jeszcze 'nietutejsza', dopiero w następnym roku 'przeprowadzam' się do Wrocławia (o ile dostanę się do liceum, które mam na oku. ktoś ma tutaj powiązania z XIII LO? : >), w związku z czym będę dojeżdżać wcześniej, załatwiać sprawy... planuję wpadać na spotkania, zapoznać się. Znajdzie się miejsce? *smile*
Tymczasem życzę wam miłej zabawy,
Ter.
Obrazek
Awatar użytkownika
Corass

Post autor: Corass »

janetj pisze:hmm.. jak dla mnie z tymi podpisami to zbędne.. ja za dłuigo nie bede mogła byc bo koło 16 sie zbiore i jednak wolę skupić się na inncyh rzeczach w tym dniu niz zbierac podpisy.. zastanwiam sie teraz czy nie darować sobie całego tego wyjazdu.. ;>
Em, ja wiem, że ty nowa, ale chyba doszła do Ciebie informacja, że mamy się, że tak delikatnie powiem - wynosić z Solnego?
Podpisy są nam potrzebne by Pan Prezydent był rad spełnić naszą prośbę o utworzenie we Wrocławiu miejsca upamiętniającego Jacksona, gdzie fani mogliby się spotykać. Bo oczywiście, strasznie wszystkim przeszkadza, że jesteśmy na Solnym.
Jednak jeśli masz ważniejsze rzeczy, to, że tak powiem subtelnie - nie przychodź! Jakoś nie mam ochoty, przynajmniej ja, spotkać się z osobą która nie ma zamiaru pomóc, mimo iż jest członkiem fan-clubu.
Trochę powagi, dziewczyno.
No ja rozumiem, że zbieranie podpisów to "wielka harówa, katorga, męczarnia i już prędzej pewnie wolałabyś skończyć w ciemnym lochu sam-na-sam z Bashirem, ale przestań jakieś fochy strzelać... xD
Teresa pisze:(o ile dostanę się do liceum, które mam na oku. ktoś ma tutaj powiązania z XIII LO? : >)
Ter.
Oc, że się znajdzie miejsce (tak przy okazji).
Trzy osoby mają powiązania z XIII LO! ;D Ja chodzę tam do gim nr 48 (w końcu to zespół szkół), to samo Kamilia, a z kolei Baśka w tym roku tam idzie do 13. Dobrze trafiłaś.
Ostatnio zmieniony pt, 28 sie 2009, 23:07 przez Corass, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Awatar użytkownika
janetj

nie "strzełam fochów" tylko poprostu myśle ze podpisy mozna zebrac kiedy indziej, a z tego powodu, że jestem dojezdna, wolałabym inaczej wykorzystac ten czas.. i masz racje zostaję w domu ..
Obrazek
Awatar użytkownika
Corass

Oh, przykro mi, że Cię zawiodłam... choć w sumie nie.
Mamy BARDZO mało czasu na zbieranie tych podpisów, a ma ich być bardzo dużo.
Więc nie mów mi, że nie strzelasz fochów bo widzę, że masz jakieś wąty cały czas.
Jeśli nie chcesz zbierać podpisów to siedź na dupie na Solnym i patrz się na przejeżdżające samochody, tylko nie psuj nam humoru.
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Awatar użytkownika
janetj

eh.. nie wiem po czym wnioskujesz ze mam jakies wąty, chodziło mi tylko, ze myslałam, że inaczej bedzie to wszystko wyglądac.. ale trudno.. najwidoczniej za dużo myśle.. i lepiej juz konczę, bo widze ze ktos tu chce sie pokłócic a ja w ogóle nie miałam takiego zamiaru ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Corass

Oh, ja się nie chcę pokłócić.

A jak myślałaś, że to będzie wyglądać? Co ja mogę zorganizować w ciągu kilku dni, jak na spotkaniu będzie kilka osób, a żadna nie ma tyle kasy by zabulić 5 dych np, za spotkanie. x.x
Michael, kocham Cię.
Awatar użytkownika
janetj

myśle, że nie potrzeba pieniedzy zeby cos fajnego zorganizowac.. no ale nie bede sie wtrącac.. wkoncu jestem tu nowa..
Obrazek
Awatar użytkownika
Corass

Em, tak więc powiedz. Co byś zorganizowała?
Ciekawi mnie to.
Michael, kocham Cię.
Awatar użytkownika
janetj

hm ja w organizowaniu dobra nie ejstem, ale jesli ktos kto dobrze wypada w takich rzeczach by sie za to wziął to kto wie.. ale myśle, że jak są fajni ludzie to wystarczy muzyka i wszystko samo sie rozkręca ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Corass

No widzisz, a co ty myślisz?! Że ja jestem dobra w organizowaniu. Postaram się skołować coś z czego odtworzyć muzykę można, ale płyt nie wezmę, bo znając moje szczęście wrócę z połamanymi.

Wkurzasz mnie, janetj.

A my nawet z Blanketem kupiliśmy maski i trąbki. xDDD Miałam piec ciasto, ale po kolejnym zakalcu odpuściłam sobie.
Michael, kocham Cię.
Awatar użytkownika
janetj

no ale przeciez ja nic nie mówie.. tylko poprostu miałam inne wyobrażenie.. i nie rozumiem dlaczego cie wkurzam.. to, że cżłowiek wyraża spokojnie swoje zdanie, to nie trzeba od razu sie na niego denerwowac.. ? ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Corass

Em, nie o to mi chodzi.
A to co przed chwilą zastosowałaś to usprawiedliwianie się, tak przy okazji

Stwierdzasz, że myślałaś, że to lepiej zorganizujemy, a jak się pytam, co ty byś zorganizowała to nie masz żadnego pomysłu.
Dlatego mnie wkurzasz.

Tak więc zapytam inaczej, bo chyba to zrozumiesz: Co Ci się tak bardzo nie podoba?

Przykro mi, że nie jestem milusia.

X.X
Michael, kocham Cię.
Awatar użytkownika
janetj

usprawiedliwienie? ;> poprostu nie chce się kłocic czy cos w tym stylu.. mowie ze chciałam wyrazic swoje zdanie i taka jest prawda.. i nie jestes chyba psychologiem, zeby analizowac moje słowa?

a co do "co mi sie nie podoba?" to nie tyle, że cos jest źle zorganizowane , ale ja nie bede mogła uczestniczyc w tym najwazniejszym..
ale jestem tez swiadoma, że nie bedziecie ustawiac całe spotkanie "pode mnie", dlatego nie miałam na mysli by kogos wkurzyc, a powiedziałam tylko co mi leży na sercu.. to ty zrobiłas z tego wielkie halo ..
Obrazek
Awatar użytkownika
Corass

Powiem ładnie.
Nie jestem psychologiem, ale to widać... x.x

Nadal mnie bardzo wkurzasz, bo wycofujesz się ze swoich słów by się "nie kłócić".

Nie zrobiłam z tego wielkiego halo. Ty chyba "wielkiego halo" w życiu nie widziałaś.

Powiem jeszcze ładniej.
Lily Allen, album It's Not Me It's You, tytuł ścieżki 8.
Michael, kocham Cię.
ODPOWIEDZ