Do 'góry'!!

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Majxs

Do 'góry'!!

Post autor: Majxs »

Hmm, nie wiedziałem gdzie to umieścić.Kieruje to do 'góry'.Jestem studentem filologii angielskiej i mógłbym tłumaczyc wiadomości związane z Michaelem Jacksonem.Byłaby to dla mnie niezła praktyka.Czekam na odpowiedź.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

"Góra" przyjęła do wiadomosci, bardzo się cieszy, ze ktoś chce coś robić z własnej inicjatywy japrosic
Teraz tylko obgadamy to w naszym "mafijnym" gronie i damy Ci znac na PW, co żeśmy w tej sprawie uradzili.

...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Bardzo się cieszymy, że ktoś wykazuje zainteresowanie:)
Nesy można tłumaczyć albo "prywatnie", albo współpracując w NewsTeamie.
Daj znać jeśli interesuje Cię ta druga forma /a domyślam się, że właśnie tak jest/
Wiadomość już poszła do osoby, którą uważamy za najważniejszą i najbardziej kompetentną w całym zespole, czyli LittleDevil, która niestety jest ostatnio nieobecna na forum.
Pozdrawiam.
MJowitek.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Gwoli wyjaśnień,
tak na przyszłość...

"Góra", inaczej jak to się zwie - Grupa Trzymająca Władzę, to, przynajmniej w obecnej chwili: Siadeh_, M.Dż.*, Aneta, LittleDevil, Majkel (ja...)

Odpowiedzialna za NewsTeam jest LittleDevil - jej jakoś ostatnimi czasy nie można na forum uświadczyć, ale góry wiadomo gdzie szukać i kogo ;)

Pozdrawiam! :macha:
...
Awatar użytkownika
MJowitek

Little Devil wsiąkła i przepadła. Nie daje znaku życia nawet na komórkę, co mnie dość martwi.
A co do Majxsa... szkoda mi facet, że prosiłeś o to już tak dawno i do tej pory nikt Ci nie odpowiedział.
Ja co prawda jestem w NewsTeamie i staram się w nim być dość aktywna, ale do "góry" niestety nie należę i dano mi do zrozumienia, że to nie ja decyduję o tym, kto ze mną by współpracował.

No nic, wesołych reniferów życze Tobie i całej "Górze"...
Majxs

Post autor: Majxs »

Ok.poczekam cierpliwie:)Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

ahh wiec nadał zyjemy w Państwie z przed 16 lat gdzie są równi i równiejsi nom cóz nie wszyscy tak szybko uczom się żyć w nowych realiach.
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Majxs pisze:Ok.poczekam cierpliwie:)Pozdrawiam.
Witam

Pozostaje mi bardzo przeprosic w imieniu swoim, i nie tylko, za zaistniała sytacje... jest gorzej niz beznadziejna z naszej strony, z mojej takze. Nalezy tlumaczyc to glownie zamieszaniem.

Tlumaczyc brak odpowiedzi i wypowiedz teraz... moge, ale szkoda to robic, a takze nie chce nikogo obwiniac. Po krotce: Klara zasadniczo odpowiedzialna za NewsTeam jest lekko nieobecna od dawna, temat ten (Twojej osoby) jakos sie pojawil dopiero po tym jak zniknela, jak dobrze pamietam. Pozostaje mi teraz sie domyslac czemu nikt Ci nie odpowiedzial... pewnie czekalismy, iz zaraz pojawi sie Klara i sie wypowie, czas jakos leciał, a na forum zawsze jakies zamieszanie, kazdy w zyciu tez ma mase spraw. Nasza wina, powinnismy po np. tygodniu najpozniej cos dac znac. Zawalislismy sprawe, zapomnielismy, uciekło to nam. Nie mam sensownego tlumaczenia, wiec mowie jak jest. Na prawde gdybys sie przypomnial uzyskalbys reakcje. Umknela nam ta sprawa. Przepraszm najmocniej w imieniu swoim i wszystkich pozostalych. Strasznie mi glupio, natomiast MJowitek miała w pełni rację, jednak co dostrzegłem po czasie... po napisaniu posta już jakiś czas. Pozostaje podjąć decyzję bez wypowiedzi Klary na jej podwórku niejako. Jeśli nadal chcesz dodam Ci odpiwednie uprawnienia od razu. Co do spraw organizacji będziesz się pytał, lub poczytasz, po otrzymaniu uprawnień. Więc jak?

Przepraszam... najmocniej, spalam się ze wstydu, po prostu czasem nie ogarniam, umknęło to najnormalniej w świecie. Proszę o wyrozumiałość.

Przepraszam za powyższą arogancką, zwłaszcza a całościowym aspekcie zaniedbania sprawy, wypowiedź. MJowitku wybacz.

Mazi - staram się, przyznaję się teraz do błędu, zdarza się każdemu czasem spora gafa.

Majxs - przepraszam raz jeszcze - odpowiedz tu, lub jak coś będziesz potrzebował jakichkowkiek wyjaśnień technicznych pisz do mnie emaila lub na GG.
...
Awatar użytkownika
MJowitek

Ooo, dzięki Rafał za tego posta. Bardzo mi miło po nim :]
W sumie za zamieszanie nie obwiniam Ciebie. Swego czasu było mi dość przykro z powodu ogólnie całej "góry". Pojawił się Majxs z prośbą, pogadałam z reszta osób z News Teamu czy go chcemy czy nie. Chcieliśmy jesli dobrze pamiętam wszyscy. Jednogłośnie. Ale to nie od nas zależało. "Góra obradowała". Boższ, jak ja się wtedy wściekłam. M.Dż. chyba pamięta:] /pozdrowienia dla M.Dż., która miała wtedy "przyjemność" ze mną wymienić kilka PW :macha: ;-) /

Nie mam nic przeciwko tzw. "górze" i uważam, ze to dobrze, że jest.
Najważniejsza osobą w News Teamie jest wg mnie Klara.

Jednak jeśli chodzi o sprawy naszej newsowej małej grupki, to uważam, że zaraz po Klarze jesteśmy własnie my. Uważam, że w przypadku braku naszego "wodza", to my powinniśmy podejmowac decyzje, które nas dotyczą.
Góra jest wazna i potrzebna, ale wydaje mi się, ze z News Teamem nie ma wiele wspólnego. Jesteśmy dość dobrze zorganizowani i sami najlepiej wiemy czego potrzebujemy.
Myslałam, że nasze wspólne "chcemy go" wystarczy.
ale niestety nie.
Decyzja należała do "góry".
Do tej pory nie rozumiem dlaczego.

Do samego Rafała nic nie miałam.
Ale miałam wiele nieprzychylnych myśli odnośnie istnienia "góry".
Cóż, podobno wodniki cenią sobie wolność i niezależność...
Nie wiem czy wszystkie, ale ja z pewnością tak.

A jak już piszę, to dzięki Ci thewizku za pocieszanie na gg, żebym się aż tak nie przejmowała.
No musze przyznać, że wytrąciło mnie to wtedy z równowagi...

Fakt, że nie moge decydować o sprawach, które mnie samej dotyczą. Że zadecydują o tym ludzie...których właściwie to NIE dotyczy.

Ech, no ale wszystko się dobrze skończyło, i jestem happy.

Aha Rafał, jakby co, to wszystko Majxsowi sami powiemy, Ty się chłopie relaksuj :] No chyba, że sami nie będziemy czegoś wiedzieć :]

pozdr.
MJowitek Już Zadowolony
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

myślę, że Cię rozumiem, bo też tak nie raz mam jak Ty... że sam nie podejmuję decyzji, a jak podejmę, to zdarzało dostać się zjeba i teraz pewnie też dostanę za to co piszę nenene
no ale wszystko ma swoje + i -

najlepiej by było gdyby była Klara i tyle... zero dylematów
szkoda też, że Klara nie ustaliła co ma być jak jej nie ma - też było by tak najlepiej... byłaby jasna sytacja dla obu stron, a tak pozostala na przykładzie Majxsa próżnia :|
MJowitek pisze:Jednak jeśli chodzi o sprawy naszej newsowej małej grupki, to uważam, że zaraz po Klarze jesteśmy własnie my. Uważam, że w przypadku braku naszego "wodza", to my powinniśmy podejmowac decyzje, które nas dotyczą.
Góra jest wazna i potrzebna, ale wydaje mi się, ze z News Teamem nie ma wiele wspólnego. Jesteśmy dość dobrze zorganizowani i sami najlepiej wiemy czego potrzebujemy.
hmmm... nie wiem co mam powiedzieć...
najlepiej się nie wypowiem ja jako ja, bo nic konstruktywnego nie powiem, bo i cóż miałbym powiedzieć... co najwyżej co mi mówi intuicja, ale niby po co... a jako "my" to już napisałem wyżej chyba :\

edit: właśnie tak mu powiedziałem na PW w końcu po wymianie paru zdań jak pamiętam, że z Tobą aby się kontaktował na gadu, mail lub PW, bo Ty teraz tam najbardziej oblatana Waszych sprawach :)

trudno nazwać relaksowaniem się naukę przed weekendem na uczelni, na którym to byłem przekonany, że mam tylko zaliczenie z angielskiego, a tu jeszcze poza nim 2 inne przedmioty i jeszcze z innego spora praca semestralna...
...
ODPOWIEDZ