Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
iza89 rezygnujesz z Music and me ?
może mogłabym ja ?
POMOCY ! nie mam podkładu : ( ani do Music and me ani to who's loving you....
może mogłabym ja ?
POMOCY ! nie mam podkładu : ( ani do Music and me ani to who's loving you....
Ostatnio zmieniony pt, 28 sie 2009, 11:17 przez M.J.[*], łącznie zmieniany 1 raz.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Z tego co widzę masz już zarezerwowaną piosenkę Who's Lovin' You, a zaśpiewać można tylko jedną (tak informowała speechless). 100% decyzję podam wieczorem
speechless pytanie odnośnie nagrywania w studio. Nagrywanie będzie odbędzie się w 1 dniu czy przedłuży się? Czy to będzie weekend? Niektórzy jadą z daleka, więc weekend lepiej by pasował..
speechless pytanie odnośnie nagrywania w studio. Nagrywanie będzie odbędzie się w 1 dniu czy przedłuży się? Czy to będzie weekend? Niektórzy jadą z daleka, więc weekend lepiej by pasował..
- speechless26
O tym już było... ;)iza89 pisze:Z tego co widzę masz już zarezerwowaną piosenkę Who's Lovin' You, a zaśpiewać można tylko jedną (tak informowała speechless). 100% decyzję podam wieczorem
Odp: weekend. (pt-niedz)speechless26 pisze:Kochani, chciałabym tylko wstępnie się zorientowac w kwestii wspólnego nagrania dwóch utworów w studio.
Otóż dostałam kuszącą ofertę od miłego pana ze studia nagrań Apollo Records mieszczącego się w Białymstoku. Jako że sam bardzo ceni twóczosc Michaela, spodobał mu się pomysł naszego projektu... Zaoferował nam udostępnienie studia po promocyjnej cenie. Tzn:
możemy nagrac dwa utwory za 200-300 zł (całośc) i tu (ważne)- bez względu na czas, jaki będziemy musieli na to poświecic. czyli nie za godziny, ale całościowo tylko tyle by to nas wyniosło. Jest to korzystna oferta, gdyż:
godzina nagran kosztuje od min. 30 zł, max. dużo więcej. A na pewno na zarejestrowanie dwóch utworów potrzebowalibyśmy ich trochę...
Nie stawiam jeszcze żadnych kropek, bo to jeszcze plany myślę, że co najmniej na październik/ listopad.
Wiem, że może was dziwic pomysł studia w Białymstoku, ale moge tu na pewno więcej niż w innym mieście. Spróbowałabym załatwic jakąs salę prób, jakieś noclegi. Wzielibyście śpiwory i dalibyśmy rade:)
Kto ew. mógłby przyjechac do Białegostoku w któryś ustalony weekend?
I'm so proud to say- I love You.
Myślę, ze wyjdzie to w praniu na miejscu w studio, bo ustalanie tego wirtualne byłoby chyba dość skomplikowane (przesyłanie próbek, dyskusje...). Osobiście liczę na samokrytycyzm uczestników i mądre decyzje dobrej wokalnie Speechless jako przewodzącej przedsięwzięciu (mnie przy nagrywaniu niestety nie będzie). Kazdy powinien być w stanie ocenić w miarę rzetelnie własne możliwości. Wiadomo, ze nie chodzi nam o bóg wie jak wysoki poziom wokalny, ale trzeba będzie ustalić jakiś poziom minimum.
Ogólnie mówiąc liczę na zdrową mądrość całej grupy.
Ogólnie mówiąc liczę na zdrową mądrość całej grupy.
- Noemi.best
- anula__1994
z tego co mi napisała póki co natka, to nie wie czy w ogóle da radę coś nagrać.
Podkładu nie dostałam, ale mogę wykorzystać ten studyjny dostępny chociażby na YouTubie:
http://www.youtube.com/watch?v=VrU684HmDWU
Ważny jest dla mnie termin, do którego należy wysłać nagrania.
Od tego zależy czy uda mi się nagrać piosenkę w studio czy w warunkach domowych.
Podkładu nie dostałam, ale mogę wykorzystać ten studyjny dostępny chociażby na YouTubie:
Ważny jest dla mnie termin, do którego należy wysłać nagrania.
Od tego zależy czy uda mi się nagrać piosenkę w studio czy w warunkach domowych.
Fatalna jakość audio, wiec sugeruje mój. Jednak ten, co dałaś link pozwoli mi dopracować jedna ścieżkę mojej wersji (gitara), którą pod wokalem nie moglem dobrze wyslyszec.hope pisze:Podkładu nie dostałam, ale mogę wykorzystać ten studyjny dostępny chociażby na YouTubie:
Moja wersja: (będę jeszcze dopracowywał, jak wyżej pisałem)
http://www.youtube.com/watch?v=J0R9-ZQwATE
Ostatnio zmieniony ndz, 30 sie 2009, 23:24 przez chrisbern, łącznie zmieniany 1 raz.