Wspomnienia po MJowisku 2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
anka3066

Post autor: anka3066 »

Tam musiało być cudownie :beksa:
How does it feel
When you're alone
And you're cold inside!!
Awatar użytkownika
leif1

Post autor: leif1 »

Kto wygrał w tym roku konkurs tańca? Napiszcie coś więcej, ci, którzy nie byli z chęcią przeczytają jakąś minirelację. :mj:
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

dokładnie z chęcia poczytam ! nenene
A może macie jakieś własne fotki? Może jakieś z tej imprezy?? :mj: ;-)
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Pięknie to wygląda na fotkach- hm, naprawdę to musiało być niesamowite przeżycie. Zazdroszczę, no i jeśli za rok będzie MJowisko, to nie przegapię.

Właśnie- tez liczę na więcej fotek, z samej imprezy jak wiśnia ;>.

No i właśnie- co z konkursem tanecznym, a co z konkursem piosenki ;>? Był jakiś ciekawy głos, który jakoś sobie poradził z mega trudnymi utworami MJ?
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Olica

Post autor: Olica »

Teraz trzeba się powymieniac fotkami ;) Dziekuję za wspólną zabawę, teraz mówic nie mogę. Głos mam jak pijak bo całą noc śpiewałam i tańczyłam ;P
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

mimi-yoshi pisze: No i właśnie- co z konkursem tanecznym, a co z konkursem piosenki ;>? Był jakiś ciekawy głos, który jakoś sobie poradził z mega trudnymi utworami MJ?
Woklany - zgaduję, że Hubert z wspaniałym wykonaniem "Human Nature" (które wygrało) to nasz Hubertus, który to nagranie zapodawał tu na forum
Taneczny - konkursowiczów chyba 11, finałowa trójka i wspaniałe show Tancerza, którym oczywiście wygrał :) Naprawdę, Tancerz tańczyłeś niesamowicie
---
relacja, zdjęcia i podziękowania nastąpią... jak tylko do siebie dojdę:)
Olica

Post autor: Olica »

Niech ekipa z Warszawy się do mnie odezwie na priv, mam zdjęcia z mojego aparatu, nie jest tego za wiele ale zawsze coś. Czekam na wasze.......
Awatar użytkownika
KAcpeross

Post autor: KAcpeross »

A ja się zastanawiam, gdzie była M.Dż.* podczas pierwszego etapu konkursu tanecznego?
Obrazek
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Kinga wielki szacun japrosic Bawiłam się przecudownie. Kasiu jak robiłam z Tobą zdjęcie to potem się popłakałam... Za dużo emocji na raz... :surrender: Jesteś genialna! Tancerz- wow. Wszyscy jesteście super. Nie da się tego opowiedzieć- to trzeba było przeżyć- marsz, widok M.Dż.'a, pozdrawianie się wzajemne fanów w Manufakturze czy na ulicy, "Happy Birthday" i śpiewanie przez wszystkich piosenek. Dziękuję Wam za ten dzień, a przede wszystkim dziękuję Kinga i mam nadzieję, że znajdziesz w sobie siłę, żeby zorganizować zlot za rok. Wierzę w to z całego serca :mj: ps. Kinia- na Twoim przemówieniu ryczałam jak nie wiem... :surrender: Piękne.
Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Było super!! Na nogach jestem od 29.08 godz. 5:30 do teraz, bo po powrocie do domu okazało się,że mój Synek już nie śpi i jestem mu zbyt potrzebna i nie wolno mi marnować czasu na sen...hihi
Impreza mega udana, pokazaliście jak zwykle,że Jesteście Wielcy. Kingo wielki szacunek dla Ciebie i podziękowania za zorganizowanie zlotu i mega cierpliwość do wszystkich ;)
Kasiu aż brak mi słów. Pamiętam Cię z pierwszego zlotu. Nic sie nie zmieniłaś. Nie szpanujesz,nie wywyższasz się, Jesteś po prostu SUPER!! Cierpliwie i zawsze z uśmiechem pozowałaś dla każdego i z każdym. Dzięki!!
Tancerz no chłopie dałeś czadu. Kopara mi opadła i tyle, a FankaMJ urocza, śliczna i przesympatyczna. Pozdrawiam Was serdecznie
Erwin wielkie dzieki za muzykę.
Wam wszystkim Kochani wielkie dzięki za wszystko, za całą imprezę, za klimat, za to,że Jesteście.
Głos prawie straciłam od śpiewania,a na stopach mam bąble od chodzenia i tańczenia. Warto było. Warto.
Do zobaczenia za rok!!!
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
calineczka

Post autor: calineczka »

Kinga twoje przemówienie było niesamowite :beksa: . Bardzo dziękuję Tobie i wszystkim, którzy sprawili, że ten zlot był naprawdę wspaniały japrosic
[*] Forever, Michael

25 czerwca

Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.

Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
Awatar użytkownika
chrisbern

Post autor: chrisbern »

Oj, jaka szkoda, ze nie moglem tam być z Wami. Michaelowi ny pewno by się strasznie spodobało. Czy podczas pochodu nie było muzyki? Baterie wysiadły tylko trochę czy na całości pochodu? Sporządzi ktoś jakąś relacje po kolei, żeby można było poczytać? ;-)

Gratulacje, dla Huberta, który wygral naszym coverem :happy:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Wspomnienia po MJowisku 2009

Post autor: niespodzianka »

Postanowiłam założyć oddzielny temat, bo pewnie wiele osób chciałoby opowiedzieć o swoich przeżyciach z wczorajszego MJowiska.

Po pierwsze, bardzo dziękuję Kindze za zorganizowanie takiej imprezy. Musiało Cię to kosztować wiele wysiłku. Czuję, że moje "dziękuję" to zbyt mało, ale ciężko wyrazić w słowach wdzięczność. Przemówienie w kinie wzruszyło mnie do łez. Jesteś naprawdę cudownym człowiekiem i jestem pewna, że Michael jest dumny, że ma taką fankę.

Na MJowisku byłam po raz pierwszy i bawiłam się świetnie! Już w momencie, kiedy wszyscy zebrali się na Piotrkowskiej, w powietrzu czuć było coś niesamowitego. Podczas przemarszu czułam się dumna, że jesteśmy tak liczni. Nie mogłam się napatrzeć na ludzi siedzących ogródkach piwnych czy przechodzących obok nas ;D Ich miny wskazywały na to, że albo są pełni podziwu i zaskoczeni, albo mocno zbulwersowani. Ale my się tymi drugimi nie będziemy przejmować :) Szczególnie, że na czele maszerujących szedł sam Michael Jackson ;)

W kinie wzruszyłam się przemową Kingi, ale o tym już wspominałam. Private Home Movies - mimo tego, że już oglądałam nie raz, to ciągle bawi i porusza mnie tak samo.

No i Elektrownia. Impreza szybko się rozkręciła, co było oczywiste, bo taka muzyka nie może nie porwać! ;) Pięknie było, kiedy wspólnie odśpiewaliśmy We Are The World, trzymając się za ręce. Naprawdę dało się poczuć jedność.
Gratuluję zwycięzcom obu konkursów. Macie talent, naprawdę. Tancerz, jestem pod ogromnym wrażeniem. Nie da się oderwać wzroku od Ciebie, kiedy tańczysz! Podziwiam też zdolności Oskara. Ty też tańczyłeś nieziemsko :)

Zabrakło mi tylko kilku utworów, na których mi zależało. Np. Off The Wall, Come Together. Ach, no i brak toalet w sali VIP... Trzeba było schodzić na imprezę techno i przebijać się przez tłum dresów, trzymając mocno kapelusz na głowie, bo ciągle ktoś chciał go zabrać.
Ale to wszystko jest tak naprawdę nieistotne :)

Podsumowując - świetna impreza, cudowna atmosfera, fantastyczni ludzie. Już czekam na następny raz! :dance:

Później wrzucę zdjęcia na jakiś serwer i podam linka. Proponuję, żebyście też tak zrobili ;)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

O tak Hubert był bezkonkurencyjny.CZy nie lepiej byłoby założyc wątek pt:Wspomnienia po mjowisku 2009 gdzie wszyscy pisaliby swoje relacje?Widzę że teraz każdy wypowiada się trochę w swoim regionalnym temacie a trochę tutaj i robi się mały bałagan jeżeli ktoś chciałby przeczytać wszystkie rezenzje. ;-)
Obrazek

Post autor: roberto »

Dziękuję organizatorom zlotu japrosic atmosfera na imprezce genialna . w ogóle takie zloty to mega ciekawa sprawa . warto było tam być. ale imprezka mega wypas :happy: pozdrawiam wszystkich uczestników i wielkie bravo dla biorących udział w konkursie tanecznym . uwielbiam klimat MJowski bez żadnych awantur i bez tego całego syfu dyskotekowego. jeszcze raz wielkie dzięki ludzie za klimat :mj:

Takie imprezki powinny być organizowane częściej :dance:

a mi się ostał ten klucz-numerek do szatni heh będę miał pamiątkę po tym klubie ;-)
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
ODPOWIEDZ