Nieprawdziwa wiadomość email
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Oczywiście, ze to nie są moje maile!
To COŚ_BEZ_NAZWY- :/ zaczyna juz nie tylko naruszac regilamin netykiety,ale także szarżowac z prawem. Na to to juz sa paragrafy o czym nieomieszkałam poinformowac ludzi z cba.pl
jesli nadal uznają, ze im to wisi , co porabia ta gnida to ja znajde kogoś kto sie ty zajmie, ale wtedy to cba.pl tez bedzie miało kłopt znacznie wiekszy niz tylko jeden zablokowany uzytkownik :/
To COŚ_BEZ_NAZWY- :/ zaczyna juz nie tylko naruszac regilamin netykiety,ale także szarżowac z prawem. Na to to juz sa paragrafy o czym nieomieszkałam poinformowac ludzi z cba.pl
jesli nadal uznają, ze im to wisi , co porabia ta gnida to ja znajde kogoś kto sie ty zajmie, ale wtedy to cba.pl tez bedzie miało kłopt znacznie wiekszy niz tylko jeden zablokowany uzytkownik :/
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
swoja drogą teraz nie tylko podszywają się pod Ciebie ale i pod mjpolishteam...właśnie dostałam tego "najświeższego" maila o adresie
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=@@@@
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=@@@@
- grafik_com
Kochani, nie wiem, czy to stąd mają mój adres e-mail, bo podaję go również na moich blogach i nie jest to tajne. Ale...
Od pewnego czasu dostaję takie oto maile (wkleję tutaj kilka, żeby pokazać "różnorodność" i "pomysłowość" autorów):
1) Temat: Szokujące wyniki autopsji!!
Od: newsletter @jacko.cba.pl
Przecztaj o szokujacych informacjach o wynikach autopsji Jacko !!
Czy przecpal? Czy go zabili?
Przeczytaj o wynikach autopsji na:
jacko.cba.pl/viewtopic.php?f=28&t=91
Dodaj swoj komentarz.
Serdecznie zapraszamy na :
jacko.cba.pl
--------------------
Jest to wiadomosc z newslettera jacko.cba.pl do ktorego dodales swoj mail.
Wszelkie info dotyczace newslettera na:
jacko.cba.pl/viewtopic.php?f=17&t=92
2) Zobacz szokujące zdjęcia z Paris!
Zobacz szokujace foto MJ z Paris !!!! To wszystko na jacko.cba.pl
--------------------
3) od: mjowisko @mjowisko.pl (adres jednak nie działa - gdy odpowiedziałam na maila - mail nie doszedł)
Kochani zapraszamy do zapoznania sie ze wstepnymi informacjami o mjowisku 2010
sk9.pl/mjowisko2010
(Uwaga: gdy nacisnęłam ten link przeniosło mnie do znajomej strony)
4) od: mjpt @mjpolishteam.pl (adres jednak nie działa - gdy odpowiedziałam na maila - mail nie doszedł)
Zapraszamy do odwiedzenia nowej strony naszych przyjaciół:
michael-jackson.jacko.cba.pl
-----------------------------
Wszystkie te maile odnoszą do strony jacko.cba.pl, gdzie administratorem jest "Jackson Molestator" czy jakoś tak. Wątki (nieliczne) są zablokowane (również regulamin!) i wymaga to zarejestrowania (podania swoich danych)
Oczywiście do żadnego newslettera na takiej stronie (tfu tfu!) adresu nie podawałam.
P.S. godz. 20.20 -zauważyłam, że strona została zablokowana
Czy maile też już nie będą przychodzić?
EDIT: dziękuję moderatorom za przeniesienie do odpowiedniego wątku :) Nie wiedziałam, że inni też mają z tym problem. Ale cieszę się, że strona już nie działa. Michaelowym skrytożercom mówimy stanowcze Nie!
Od pewnego czasu dostaję takie oto maile (wkleję tutaj kilka, żeby pokazać "różnorodność" i "pomysłowość" autorów):
1) Temat: Szokujące wyniki autopsji!!
Od: newsletter @jacko.cba.pl
Przecztaj o szokujacych informacjach o wynikach autopsji Jacko !!
Czy przecpal? Czy go zabili?
Przeczytaj o wynikach autopsji na:
jacko.cba.pl/viewtopic.php?f=28&t=91
Dodaj swoj komentarz.
Serdecznie zapraszamy na :
jacko.cba.pl
--------------------
2) Zobacz szokujące zdjęcia z Paris!
Zobacz szokujace foto MJ z Paris !!!! To wszystko na jacko.cba.pl
--------------------
3) od: mjowisko @mjowisko.pl (adres jednak nie działa - gdy odpowiedziałam na maila - mail nie doszedł)
Kochani zapraszamy do zapoznania sie ze wstepnymi informacjami o mjowisku 2010
sk9.pl/mjowisko2010
4) od: mjpt @mjpolishteam.pl (adres jednak nie działa - gdy odpowiedziałam na maila - mail nie doszedł)
Zapraszamy do odwiedzenia nowej strony naszych przyjaciół:
michael-jackson.jacko.cba.pl
-----------------------------
Wszystkie te maile odnoszą do strony jacko.cba.pl, gdzie administratorem jest "Jackson Molestator" czy jakoś tak. Wątki (nieliczne) są zablokowane (również regulamin!) i wymaga to zarejestrowania (podania swoich danych)
Oczywiście do żadnego newslettera na takiej stronie (tfu tfu!) adresu nie podawałam.
P.S. godz. 20.20 -zauważyłam, że strona została zablokowana

Czy maile też już nie będą przychodzić?
EDIT: dziękuję moderatorom za przeniesienie do odpowiedniego wątku :) Nie wiedziałam, że inni też mają z tym problem. Ale cieszę się, że strona już nie działa. Michaelowym skrytożercom mówimy stanowcze Nie!
Last edited by ioreta on Sun, 30 Aug 2009, 21:56, edited 2 times in total.
Mam wrażenie, że ktoś zaplanwał na nasza rodzne zamach, poniewaz taki e-mail już mnie zirytował kompletnie:
"Kochane Mjowki zachecam was do wejscia na strone:
<bez linków proszę. Nie podawajcie ich, bo to tylko nakręca interes temu człowiekowi. kaem>
Wspolnie bedziemy organizowac Mjowisko 2010.
Wasza Najwieksza Mjowka Matka"
Miałem napisać do Ciebie Siadeh_ w tej sprawie, ale widzę, że już wiesz:). Trzeba coś z tym zrobić, bo komuś najwyraźniej przeszkadzamy, i chciałby nas rozbić:(
"Kochane Mjowki zachecam was do wejscia na strone:
<bez linków proszę. Nie podawajcie ich, bo to tylko nakręca interes temu człowiekowi. kaem>
Wspolnie bedziemy organizowac Mjowisko 2010.
Wasza Najwieksza Mjowka Matka"
Miałem napisać do Ciebie Siadeh_ w tej sprawie, ale widzę, że już wiesz:). Trzeba coś z tym zrobić, bo komuś najwyraźniej przeszkadzamy, i chciałby nas rozbić:(
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Podawane adresy nadawców tych wiadomości są emailami nieistniejącymi, sztucznie utworzonymi jako "nadawca" wiadomości, fałszywe ustawienie nadawcy wiadomości.
Sprawa wcześniej (gdy była łagodniejsza jeszcze) i teraz (podszywanie się itp.) było zgłaszane do administratora serwerów CBA.pl
Jak widać chyba na szczęście skutecznie, co nie znaczy, że sytuacja się nie powtórzy.
Sprawa wcześniej (gdy była łagodniejsza jeszcze) i teraz (podszywanie się itp.) było zgłaszane do administratora serwerów CBA.pl
Jak widać chyba na szczęście skutecznie, co nie znaczy, że sytuacja się nie powtórzy.
...
- Dangerous_Dominika
wogóle po co ludzie cos takiego robia??? z nudow? z głupoty?..i jak jacys ludzie wogole by mogli sie przylaczyc..bo rozumiem jeden kretyn..ale gdy dołączaja kolejni to jest cosik nie tak.. w głowie mi sie to nie miesci ;/
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
-
Kiedyś się mówiło: Przeżylismy potop szwedzki, przeżyjemy i radziecki. Ten uroczy pasikonik nie wie chyba, że fani MJa niejedno już musieli przejść,okrzepli na polu walki,i nie tak łatwo ich rozproszyć, honey... Who's BAD?
Last edited by Shulamitka on Sun, 30 Aug 2009, 21:44, edited 1 time in total.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Im więcej wrogów tym bardziej świadczy to o dużej popularności MJPT ;) To dobra strona medalu.
Im więcej miłośników tym więcej wrogów - kto nie ma wrogów to tak jakby nie miał przyjaciół ;)
Ogłaszam zakaz podawania pełnych linków do tego typu stron.
Jeśli ktoś chce to można podawać linki, ale bez "www." na początku i bez "http://"!
Czyli może być: google.pl
ale nie może być www.google.pl lub http://www.google.pl
W postach pousuwałem.
Im więcej miłośników tym więcej wrogów - kto nie ma wrogów to tak jakby nie miał przyjaciół ;)
Ogłaszam zakaz podawania pełnych linków do tego typu stron.
Jeśli ktoś chce to można podawać linki, ale bez "www." na początku i bez "http://"!
Czyli może być: google.pl
ale nie może być www.google.pl lub http://www.google.pl
W postach pousuwałem.
...
- grafik_com
Przez cały dzisiejszy dzień znów przychodziły,a raczej zaśmiecały moją skrzynkę te idiotyczne fałszywe maile od obdarzonych największą głupotą "twórców" tegoż "forum". Ostatni mail to "Zdjęcia z mjowiska"...
Kochani już na pewno ktoś z modów zgłosił to gdzie trzeba,jeśli nie apeluję o to gorąco.Tylko tym razem historia zapewna znów się powtórzy-my zgłosimy, oni zrobią nowe "forum opiniotwórcze". To haniebne,że posiadają nasze maile i bezkarnie wysyłają te pożal się Boże wiadomości!
Kochani już na pewno ktoś z modów zgłosił to gdzie trzeba,jeśli nie apeluję o to gorąco.Tylko tym razem historia zapewna znów się powtórzy-my zgłosimy, oni zrobią nowe "forum opiniotwórcze". To haniebne,że posiadają nasze maile i bezkarnie wysyłają te pożal się Boże wiadomości!