FlashMob dla Michaela Jacksona!

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
xBuu93

Post autor: xBuu93 »

Ja widziałam was na patelni ;)
Byliście świetni, bardzo mi się podobało i przez cały czas się na was gapiłam :D Oczywiście banana na twarzy miałam - to wspaniałe uczucie, kiedy wokół Ciebie znajdują się Majkelowi ludzie, tym bardziej, że osoby z mojego otoczenia Michaela nie słuchają - w swoim fanowaniu jestem wyśmiewana i samotna jak większość z nas, chociaż od dawna staram się przekonać znajomych do MJa.

Tak, wiem, że jeśli chodzi o reakcje, to bardziej zależało wam na zszokowaniu przypadkowych przechodniów - zszokowani to oni byli, ale na ich twarzach pojawiały się bardziej szydercze uśmiechy.
Ale nie przesadzajmy, wielu przystanęło, żeby was pooglądać, wyraźnie im się podobało - flash mob udany! ;) Naprawdę bądźcie z siebie dumni, gdybym tylko mogła przyłączyłabym się do was..
mega szacun! :mj:
Awatar użytkownika
eddyta_12

Post autor: eddyta_12 »

FM byl świetny. Ludzie to wiadomo jak reagują. Czasem dobrze, czasem źle. Ale i tak nie gadali, że miejsca nie ma żeby przejść. :) I to mnie zdziwilo:)
"W świecie, których tak często spowija mrok, on byl promieniem swiatla, którego będzie nam z pewnością brakowalo"
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

no w zasadzie to raczej nam się udało ;D :mj:
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Świetnie że Wam się udało.Jestem pod wrażeniem organizacji i realizacji.POdejrzewam że spotykaliście jakieś poprzeczki ale najważniejsze że dotrwaliście .Swoją drogą szkoda że nie było to organizowane w Łodzi bo tam było mnóstwo fanów ;-)
Mimo wszystko gratulacje.Byliście wspaniali. ;-)
Obrazek

Post autor: ioreta »

Awatar użytkownika
hope

Post autor: hope »

Aż mi się płakać chcę.
Piękna akcja...
Szkoda, że musiałam spędzać urodziny MJa w aucie.
Tak to na pewno bym do was dołączyła albo bawiła się na MJowisku.
Za rok się na to piszę!
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

wow! to cos przecudownego !!!
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Teresa

Post autor: Teresa »

Czytałam o was, oglądałam na YT - coś niesamowitego. Wydaje mi się, że opinia przechodniów nie jest najważniejsza, przypuszczam, że ta minuta tańca to osobisty hołd fana... Za rok z chęcią bym się przyłączyła, ale termin chyba nakłada się z MJowiskiem? Szkoda, że to wszystko nie dzieje się w jednym miejscu... ; )
Obrazek
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Pozwolę sobie wkleić kilka filmików, gdyby komuś nie chciało się szukać :P

http://www.youtube.com/watch?v=7G0N8DriGcU <-- Złote Tarasy

http://www.youtube.com/watch?v=-936YIi9WUo <-- Patelnia

http://www.youtube.com/watch?v=kj6psVCM5jU <-- Patelnia (widok z góry, zatańczone dwa razy)

http://www.youtube.com/watch?v=8ESNb0xxwTM <-- I tu też patelnia ale z innej strony :))

Teresa pisze:Czytałam o was, oglądałam na YT - coś niesamowitego. Wydaje mi się, że opinia przechodniów nie jest najważniejsza, przypuszczam, że ta minuta tańca to osobisty hołd fana... Za rok z chęcią bym się przyłączyła, ale termin chyba nakłada się z MJowiskiem? Szkoda, że to wszystko nie dzieje się w jednym miejscu... ; )
zawsze można porozmawiać z organizatorami i zrobić za rok 'flash moba' np. dzień wcześniej. a jak nie to pozostanie nam wybierać. ja osobiście w przyszłym roku (o ile będzie) w końcu wybiorę się na MJowisko. Miałam jechać w tamtym i w tym roku ale nie wypaliło niestety. Udało mi się być na flashmobie na szczęście :P
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

A ja się na to spóźniłem :surrender:
Nic nie zobaczyłem. Dojechałem cos kolo 17.20 ;(
Fajnie wam to wyszło.
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Kurczę, żenialne! Byliście cudowni :D. Patrzę na filmiki i aż mi szczęka opada- naprawdę super wyszło. Świetny FLASH MOB! Aż się dwoi, troi w oczach :D. Rządzicie!
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Jesteście KOCHANI i WIELCY.
Coś pięknego. Dziękuję Wam za pracę jaką włożyliście w to przedsięwzięcie. Szczerze mówiąc popłynęły mi łzy. Wyglądało to wspaniale. Nie wątpię, że Michael też na Was patrzył i podziwiał. Udało się Wam super. Wielkie brawa od Wrocławia.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

Udało nam się :) (mimo że pogoda nie dopisała, przez co było mało postronnych i nie było tego wrażenia wyłaniania się z tłumu). Za rok będzie jeszcze lepiej!
derozje pisze:zawsze można porozmawiać z organizatorami i zrobić za rok 'flash moba' np. dzień wcześniej. a jak nie to pozostanie nam wybierać.
może będzie go można skrócić np. o taki punkt programu jak taniec pod PKiN. jeśli trzeba będzie wybierać, to mam nadzieję, że za rok będę mogła wybrać MJowisko.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
Spirit

Post autor: Spirit »

No ładnie, ładnie, nawet w dzisiejszym Metrze o was napisali.Szkoda, że we Wrocławiu tego nie było, bo mam najbliżej.
Because I'm bad, I'm bad
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Teresa pisze:Za rok z chęcią bym się przyłączyła, ale termin chyba nakłada się z MJowiskiem?

Właśnie uświadomiłam sobie, że wcale niekoniecznie. MJowisko odbywa się chyba zawsze w sobotę, najbliższą urodzin Michaela, a flashmob dokładnie w dzień urodzin. W tym roku tak się złożyło, że urodziny wypadły właśnie w sobotę, ale kolejny raz do czynienia z takim zbiegiem okoliczności będziemy mieli dopiero za jakieś ...hmm ...sześć lat? Do tego czasu wydarzenia nie będą się nakładać :)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
ODPOWIEDZ