Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

No to się bardzo cieszę, że na weselu nie było jednak tak źle i nudno ;-)
w przyszłym roku idziesz z nami, zaklepuj termin, powiadom rodzinę, że tego dnia nikt nie ma prawa wychodzić za mąż :smiech:

Co do relacji z klubu - bardzo chętnie bym napisała coś więcej, ale obecnie strasznie zmęczona jestem. Jak wróciłam do domu koło 8.00 spać mi się nie chciało, ale potem padłam jak długa. No i trochę nogi bolą... ciekawe od czego ;P
justBeatIt pisze:a juz myslalam, ze zostanę gwiazdą tvnu.
- a na co Ci to.??

Może jutro coś napisze, albo Iza ktoraś ??

W każdym bądź razie, na dobre zaczęło się, gdy na rogu Piotrkowskiej dotarła M.Dż* po prostu osłupiałam. Wiedziałam, że jest sobowtórem, widziałam zdjęcia, ale to jest nic porównaniu z tym jak Kasia prezentuje się na żywo!!!!!!!!
(chyba przyprowadziła z sobą MJa, choć MJ był zbyt nieśmiały by się ujawnić) :mj:

Ja zdjęć nie mam, było dość tłoczno poczatkowo i każdy zajmował się raczej czymś innym niż fotografią....
Szkoda, że musieliśmy kończyć o tej 5.30 ;((( Cóż pracownicy mogliby nas tam zostawić samych i iść sobie do domu, nie byli potrzebni...
Szkoda, że skończyło się akurat wtedy, kiedy się najbardziej rozkręciło ... tylko zdziwiłam się, gdy wyszłam na zewnątrz i było kompletnie widno... a tak się martwi łam, że sama w nocy będe wracać ...
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

Maharet pisze:
justBeatIt pisze:a juz myslalam, ze zostanę gwiazdą tvnu.
- a na co Ci to.??
taki ŻART.

na tvp łódź też ani słowa o MJowisku ciekawe...
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Hehe no witam ;)
O matko dopiero się trochę wyspałam... Jak wróciłam padłam jak długa, dopiero teraz nogi mnie przestały boleć :smiech:
Ale było świetnie, bosko...Michaelowo.... I też sadzę że 5.30 to za mało :D
Też fotek nie mam bo telefonem nie za bardzo mi wychodziły ale liczę na Ize hehe
Później postaram się sklecić cos więcej ;)
Pozdrawiam Iza :mj: :mj: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Oj...było niesamowicie, cudownie...Ta atmosfera - tego nie da się opisać
słowami - tam po porostu trzeba być, także za rok dziewczyny idziecie z nami i nie ma dyskusji ! ;-)
Jestem naprawdę pełna podziwu dla organizatorów. japrosic I jeszcze Kasia - genialna, fantastyczna, przemiła ;-)
Również dla mnie 5.30 to za mało, ale spodziewałam się, że czas b. szybko minie.

Jak dotarłam do domu byłam wykończona, ale na początku nie mogłam zasnąć, chyba z tych emocji :) Zdjęć mam niewiele, najwięcej fotek zrobiła druga Iza. :)
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Ojej, no! ;P

Wróciłam z europejskich wojaży, padam na twarz, jedną ręką jem obiad, drugą stukam w klawiaturę... czego chcieć od życia więcej?! No jak to czego? MJowiska!! :(

Wasze relacje poczytam jutro, bo dziś to nawet nie mam siły się powkurzać solidnie:P Powiem Wam tylko, że Bułgaria rozbrzmiewa Michaelem, moja współlokatorka nie tolerowała innej muzyki, niż Jacksona, a wczoraj miałyśmy prywatne pidżama-MJowisko:D

Ale za rok idę z Wami! I Ostrusię też wyciągnę, a co! :)
Awatar użytkownika
madziam.j

Post autor: madziam.j »

Hej!
Mam prosbe mogłaby mi któraś zwas przysłac zdjecia z soboty z 14.08
magdzia7874@wp.pl
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

:) no Iza ioreta najwięcej fotek robiła, przysyłaj nam wsyztskim:) cellophane_flower@o2.pl ;-)
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Ja też w kolejce po foteczki - bettima@interia.pl ;-)
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

Ja równiez proszę o fotki z MJowiska :) madziula92@buziaczek.pl
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Ja byłam niestety tylko na pochodzie bo niestety nikt z moich znajomych nie chciał ze mna iść ale za rok pojdę na pewno...nawet sama bo naprawdę warto :) Czułam się jak w jednej wielkiej rodzinie, długo sama nie stałam :)
Było cudddddnie :)
Jak byście gdzieś wrzucali fotki to bardzo chętnie też na nie rzucę okiem :)
Awatar użytkownika
Maharet

Elen - kolejna osoba z Łodzi ;) Pamiętaj, żeby zasilać też mini-zloty łódzkie hahaha

Aleście nudni już tymi fotami ulalalaalaa, nie no luuudzie... Ja tu wchodzę, by coś poczytać, a tu ciągle poproszę o fotki, poproszę o fotki, poproszę o fotki glupija

A Ty Basiu to miałaś autostopem do nas wrócić 29 sierpnia Ty jedna Ty !!!:smiech:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

No dobra, odespałam i już mam energię na wpadnięcie w kosmiczny dół z powodu mojej absencji! :(

Stopa próbowałam łapać, ale wiecie same, z moją facjatą, to wszyscy tylko gaz do dechy, byleby jak najkrócej na mnie patrzeć:D

Hiperzazdroszczę (tak, tak, hiper:P) Wam tej zabawy, starałam się łączyć z Wami mentalnie i zastanawiałam się, czy repertuar na prywatnym party nie pokrywa się przypadkiem z tym Waszym. Nawet nie wiecie jak mocno pragnęłam posiąść moc teleportacji, żeby chociaż na chwilę się znaleźć między Wami:( Ale kurczę, nie mogłam jednocześnie drzeć mordy przerabiając całego Thrillera i skupić się na elementarnych zasadach tego magicznego sposobu transportu:P

Oj, chyba zaczynam bredzić, ale musicie wybaczyć zdołowanemu człowiekowi:P Mechanizm wyparcia działa :D
Teraz nastawiam się na 30.X. chociaż This is it pokrywa się Pomarańczową Trasą Kultu... Siet!

A w PSie, żeby niektórych podenerwować też poproszę o zdjęcia:D ==> barag@interia.pl :)
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

ja też prosze o zdjecia zebym sobie chociaz popatrzyla jak cudownie było ;)
dpjs@o2.pl

z gory dziekuje ;P
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Maharet

po-cichu pisze:A w PSie, żeby niektórych podenerwować też poproszę o zdjęcia:
HA HA HA nenene

Za rok będziecie z nami mam nadzieję, ale po prostu tego, co działo się 29 po prostu nie zapomnę nigdy. Mój pierwszy duży (lekko powiedziane) zlot z fanami jednego z ukochanych artystów. Jak na razie na żadnych innych się nie wybieram ... oczywiście poza zlotami fanów MJa, którzy są najwspanialsi pod Słońcem i pod chmurką (tą z której spadł Michael w sobotę ;-) )

Czy nie wyszło mi masło maślane?
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

To tak żeby nie odstawać od reszty też poproszę o fotki: vondy@op.pl nenene

No za rok musicie być z nami ;) Bo ja już sie szykuje :D
Mam nadzieje że jak spadał z chmurki nic sobie nie uszkodził :D
Lena - żadne masło tylko piękne słowa ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ