...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
Ty Iza nie bądź taka sprytna bo my zazwyczaj miałyśmy gdzie siedziećTurboSnail pisze:tym lepiej że nie było gdzie siedzieć bo nie po to tam pojechaliśmy
Może przy okazji odsłonięcia płyty upamiętniającej Michaela? :) Ostatnia wersja jaką znam jest taka, że uroczystość ma się odbyć w jeszcze w tym miesiącu. Czy to dalej aktualne?siadeh_ pisze:Wierzcie mi, ze nie trzeba bedzie czekac rok... tylko duzo, duzo, duzo krócej
...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
Ale mnie chodziło w takim razie o Ciebie, a nie o dziewczynę z bukietem, czyli wychodzi na to, że agatą**intelmet pisze:Nasze dyskusje z zafascynowaną dziewczyną były kontynuowane (to agata** na forum, ale poznałyśmy się w Łodzi.
Miałam tego nie pisać, ale zbyt dużo osób pyta.Mental pisze:Może przy okazji odsłonięcia płyty upamiętniającej Michaela? :) Ostatnia wersja jaką znam jest taka, że uroczystość ma się odbyć w jeszcze w tym miesiącu. Czy to dalej aktualne?
Pretekst do spotkania super, bo w końcu to chyba pierwsza taka inicjatywa w Polsce. Myślę, że nie tylko ja jestem bardzo ciekaw jak wspomniana płyta będzie się prezentować. :)