Wspomnienia po MJowisku 2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Wierzcie mi, ze nie trzeba bedzie czekac rok... tylko duzo, duzo, duzo krócej ;-)

...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
TurboSnail

Post autor: TurboSnail »

Dziękuję wszystkim, zwłaszcza Tobie Kingo japrosic
W moim odczuciu było idealnie, wszystko dobrze zorganizowane, Vip room bardzo fajny, tym lepiej że nie było gdzie siedzieć bo nie po to tam pojechaliśmy. Bardzo się cieszę, że mogłam tam z Wami być.
Do zobaczenia za rok! (a może nawet wcześniej)
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

net mi padł, robię wszystko, żeby mieć kontakt z forum, ale logistycznie na razie to jest mocny hardcore, niemniej jednak:

Olica - jesteś absolutną rewelacją taneczną, nie mogłem oderwać wzroku...
Nekro - dzięki wielkie za te słowa, rewelacyjnie się z Tobą i Olicą bawiłem, w ogóle czujesz klimat bracie, uwielbiam takich ludzi - po to jest dancefloor!

Jeszcze raz ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy zostali do końca, dla tych, którzy bez względu na zmęczenie - tańczyli do muzyki, która jest jedyna w swoim rodzaju, dla ludzi, którzy oddawali hołd swoim tańcem, dla ludzi, dzięki którym była to jedna Z NAJLEPSZYCH IMPREZ MOJEGO ŻYCIA. A wierzcie mi - mam spore porównanie. Było absolutnie niepowtarzalnie. Brakuje mi Was... Autentycznie...
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

Kingo dziękuję Ci za to, że pomimo tak trudnego dla wszystkich okresu podjęłaś się zorganizowania tego MJowiska.
Dziękuję za niesamowitą przemowę, która poruszyła nawet najbardziej opanowane MJówki.
Dziękuję, że mogłam poznać tak wspaniałych ludzi i poczuć tą niesamowitą atmosferę.
To czego dokonałaś organizując ten zlot zostanie w pamięci każdego z nas, dobrze, że nie było idealnie bo najzwyczajniej na świecie byłoby nudno ;-)

Kasiu Tobie dziękuję za te łzy do których mnie doprowadzałaś.. łzy kiedy zataczałam się ze śmiechu... i za wiele wiele więcej.. ale Ty i tak wiesz ;-)

Wracając w niedzielę do Warszawy uznałyśmy z dziewczynami, że chętnie byśmy zawróciły i pojechały jeszcze raz na MJowisko, dokładnie w tym samym miejscu i z takim samym planem całej imprezy.:glupi:
TurboSnail pisze:tym lepiej że nie było gdzie siedzieć bo nie po to tam pojechaliśmy
Ty Iza nie bądź taka sprytna bo my zazwyczaj miałyśmy gdzie siedzieć nenene
Tak na marginesie dziękuję za niezrównane towarzystwo.. ;-)

Kingo jeszcze raz gorąco Ci dziękuję.. za wszystko japrosic
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

siadeh_ pisze:Wierzcie mi, ze nie trzeba bedzie czekac rok... tylko duzo, duzo, duzo krócej ;-)

...pzdr
Może przy okazji odsłonięcia płyty upamiętniającej Michaela? :) Ostatnia wersja jaką znam jest taka, że uroczystość ma się odbyć w jeszcze w tym miesiącu. Czy to dalej aktualne?
Pretekst do spotkania super, bo w końcu to chyba pierwsza taka inicjatywa w Polsce. Myślę, że nie tylko ja jestem bardzo ciekaw jak wspomniana płyta będzie się prezentować. :)
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

siadeh_ pisze:Wierzcie mi, ze nie trzeba bedzie czekac rok... tylko duzo, duzo, duzo krócej ;-)

...pzdr
ejj, bez takich glupija Kiedy? Gdzie? Jak? :dance:
Bo ja od niedzieli na MJówkowym głodzie jestem... glupija
dk997

Post autor: dk997 »

intelmet pisze:Nasze dyskusje z zafascynowaną dziewczyną były kontynuowane (to agata** na forum, ale poznałyśmy się w Łodzi.
Ale mnie chodziło w takim razie o Ciebie, a nie o dziewczynę z bukietem, czyli wychodzi na to, że agatą** ;-) a dla mnie krateczka, paseczki, wszystko jedno nenene

You are not alone... Już nie...
Przepraszam że tak późno...
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Powiem tylko tyle, że tez chodzi o Łódź...

Bedzie sie działo kochani ;-)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

A czy ktoś mógłby wrzucić jakieś zdjęcia ze zlotu ?
Z marszu i imprezy w klubie, byłabym wdzięczna ;-) ;-)
ja niestety nie miałam aparatu :surrender:
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Oooo! Siadeh zadziwiasz Nas. Czy coś faktycznie się kroi? Wprawdzie jestem zupełnie nie rozpoznawalna, ale widzieć Was i pamiętać to też przyjemność.

"Nie płacz tam gdzie jestem jest mi dobrze i nikt mnie nie krzywdzi"
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Ewa78

Post autor: Ewa78 »

Mental pisze:Może przy okazji odsłonięcia płyty upamiętniającej Michaela? :) Ostatnia wersja jaką znam jest taka, że uroczystość ma się odbyć w jeszcze w tym miesiącu. Czy to dalej aktualne?
Pretekst do spotkania super, bo w końcu to chyba pierwsza taka inicjatywa w Polsce. Myślę, że nie tylko ja jestem bardzo ciekaw jak wspomniana płyta będzie się prezentować. :)
Miałam tego nie pisać, ale zbyt dużo osób pyta.
Musimy czekać na uprawnomocnienie decyzji, wobec czego, z przyczyn od nas niezależnych odsłonięcie płyty przenosimy na pierwszą połowę października. Co do szczegółów, to niestety musicie poczekać jakieś dwa tygodnie.
Michael forever in my heart (*)
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Kingo ja przez Ciebie oszaleję!!! nenene nenene glupija glupija :wariat: :wariat:
W sensie pozytywnym, tzn. oszaleję ze szczęścia!!! Co?Kiedy? Czekamy na konkrety :)
Ps. Jesteś wspaniała!!!! Ale to już Wiesz!!!
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
ulaeska

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

ulaeska ta kobietka w czerwonym to Ty?:):)
Awatar użytkownika
ulaeska

Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ