od teraz ruszają zapisy (żebysmy niej więcej widzieli ile będzie ludzi od nas) proszę o podanie Imienia - rok urodzenia oraz NICK z forum na mój adres MAILOWY: haski1@interia.pl
Ostatnio zmieniony wt, 01 wrz 2009, 16:36 przez moni, łącznie zmieniany 3 razy.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
dokladnie pozapisywalam ,sprawdzilam i sa niewielkie roznice:)
W sztokholmie jak zaczyna sie "beat it,beat it" juz robia te wymachy ramion na bok (na video michaela w tym fragmencie robi dopiero to "pstrykanie" palcami przy biodrze..). W sztokholmie (mimo,ze super to wyszlo) nie robia 2 razy pod rzad tych "fal "rekami tylko od razu robia podnoszą te jedna noge i sklon korpusu do niej (na video M i na youtubie co ucza krokow- sa 2 razy te "fale"). Co wiecej - znow na youtubie co ucza krokow podnoszą potem nie lewą lecz prawą noge...(mimo ze na video M. i w sztokholmie podnosza lewą noge)
wszystkie wersje sa swietne,ale nie wiem ktorej sie uczyc juz teraz:]:)
zaczelam od tej na youtubie,potem popatrzylam na sztokholm a potem zdecydowalm zwrot do źrodel- uczylam sie z teledysku michaela:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki
moim skromnym zdaniem uważam, ze ta z youtube jest najbardziej Michaelowa, i moze wszystkim byc najlatwiej sie jej nauczyc,jest prosto, dokladnie wytlumaczone , co sadzicie??:)
"beat it..beat it" - 4 kroki z tym"pstrykaniem"/machaniem dlonią przy biodrze
"no one.."- 4 wymachy rekami,same rece i potem z odstawienie nóg,
"Showin' how funky (... )fight"- 2 obroty w lewo (z prawa noga na przodzie), na koncu frazy przekrecenie korpusu w tyl i z powrotem w przod(tu jest tez chyba chwyt za krocze )
"It doesn't matter.." 2 fale
"who's wrong or right " - 4 razy to "pstrykanie w miejscu"
"beat it..beat it" - znow 2 fale i "pstrykanie w miejscu
"no one wants.." - 2 razy podniesienie lewej nogi+ręce, wymach prawą nogą w powietrzu, wyprost i skłon do kolan
Ostatnio zmieniony wt, 01 wrz 2009, 17:17 przez madzia06, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki
no na youtubie sa wytlumaczone kroki ,tylko,ze w kazdej z tych 3 wersji sa rozne kombinacje. moglibysmy zrobic tak jak ci na youtubie co ucza krokow,tylko zmienic te ich prawa noge na lewa(bo tak jest w teledysku:)
madzia06 pisze:no na youtubie sa wytlumaczone kroki ,tylko,ze w kazdej z tych 3 wersji sa rozne kombinacje. moglibysmy zrobic tak jak ci na youtubie co ucza krokow,tylko zmienic te ich prawa noge na lewa(bo tak jest w teledysku:)
http://www.youtube.com/watch?v=cb_tpz-QKzo ja wszystkim posylam ten link wiec pewnie ludzie ucza sie z tego :) zreszta ustalimy wsztystko na probach :) a noge faktycznie mozna zmienic :) tylko czy to takie istotnie az
sluchajnie - prawododobnie bedziemy mieć patronat medialny tylko potrzebuje jeszcze osoby ktora moglaby zapewnic sprzet naglasniajacy - jakiegos dobrego boom boxa ale nie wiem NA JUŻ bo to pilne ! znaczy osoba ktora na sto procent moglaby zadbać o to w dniu pokazu :)))
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
moni- dobra,jak z tego to z tego,faktycznie na probach doustalamy:)kurcze no ja mam radio przenosne ,male,ktore na 100% bede mogla wziac w tym dniu,.. nie wiem... czy bylas pod Smokiem ostatnio po odslonieciu gwiazdy-tanczylysmy przy nim. Juz kupilam do niego 6 paluszkow,etc i dziala. Tylko,ze tak - generlanie jak puszczam na ogrodku czy w domu na fulla glos to wydaje mi sie baardzo glosno. Ale wlasnie jak bylam pod Smokiem i jak sie glos troche porozchodzil na wiekszej "przestrzeni" to juz tak bardzo glosno nie bylo:]przynajmniej tak mi sie wydawalo. wydaje mi sie,ze to jest jednak powinien byl wiekszy magnetofon zeby bylo porzadnie slychac
moge juz dzis wieczor jak co pytac po ludziach o jakis wiekszy magnetofon na cd,albo moze glosnik-wtedy by sie moglo podpiac duzy glosnik do radia (może)
ale tez pomyslaam czy by sie nie dalo skombinowac tego glosnika od ludzi z tv z "krzemionek" , jeden duzy byl,wtedy go przyniesli co glosu nie bylo pod bagatela z telebimu(wykombinowali ten glosik w dosc szybkim czasie..moze by tak sprobowac? wtedy przeciez podono jaka 15stolatka w ogole zadzwonina do tych ludzi od telebimu spod bagateli proszac o transmisje pogrzebu,moze by uzyczyli swojego glosnika na flashmoba? nie wiem.. co o tym myslicie?
Mam nadzieję że data 04.10 jest już ostateczna i mogę wziąść udział w tym projekcie a przy okazji obejrzeć gwiazdę MJa.Mam tylko prośbę czy ktoś z Krakowa mógłby mi przesłać number phone na PW ?Pierwszy raz będę w Krakowie i nie wiem czy się odnajdę.Z góry dziękuję.Może inni poznaniacy też wezmą udział w tym projekcie-zobaczymy.