Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

od teraz ruszają zapisy (żebysmy niej więcej widzieli ile będzie ludzi od nas) proszę o podanie Imienia - rok urodzenia oraz NICK z forum na mój adres MAILOWY: haski1@interia.pl

Obrazek

:-) :-)
Ostatnio zmieniony wt, 01 wrz 2009, 16:36 przez moni, łącznie zmieniany 3 razy.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
kari

Post autor: kari »

ja się pisze na akcję xD a mejla już piszę ;)
I've come back to old good times...

'When you're performing,
you don't realise what you sound like
or how you're coming across.
You just open your mouths and sing'
Awatar użytkownika
kari

moni pisze:adres MAILOWY: haski1interia.pl
można prosić o poprawienie majla bo nie ma @ ?

'When you're performing,
Awatar użytkownika
moni

kari pisze:

oczywiscie to haski1@interia.pl

gdzieś w ferworze przygotowań uleciało glupija
Awatar użytkownika
kari

moni pisze:
kari pisze:

oczywiscie to haski1@interia.pl

gdzieś w ferworze przygotowań uleciało glupija
hehe, nie ma problemu ;) dzięki

'When you're performing,
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

ok ja juz wyslalam maila:)

ej ludzie ale mam pytanie dosc istotne- nie wiem ktorej wersji mam sie uczyc:)

nie wiem czy zauwazyliscie,ale wersja ze Sztokholmu
http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM

rozni sie od tej z teledysku Michaela http://www.youtube.com/watch?v=Uqxo1SKB0z8&feature=fvst

a te 2 wersje roznia sie jeszcze o tej co jest na youtubie
http://www.youtube.com/watch?v=ARKFxzimNF0&feature=fvw :)

dokladnie pozapisywalam ,sprawdzilam i sa niewielkie roznice:)

W sztokholmie jak zaczyna sie "beat it,beat it" juz robia te wymachy ramion na bok (na video michaela w tym fragmencie robi dopiero to "pstrykanie" palcami przy biodrze..). W sztokholmie (mimo,ze super to wyszlo) nie robia 2 razy pod rzad tych "fal "rekami tylko od razu robia podnoszą te jedna noge i sklon korpusu do niej (na video M i na youtubie co ucza krokow- sa 2 razy te "fale"). Co wiecej - znow na youtubie co ucza krokow podnoszą potem nie lewą lecz prawą noge...(mimo ze na video M. i w sztokholmie podnosza lewą noge)

wszystkie wersje sa swietne,ale nie wiem ktorej sie uczyc juz teraz:]:)

zaczelam od tej na youtubie,potem popatrzylam na sztokholm a potem zdecydowalm zwrot do źrodel- uczylam sie z teledysku michaela:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
paula_SiSi

Post autor: paula_SiSi »

moim skromnym zdaniem uważam, ze ta z youtube jest najbardziej Michaelowa, i moze wszystkim byc najlatwiej sie jej nauczyc,jest prosto, dokladnie wytlumaczone , co sadzicie??:)
SiSi
Awatar użytkownika
madzia06

michael robi tak:

"beat it..beat it" - 4 kroki z tym"pstrykaniem"/machaniem dlonią przy biodrze

"no one.."- 4 wymachy rekami,same rece i potem z odstawienie nóg,

"Showin' how funky (... )fight"- 2 obroty w lewo (z prawa noga na przodzie), na koncu frazy przekrecenie korpusu w tyl i z powrotem w przod(tu jest tez chyba chwyt za krocze )

"It doesn't matter.." 2 fale
"who's wrong or right " - 4 razy to "pstrykanie w miejscu"
"beat it..beat it" - znow 2 fale i "pstrykanie w miejscu
"no one wants.." - 2 razy podniesienie lewej nogi+ręce, wymach prawą nogą w powietrzu, wyprost i skłon do kolan
Ostatnio zmieniony wt, 01 wrz 2009, 17:17 przez madzia06, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

no na youtubie sa wytlumaczone kroki ,tylko,ze w kazdej z tych 3 wersji sa rozne kombinacje. moglibysmy zrobic tak jak ci na youtubie co ucza krokow,tylko zmienic te ich prawa noge na lewa(bo tak jest w teledysku:)

Obrazek
Awatar użytkownika
moni

madzia06 pisze:no na youtubie sa wytlumaczone kroki ,tylko,ze w kazdej z tych 3 wersji sa rozne kombinacje. moglibysmy zrobic tak jak ci na youtubie co ucza krokow,tylko zmienic te ich prawa noge na lewa(bo tak jest w teledysku:)

http://www.youtube.com/watch?v=cb_tpz-QKzo ja wszystkim posylam ten link wiec pewnie ludzie ucza sie z tego :) zreszta ustalimy wsztystko na probach :) a noge faktycznie mozna zmienic :) tylko czy to takie istotnie az ;-)

sluchajnie - prawododobnie bedziemy mieć patronat medialny tylko potrzebuje jeszcze osoby ktora moglaby zapewnic sprzet naglasniajacy - jakiegos dobrego boom boxa ale nie wiem NA JUŻ bo to pilne ! znaczy osoba ktora na sto procent moglaby zadbać o to w dniu pokazu :)))
Awatar użytkownika
madzia06

moni- dobra,jak z tego to z tego,faktycznie na probach doustalamy:)kurcze no ja mam radio przenosne ,male,ktore na 100% bede mogla wziac w tym dniu,.. nie wiem... czy bylas pod Smokiem ostatnio po odslonieciu gwiazdy-tanczylysmy przy nim. Juz kupilam do niego 6 paluszkow,etc i dziala. Tylko,ze tak - generlanie jak puszczam na ogrodku czy w domu na fulla glos to wydaje mi sie baardzo glosno. Ale wlasnie jak bylam pod Smokiem i jak sie glos troche porozchodzil na wiekszej "przestrzeni" to juz tak bardzo glosno nie bylo:]przynajmniej tak mi sie wydawalo. wydaje mi sie,ze to jest jednak powinien byl wiekszy magnetofon zeby bylo porzadnie slychac

Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

tak sobie mysle,ze nawet na pewno to radio jest za ciche

masz http://www.youtube.com/watch?v=I72n20_sME4 tu jest filmik jak tanczylysmy pod smokiem i jak widac nie bylo zbyt glosno,nie na flash moba:/

moge juz dzis wieczor jak co pytac po ludziach o jakis wiekszy magnetofon na cd,albo moze glosnik-wtedy by sie moglo podpiac duzy glosnik do radia (może)

ale tez pomyslaam czy by sie nie dalo skombinowac tego glosnika od ludzi z tv z "krzemionek" , jeden duzy byl,wtedy go przyniesli co glosu nie bylo pod bagatela z telebimu(wykombinowali ten glosik w dosc szybkim czasie..moze by tak sprobowac? wtedy przeciez podono jaka 15stolatka w ogole zadzwonina do tych ludzi od telebimu spod bagateli proszac o transmisje pogrzebu,moze by uzyczyli swojego glosnika na flashmoba? nie wiem.. co o tym myslicie?

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Mam nadzieję że data 04.10 jest już ostateczna i mogę wziąść udział w tym projekcie a przy okazji obejrzeć gwiazdę MJa.Mam tylko prośbę czy ktoś z Krakowa mógłby mi przesłać number phone na PW ?Pierwszy raz będę w Krakowie i nie wiem czy się odnajdę.Z góry dziękuję.Może inni poznaniacy też wezmą udział w tym projekcie-zobaczymy. ;-)
Obrazek
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Układ obczaiłam już w nocy zaraz po ogłoszeniu Naszego pomysłu. ;-)

Powodzenia Wszystkim! :mj:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Kurcze, zazdroszcze Wam, ze robicie Flash Mob'a. Też chciałabym zatańczyć, z tym, że o ile na samą akcję mogłabym przyjechać do Krakowa ale na próby raczej nie :surrender:

Ale życze powodzenia i 3mam kciuki za dzielne MJówki ;-) :mj:
ODPOWIEDZ