Ja oczywiście też będę(razem z kumpelą-będziemy łatwiejsze do rozpoznania) ,a tak a propos-macie jakieś pomysły na to żeby się łatwo zidentyfikowac?Zakładam,że na kwadratach o tej porze nie będzie stał jakiś tłum...no ale jak będzie to co?Na pewno będzie śmiesznie(każdy podejrzliwie spoglądający na każdego przechodnia
Może macie jakies wstępne propozycje na fajną,cichą knajpkę?
Podobno gdzieś w okolicach aleii jest lokal gdzie puszczają muzykę z lat 70-tych(może nam MJ puszczą
Do zobaczyska 22-go
Wie ktoś może dlaczego(może moderator)tak się dzieje,że jak umieszczam moją wypowiedz(a klikam tylko raz)to wyskakuje podwójnie
Wiem ,że nie ten temat,ale denerwujące to jest i dlatego odpisuje pod swoim postem-przepraszam
Jedzie ktoś może z czestochowy pociagiem który przejeżdza przez radomsko (cyba wszytskie przejezdzaja.sama nie wiem;)) na Mjowisko w Łodzi??jeśli tak to mogłabym sie dołączyć??bardzo prosze o odpowiedż..tutaj albo na gg
9278989
co do tego rozpoznania się to faktycznie przydał by się jakiś pomysł a może wymieniłybyśmy się numerami komórek , może byłoby łatwiej .
a jeśli chodzi o knajpkę to się zorientuje gdzie można by było posiedzieć przy fajnej muzyczce:)
do zobaczyska
Postaram się być o 17-stej na kwadratach, nie wiem tylko jak rozpoznam kogokolwiek.
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem". http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC
Susie pisze:Jedzie ktoś może z czestochowy pociagiem który przejeżdza przez radomsko (cyba wszytskie przejezdzaja.sama nie wiem;)) na Mjowisko w Łodzi??jeśli tak to mogłabym sie dołączyć??bardzo prosze o odpowiedż..tutaj albo na gg
9278989
Ekipa z Katowic będzie nim jechać ;) Częstochowa Osobowa godz. 11:32 ;) przez Radomsko będziemy przejeżdżać o godz. 12:20 ;)
Ja dziś nie dam rady, mam nadzieję, że innym razem spotkamy się większą grupą w naszej Czewie :)
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Niestety spotkanie nie odbyło się-z bardzo prostej przyczyny...pojawiłam sie na nim tylko ja z moja kumpelą
Mam nadzieję ,że spotkanie kiedyś dojdzie do skutku,tylko błagam nie róbcie za często takich fałszywych alarmów :smutek
ja już powoli zaczynam mówić więc może niebawem się spotkamy:)
jak ktoś ma pomysł na określony dzień to piszcie
Aniu jak będziesz miała czas i ochotę żeby się spotkać to przedzwoń albo wyślij mi sms , numer masz.
Myśle że może będą u nas wyświetlać ten film o Michaelu to może byśmy się większą grupką wybrały:)
Magda,jak będziesz wiedziała cos więcej o tym filmie to daj znac,ja oczywiście bardzo chetnie sie wybiorę (jakby co to jesteśmy w kontakcie tel.)
Całą resztę fanów z Cz-wy,prosimy o zgłaszanie się na forum
Aniu miałam pisać do Ciebie żeby spytać jak Wam sie udało spotkanie ale jak widzę...
anbe2 pisze:Niestety spotkanie nie odbyło się-z bardzo prostej przyczyny...pojawiłam sie na nim tylko ja z moja kumpelą
Mam nadzieję ,że spotkanie kiedyś dojdzie do skutku,tylko błagam nie róbcie za często takich fałszywych alarmów :smutek
no to kiepsko ,tym bardziej załuję że nie mogłam sie chociaż z Wami dwiema spotkać. Ale na to wspólne kino to jak najbardziej się pisze , mamy jeszcze sporo czasu to myślę ze się zdążymy zorganizować.
Pozdrawiam
Czy byłby ktoś chętny na spotkanie w Częstochowie w którąś sobotę? ;)
Ostatnio zmieniony pn, 07 wrz 2009, 17:14 przez calineczka, łącznie zmieniany 1 raz.
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.