Wspomnienia po MJowisku 2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
spider865

Post autor: spider865 »

czy może ktoś napisać ile zdjęć można zobaczyć na tej wystawie w Bałtyku? czy te zdjęcia pochodzą z tego albumu "I love Poland"?
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Przepraszam, że zdjęcia tak cykam stopniowo i jakość może nie taka.
Mnie nie ma na żadnym zdjęciu może to i lepiej. Ta dziewczyna w czerwonej bluzeczce to Asia "Joema71" z Wrocławia.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Dzieki Anielko za sprostowanie.....ciekawe czy mowimy o tej samej osobie, bo to byl ktos z lozy, ale moze sie myle......
Ostatnio zmieniony wt, 01 wrz 2009, 18:54 przez SunsetDriver83, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ulaeska

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
dk997

Post autor: dk997 »

O MÓJ BOŻE.... :smiech:

You are not alone... Już nie...
Przepraszam że tak późno...
revontulet

Post autor: revontulet »

Ok, skoro sie wybawilam, to wypadaloby teraz cós napisać.
Przede wszystkim wielkie DZIĘ-KU-JĘ dla siadeh_!
Nawet nie potrafie sobie wyobrazić ile poświecenia i nerwów Cię to kosztowało. Na szczęcie wszystko pieknie się udało. Jesteś wielka :dance: i nie zawracaj sobie głowy pewnymi komentarzami...
Co do moich wrazeń to napiszę tylko tyle: nie jestem typem imprezowicza, rzadko bywam na imprezach i do tej pory nigdy nie zdarzyło mi się, żebym wytrwała na jakiejkolwiek imprezie do końca. A w Łodzi jakoś tak dziwnie wyszło, że w ogóle nie chciałam wychodzić (hmm, czyżby przez tą muzykę i towarzystwo... :mj: :mj: )
i ci wielcy panowie, znaczy sie karki, musieli nas wyrzucać z klubu nenene To chyba mówi wszystko!
Iza i Magda dziękuję za miłe towarzystwo! I już nie wypominajcie mi tego hamburgera na hotelowym chodniku japrosic
Kasia pewnie mnie nie pamiętasz, ale miło było Cię poznać.

Aha, pierwszy raz w życiu widziałam imprezę techno i tyle dresów w jednym miejscu - NIEZAPOMNIANY widok....
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

pierwszy raz byłam na zlocie i nprawde było zajedwabiście :) Kiniu naprawdę podziw i szacun za okiełznanie tego wszystkiego i organizację! przemarsz, kino było ekstra.. klub...hmm.. początkowo byłam przerażona, nie tym, że nie było gdzie usiąść, ale tym, że nie było nawet gdzie nogi postawić :P wiem że to nie wina Kingi a klubu ale później już było si :) świetna impreza i przede wszystkim zaczepista zabawa którą wszyscy zafundowali, to było coś niesamowitego!!! ;-) tancerz normalnie mnie powaliłeś... Twój taniec był świetny! Huberta chwalić już nie będę bo słucham go co tydzień na naszych zajęciach i wystarczy :P wielkie dzięki całej ekipie z Poznania :P oj było głośno ;p
ja osobiście już sie doczekać nie mogę następnej imprezy ;-)

a tutaj wklejam naszą Poznańską rodzinkę ;-)

Obrazek

od lewej na przodzie - tanczacy delfin (Wojtek), natpoznan (Natalia), jeanny100 (Dominika), motylek, hubartous (Hubert), OnlyKate (Kasia), JA czyli Karolina i jacek31 (Jacek) z żonką :)
Ostatnio zmieniony wt, 01 wrz 2009, 19:55 przez MJ_Angel, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Konkurs tańca - tancerz
Obrazek

od Prawej: Ja, Pattolek i fanka Michaela(aż wstyd się przyznać ale nie pamiętam imienia, jak jest na forum niech da znać :D) No i jeszcze obok mnie widać Natke ;)
http://yfrog.com/60dsc01451antj

Impreza - cóż to za rozemocjonowany pan widnieje na pierwszym planie? ;D. Zdjęcie robione po omacku(ciemno było ;P)
Obrazek

Koniec pochodu-złożenie róż
http://img228.imageshack.us/img228/3032/dsc01491y.jpg

Przemówienie Kasi
Obrazek
Ostatnio zmieniony wt, 01 wrz 2009, 18:30 przez Beti_90, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Niestety, los w tym roku był niezbyt łaskawy i nie mogłam być z Wami fizycznie, ale wierzcie mi, mentalnie snułam się gdzieś tam:) Mimo mojej absencji również chciałam podziękować wszystkim, którzy włożyli prace i serce w tę imprezę, począwszy od siadeh_, przez wszystkich, którzy zamieszczają zdjęcia i filmiki (dzięki Wam czuję się trochę bliżej tego wydarzenia:)) aż do wszystkich uczestników imprezy, którzy pochwycili w ręce białe róże:) Jesteście niesamowici!:)

A ta obietnica, że szybciej, niż za rok... ależ grasz nam na emocjach!:D Serce mi szybciej zabiło!:)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

revontulet pisze:Aha, pierwszy raz w życiu widziałam imprezę techno i tyle dresów w jednym miejscu - NIEZAPOMNIANY widok....
hahaha :smiech: dla mnie to też był egzotyczny widok :smiech:
siadeh_ pisze:Powiem tylko tyle, że tez chodzi o Łódź...

Bedzie sie działo kochani
-zdajesz sobie sprawę MJowa Matko ile MJówek teraz obgryza paznokcie z ciekawości, nerwów, oczekiwania ? :happy:
Olica

Post autor: Olica »

tanczacy delfin pisze:Olica - jesteś absolutną rewelacją taneczną, nie mogłem oderwać wzroku...
Nekro - dzięki wielkie za te słowa, rewelacyjnie się z Tobą i Olicą bawiłem, w ogóle czujesz klimat bracie, uwielbiam takich ludzi - po to jest dancefloor!
Jeszcze raz dziękuję, aż się zaczerwieniłam ;) Dla mnie to był zaszczyt tańczyc u boku tak wesołych, sympatycznych i czujących klimat muzyczny mężczyzn jak wy, buziaki dla waszej dwójki :* mam nadzieję, że kiedyś powtórzymy te dziekie baunce w tym samym składzie.

Jeśli Siedah coś jeszcze planuje, to ja dziękuję Bogu, że Łódź jest tak blisko Warszawy, chociaż długie podróże pociągiem nie są mi obce, kursując co chwilę do Szczecina.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

siadeh_ pisze:Powiem tylko tyle, że tez chodzi o Łódź...

Bedzie sie działo kochani ;-)
No nie wierzę! ^^ Kobieto, nie wiem co kombinujesz, ale jesteś niesamowita! japrosic
Awatar użytkownika
KAcpeross

Post autor: KAcpeross »

Jak schodziłem schodami z piętra techno, to przed dwa stopnie przede mną spadła i rozbiła się szklanka ;o I raczej sama nie zleciała z góry ;/
Obrazek
Awatar użytkownika
ulaeska

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
ulaeska

Obrazek Obrazek
życzę miłego odnajdywania się na zdjęciach
Obrazek
Kasi nie trzeba przedstawiać
Obrazek
a to część Fanów z Wrocławia i okolic (znowu mnie tu nie ma)
I to już by było na tyle
ODPOWIEDZ