Wspomnienia po MJowisku 2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

siadeh_ pisze:Szybciej...znacznie szybciej... ;-)

"This is it w kinie"????
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

siadeh_ pisze:
intelmet pisze:Ja się chyba z nią łożenię HAHA
Olaboga! Oswiadczaja mi sie! czy ktos to nagral , czy ktoś to nagrał sie pytam :P ale nic to...mam na pismie ;-)

...pzdr
s_

i to kobiety... :)
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
intelmet

siadeh_ pisze:
intelmet pisze:Ja się chyba z nią łożenię HAHA
Olaboga! Oswiadczaja mi sie! czy ktos to nagral , czy ktoś to nagrał sie pytam :P ale nic to...mam na pismie ;-)

...pzdr
s_
NO, cieszę się, że odzyskałaś humor. Czyli to co kombinuję z dziewczynami, musimy przyspieszyć.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
BaD21

Post autor: BaD21 »

Ogólnie impreza super.. :-) jestem bardzo zadowolona że tam "z Wami" byłam... chociaż czułam się trochę odosobniona... Chciałam złapać z kimś kontakt..niestey nie wyszło... Bo ludzie bawili się w grupkach i nie bardzo byli skłonni do zawierania nowych znajomości.. Ale cóż nie po to tam pojechałam.. Jakby mogła się do mnie odezwać MJdoris byłabym bardzo wdzięczna:-) Kiniu dziękuję że dzięki Tobie mogłam tam być Jesteś SUPER :mj:
I'll never let you part .. for you're always in my heart ..
Awatar użytkownika
intelmet

BaD21 pisze:Ogólnie impreza super.. :-) jestem bardzo zadowolona że tam "z Wami" byłam... chociaż czułam się trochę odosobniona... Chciałam złapać z kimś kontakt..niestey nie wyszło... Bo ludzie bawili się w grupkach i nie bardzo byli skłonni do zawierania nowych znajomości.. Ale cóż nie po to tam pojechałam.. Jakby mogła się do mnie odezwać MJdoris byłabym bardzo wdzięczna:-) Kiniu dziękuję że dzięki Tobie mogłam tam być Jesteś SUPER :mj:

eee , nie do końca. Ja też pojechałam nikogo nie znając, ale sprawy załatwiałam jak MJ, uśmiech z całej klawiatury i z koksem. No czyż nie mam racji??? nenene
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

A wrzucę jeszcze kilka zdjęć ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Erwinie, bardzo dziękujemy japrosic choć nie było mojego "Tabloid Junkie" ;)
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Do Pana Dangerous

Wyczuwam pewne podobienstwo, pomiedzy moimi obserwacjami a zaistnialym zdjeciem hahahhahahahah

czy to Pan bawil sie w trampkach i czarnej kamizelce.....jesli tak, to ups.......wziolem Pana za kogos innego plus myslalem, ze wszedl Pan przez jakies wtyki hahahahahaahha.........
Awatar użytkownika
Luna

Post autor: Luna »

siadeh_ pisze:Szybciej...znacznie szybciej... ;-)

rocznica koncertu na Bemowie?
:smiech: jak w quizie obrazkowym

Jak sobie przypomnę swój nastrój z dn. 29 sierpnia, kiedy to siedziałam sama w domu z myślą, że następne MJowisko za rok - to mnie śmiech ogarnia:) A tu coś się szykuje! Po prostu :knuje: Tak się cieszę.

Oglądam zdjęcia, filmiki - to musiało być piękne. Takie zjednoczenie fanów w michaelowej muzyce i tańcu! Dziękuję za wszystkie relacje, byłam z wami sercem jakkolwiek słabo to brzmi
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Jak wrzucić zdjęcia żeby zamiast linka na forum były ich miniaturki? Bo mam jeszcze kilka ciekawych do pokazania a są dość dużych rozmiarów;D
Awatar użytkownika
Dangerous

Post autor: Dangerous »

SunsetDriver83 pisze:Do Pana Dangerous

Wyczuwam pewne podobienstwo, pomiedzy moimi obserwacjami a zaistnialym zdjeciem hahahhahahahah

czy to Pan bawil sie w trampkach i czarnej kamizelce.....jesli tak, to ups.......wziolem Pana za kogos innego plus myslalem, ze wszedl Pan przez jakies wtyki hahahahahaahha.........
Tak. To ja. Dokładny opis ubioru... aż tak źle, że zapadłem w pamięci.
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

http://img228.imageshack.us/img228/5135/dsc01446h.jpg

Obrazek

Obrazek

http://img168.imageshack.us/img168/5042/dsc01463m.jpg

Obrazek

http://img84.imageshack.us/img84/1828/dsc01508d.jpg

Obrazek

No i na koniec Aga_88 i Natka ;). Musiałam wstawić, bo wyszłyście cudnie ;D Wiem że się cieszycie ;)
Obrazek
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Drogi Dangerousie

Stroj byl jak najbardziej oki.......lubie takie mixy tekstylne,sam uwielbiam trampki :smiech:

A teraz do rzeczy

1) Bardzo mi kogos przypominales, stad pomyslalem o k... co on tu tutaj robi.....hahahahhahahahah

2) faktycznie pomyslalem, ze wszedles jakos wczesniej, bo siedziles w lozy, wogole cie nie kojarzylem z Piotrkowskiej..... itp

Ale przede wszytskim, wydales mi sie niezwykle podobny do czlowieka, ktorego kiedys znalem, stad wieksze zainteresowanie twoja osoba...a moze my sie znamy hahhahahahaha....nie no zart, ale podobny jestes jak brat blizniak do tego kolesia, do dzisiaj myslalem ze ty to on, niesamowite podobienstwo ......sa sobowtory ludzi na swiecie, potwierdzasz te regule......

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr, 02 wrz 2009, 1:09 przez SunsetDriver83, łącznie zmieniany 2 razy.
Olica

Post autor: Olica »

Mnie pan z kina (pracownik) pomylił z jakąś Moniką, a taki był uradowany jak mnie zobaczył, jak się okazało, że nie jestem Moniką to mu głupio było i się biedak speszył.
Przy okazji wspominaniu osób uczestniczących na zlocie, nie mogę nie wymienic chłopaka, który rewelacyjnie tańczył i nie brał udziału w konkursie, nie mogłam oderwac od niego oczu, bawił się świetnie i ponoc 2 lata temu brał udział w konkursie tanecznym- jeśli tu jesteś, pozdrawiam serdecznie i gratuluję tych kocich ruchów ;)
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Swoje wrażenia opisze kiedy indziej, narazie fotki :)

Obrazek

Obrazek

studio TVP Łodź :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony śr, 02 wrz 2009, 0:37 przez Fanka MJ, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Mańkut

Post autor: Mańkut »

O proszę nawet na kilku zdjęciach jestem w stanie znaleźć moją rudą głowę:)
ODPOWIEDZ