A więc nie wiem czy jest się czym chwalić... W każdym bądź razie chciałam wam pokazać moje rysunki, które były tworzone z miłości i pod wielkim wpływem Michaela i jego muzyki... Jednym słowem rysunki wyrwałam z serca żeby wam pokazać. Oceńcie :) Tylko błagam nie zbyt surowo...
Ten pierwszy Ci się nie podoba? Dziewczyno, jest śliczny! Bardzo mi się podoba - chyba najbardziej z tych wszystkich. Ja do rysowania jestem ostatnia, bo po prostu nie mam talentu, ale Ty widzę czujesz się, jak ryba w wodzie. Od dawna rysujesz?
Pierwszy ma za szeroki nos u góry, ale oczy są bardzo ładnie narysowane. Drugi ma jeszcze trochę za krótkie stopy, ale góra niezła. Trzeci - trochę za chude ręce i nogi, ale bardzo dobrze uchwycona poza. Czwarty jest naprawdę świetny, chociaż oczy są trochę za blisko nosa. No a piąty naprawdę ładnie wyszedł, jak prawdziwy cień Mike'a na ścianie.
Ogólnie naprawdę bardzo ładnie rysujesz i dobrze, że w Jego muzyce znajdujesz takie natchnienie. Tak trzymać i więcej rysunków!
Just because you read it in a magazine
Or see it on the TV screen
Don't make it factual
Mindark pisze:Pierwszy ma za szeroki nos u góry, ale oczy są bardzo ładnie narysowane. Drugi ma jeszcze trochę za krótkie stopy, ale góra niezła. Trzeci - trochę za chude ręce i nogi, ale bardzo dobrze uchwycona poza. Czwarty jest naprawdę świetny, chociaż oczy są trochę za blisko nosa. No a piąty naprawdę ładnie wyszedł, jak prawdziwy cień Mike'a na ścianie.
Ogólnie naprawdę bardzo ładnie rysujesz i dobrze, że w Jego muzyce znajdujesz takie natchnienie. Tak trzymać i więcej rysunków!
Ten pierwszy to sądzę że najbardziej psuje właśnie góra nosa... ale te oczy są straszne :D nie wiem co w nich widzisz :D ale dziękuję. Drugi... no cóż włożyłam Michaelowi na stopy buty niemowlaka... :D wybacz. Trzeci Zgodzę się. Czwarty - kartki by mi brakło :D a piąty to wisi mi nad łóżkiem... najładniej wygląda gdy jest pełnia :)
Co do tego drugiego , tak? ze niby ma za długie nogi? Nie, wcale nie :) Wystarczy poprawić linię uda i już bedzie ok!!!!
Gratz :) i ładne cieniowanie przy Invincible :)