Co robił Michael w dniu gdy się urodziłeś?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- TuttiFrutti
- Moonwalk_Girl
-
Przeszukałam już wszystkie strony i niestety nie znalazłam wiadomości o tym co Michael robił w dniu kiedy się urodziłam. Natomiast kiedy kończyłam swój pierwszy rok życia czyli 27 stycznia 1988 Michael zagrał swój finałowy koncert kończący trasę Bad World Tour w Sports Arena w Los Angeles. Rok później też 27 stycznia Michael został uznany za Wykonawcę Dekady na American Cinema Awards Foundation.
- niespodzianka
- Dama Kameliowa
"June 1993: Michael has announced that he will donate $1.25 million for children who have suffered from the riots in Los Angeles.
June 1993: 100 children from the Challengers Boys and Girls Club visit Neverland.
June 10, 1993: Michael promotes the new DARE-program. The purpose of the program is to inform children about the dangers of drug abuse.
June 18, 1993: Michael pays a visit to a hospital in Washington. He spends several hours with the young patients and plays chess with some of them."
Czyli generalnie datek na szpital (wizyta również), przerwa w trasie Dangerous Tour, zabawy z dziećmi w Neverland, propozycja programu przeciw narkotykom (coś w tym stylu).
Całkiem ciekawie - tzn. nie było to dokładnie 23 czerwca, ale w bardzo bliskich okolicach tej daty
June 1993: 100 children from the Challengers Boys and Girls Club visit Neverland.
June 10, 1993: Michael promotes the new DARE-program. The purpose of the program is to inform children about the dangers of drug abuse.
June 18, 1993: Michael pays a visit to a hospital in Washington. He spends several hours with the young patients and plays chess with some of them."
Czyli generalnie datek na szpital (wizyta również), przerwa w trasie Dangerous Tour, zabawy z dziećmi w Neverland, propozycja programu przeciw narkotykom (coś w tym stylu).
Całkiem ciekawie - tzn. nie było to dokładnie 23 czerwca, ale w bardzo bliskich okolicach tej daty
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- DirtyDiana13
- m_ary_jane
Hmmm...w dniu moich urodzin (11 listopada 1991r.) Michael zapewne odpoczywał po nagraniu płyty 'Dangerous'. Był na pewno szczęśliwy z owocnej, dobrze wykonanej pracy;) Z niecierpliwością oczekiwał jej wydania. (album zyskał podobną popularność co 'Bad' dzięki sprzedanym ok. 32 milionów kopii). O! a 14 listopada (miałam wtedy nie całe 4 dni) wyemitowano zmieniony teledysk do 'Black or White'. (wyemitowany jednocześnie w 27 krajach).
W ogóle w tym roku Michael miał sporo roboty. Jak to przy wydaniu płyty. O i do tego przygotowania do trasy która rozpoczęła się w 1992 r.. Ech, ale nie została skończona...
W ogóle w tym roku Michael miał sporo roboty. Jak to przy wydaniu płyty. O i do tego przygotowania do trasy która rozpoczęła się w 1992 r.. Ech, ale nie została skończona...
Czytam wasze daty urodzin. Czuję się niepewnie w takim towarzystwie, ale coraz bardziej zdaję sobie sprawę jak bardzo Michael łączy, łamie podziały, również te wiekowe.
Dzięki temu tematowi odkryłam, co robił Michael w dniu, gdy się urodziłam. Otóż pracował nad swoim pierwszym solowym albumem. Pierwszym absolutnie. Siedem dni po moim przyjściu na świat mały kochany Michael nagrał piosenkę Got to be there, dokładnie 7 października 1971 roku... Czuję się dziwnie wczytując w słowa piosenki: "Got to be there in the morning and welcome her into my word".
Jestem tu chyba najstarsza, ale w końcu jestem z pokolenia szaleństwa Thrillera, Wzrockowej Listy Przebojów, i czuję się z tym świetnie!
Dzięki temu tematowi odkryłam, co robił Michael w dniu, gdy się urodziłam. Otóż pracował nad swoim pierwszym solowym albumem. Pierwszym absolutnie. Siedem dni po moim przyjściu na świat mały kochany Michael nagrał piosenkę Got to be there, dokładnie 7 października 1971 roku... Czuję się dziwnie wczytując w słowa piosenki: "Got to be there in the morning and welcome her into my word".
Jestem tu chyba najstarsza, ale w końcu jestem z pokolenia szaleństwa Thrillera, Wzrockowej Listy Przebojów, i czuję się z tym świetnie!
...Got to be there in the morning
And welcome her into my world...
And welcome her into my world...