Co robił Michael w dniu gdy się urodziłeś?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
alouuu

Post autor: alouuu »

urodziłam się 1 grudnia 1994r. 10 grudnia Michael wraz z Lisą ukazali się na okładce pisma NewIdea. tylko tyle wyszukałam... :-/
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

1 czerwca 1987 - pewnie szlifował klejnocik zwany "Bad" :)
Obrazek
Awatar użytkownika
TuttiFrutti

Post autor: TuttiFrutti »

28 kwietnia 1996r. prawdopodobnie był z Debbie Rowe w Los Angeles, ale nie wiem czy to prawda ;p
Awatar użytkownika
Moonwalk_Girl

Post autor: Moonwalk_Girl »

Niestety nie wiem co Michalel robił dokładnie 15 lutego 1990,ale na pewno w tym okresie pracował nad albumem Dangerous ^^
Obrazek
Awatar użytkownika
Sunshine

Post autor: Sunshine »

Czy miało miejsce to w czerwcu, tego dokłanie nie jestem w stanie odszukać, ale w 1979 roku Michael wydał swój piąty solowy album "Off the Wall".
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Sama nawet nie wiem co robił 13 kwietnia 1988 roku. Wiem, że w marcu przeprowadził się do Neverland. Może w tym czasie byczył się na swoim kochanym drzewie i pisał piosenki? :smiech:
Ktoś może wie? :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Przeszukałam już wszystkie strony i niestety nie znalazłam wiadomości o tym co Michael robił w dniu kiedy się urodziłam. Natomiast kiedy kończyłam swój pierwszy rok życia czyli 27 stycznia 1988 Michael zagrał swój finałowy koncert kończący trasę Bad World Tour w Sports Arena w Los Angeles. Rok później też 27 stycznia Michael został uznany za Wykonawcę Dekady na American Cinema Awards Foundation.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Urodziłam się 7-go stycznia 1989 roku i nie znalazłam żadnego wydarzenia związanego z Michaelem z tego dnia. Przypuszczam, że ćwiczył wtedy przed występem mającym odbyć się w Los Angeles 16-go stycznia - jednym z ostatnich trasy Bad Tour. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Paooola

Post autor: Paooola »

A w dniu moich urodzin 23 sierpnia 1988 roku Michael koncertował - Bad World Tour - koncert w Belgii :)
Obrazek

Michael Jackson I love You so much !!! :********
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

Jak się urodziłam, to mijał rok od drugiego przyjazdu Michaela do Polski xP
A co dokładnie wtedy robił to nie wiem ;]
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

25 czerwca 1997... Nie wiem co robił? :knuje:
Ale najbliższe co znalazłam to;

"07 Czerwca

1997 - Album "Blood On The Dance Floor : History In The Mix" zajmuje #24 list przebojów w U.S.A."

a 25 czerwca 2009, wiadomo...
Nieszczęsna data!! ;((
Michael FOREVER.
Obrazek

www.MJteam.pl
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

"June 1993: Michael has announced that he will donate $1.25 million for children who have suffered from the riots in Los Angeles.

June 1993: 100 children from the Challengers Boys and Girls Club visit Neverland.

June 10, 1993: Michael promotes the new DARE-program. The purpose of the program is to inform children about the dangers of drug abuse.

June 18, 1993: Michael pays a visit to a hospital in Washington. He spends several hours with the young patients and plays chess with some of them."

Czyli generalnie datek na szpital (wizyta również), przerwa w trasie Dangerous Tour, zabawy z dziećmi w Neverland, propozycja programu przeciw narkotykom (coś w tym stylu). ;-)
Całkiem ciekawie - tzn. nie było to dokładnie 23 czerwca, ale w bardzo bliskich okolicach tej daty ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Nie wiem czy to był akurat 1 listopada (tak urodziłam się w święto zmarłych i nie wkręcam sobie)
Ale o ile wiem to w 1995 roku Michael był w trasie koncertowej ''HIstory'' a w 1996 Michael odwiedził Polskę :mj: :mj: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Hmmm...w dniu moich urodzin (11 listopada 1991r.) Michael zapewne odpoczywał po nagraniu płyty 'Dangerous'. Był na pewno szczęśliwy z owocnej, dobrze wykonanej pracy;) Z niecierpliwością oczekiwał jej wydania. (album zyskał podobną popularność co 'Bad' dzięki sprzedanym ok. 32 milionów kopii). O! a 14 listopada (miałam wtedy nie całe 4 dni) wyemitowano zmieniony teledysk do 'Black or White'. (wyemitowany jednocześnie w 27 krajach).

W ogóle w tym roku Michael miał sporo roboty. Jak to przy wydaniu płyty. O i do tego przygotowania do trasy która rozpoczęła się w 1992 r.. Ech, ale nie została skończona...
:rocky:
Obrazek
Awatar użytkownika
Vera

Post autor: Vera »

Czytam wasze daty urodzin. Czuję się niepewnie w takim towarzystwie, ale coraz bardziej zdaję sobie sprawę jak bardzo Michael łączy, łamie podziały, również te wiekowe.
Dzięki temu tematowi odkryłam, co robił Michael w dniu, gdy się urodziłam. Otóż pracował nad swoim pierwszym solowym albumem. Pierwszym absolutnie. Siedem dni po moim przyjściu na świat mały kochany Michael nagrał piosenkę Got to be there, dokładnie 7 października 1971 roku... Czuję się dziwnie wczytując w słowa piosenki: "Got to be there in the morning and welcome her into my word".
Jestem tu chyba najstarsza, ale w końcu jestem z pokolenia szaleństwa Thrillera, Wzrockowej Listy Przebojów, i czuję się z tym świetnie!
...Got to be there in the morning
And welcome her into my world...
ODPOWIEDZ