Koncerty w Las Vegas? [Plotki]

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Pank

Koncerty w Las Vegas? [Plotki]

Post autor: Pank »

Tym razem Onet dał coś ciekawszego niż proces i umieścił to w dziale "wiadomości", a nie "plotki". Hm, ktoś wie coś więcej na temat tych koncertów? Kiedyś coś tam krążyły o tym plotki, a teraz znów...

Jakoś mi się idea koncertów w samym Las Vegas nie widzi, ale lepsze i to niż nic... 80 milionów dolarów, jak nie więcej, to by się Michaelowi przydało ;) Szkoda tylko, że ja do Vegas to mam daaaleko :)

Co mogą mieć wspólnego Wayne Newton, Celine Dion i Michael Jackson? Być może wszyscy oni będą stałymi rezydentami klubów w Las Vegas.

Właściciele kasyna i hotelu New Frontier chcą zaprosić "króla popu" do występów u siebie, a wstępne rozmowy w tej sprawie z przedstawicielami wokalisty już się podobno odbyły. Jackson miałby być rezydentem klubu i podpisać długotrwały kontrakt, podobny do tego, jaki ma już Celine Dion występująca od dłuższego czasu w Caesars Palace. Kanadyjska piosenkarka otrzyma w ramach umowy 80 milionów dolarów, mówi się, że Jacko mógłby zarobić więcej.

Jackson już wcześniej interesował się występami w Las Vegas. Piosenkarz jest w tym mieście częstym gościem, mieszkają tam jego rodzice i siostra LaToya.
Ostatnio zmieniony wt, 15 sie 2006, 0:52 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Chyba wczoraj gdzieś czytalem na onecie czy WP :] ,że Doin ma dość tych koncertów w Vegas , nie odpowiada jej publiczność która na jej koncerty trafia jakby przypadkiem, ludzie tam przyjeżdzają na weekend, jedzą ,piją i się bawia a potem trafiają na jej koncerty i ...zasypiają. Elton John ponoć też ma podpisać podobny kontrakt. Nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie dla Michaela, z finansowego punktu widzenia tak, ale co nam po takiej "trasie".
KASIA

Post autor: KASIA »

To nie jest dobry pomysł... :surrender:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Wątpię, aby MJ przyjął taką propozycję. Wolałabym, żeby MJ grał własne koncerty a nie zabawiał gość w Vegas jak Celine Dion. Poza tym grać non stop koncerty przez np.: dwa lata i jeszcze na dodatek być ograniczonym przez jakiś głupi kontrakt nie jest dobre dla MJ’a. Ja już wolę pojedyńcze koncerty MJ’a typu MJ & Friends bo pewnie na trasę nie ma co liczyć, ale to jest lepsze niż występy w Vegas.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

dzina pisze:Wątpię, aby MJ przyjął taką propozycję. Wolałabym, żeby MJ grał własne koncerty a nie zabawiał gość w Vegas jak Celine Dion. Poza tym grać non stop koncerty przez np.: dwa lata i jeszcze na dodatek być ograniczonym przez jakiś głupi kontrakt nie jest dobre dla MJ’a. Ja już wolę pojedyńcze koncerty MJ’a typu MJ & Friends bo pewnie na trasę nie ma co liczyć, ale to jest lepsze niż występy w Vegas.
Ja też watpie,aby MJ przya taką propozyce.....i mi sie jakos ten pomysł nie za bardzo widzi :surrender:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Nie sądzę, aby Michael na coś takiego przystał.
Przede wszystkim, On nie lubi być tylko ozdobą salonu i grać dla tzw. "elit"- wielokrotnie o tym mówił.
Michael kocha swoich fanów i dla nich chce występować, bo to oni (czyt. my ;-) ) dajemy Mu te emocje, które są dla Niego tak bardzo ważne. To właśnie emocje, dodają adrenaliny i motywują do dawania z siebie tak wiele. :mj:
Myślę, że występowanie dla publiczności, która pali papieroski, pije kawę i dyskutuje o interesach jest całkowicie sprzeczne z celem, jaki Michael sobie w życiu obrał. :-/
A jeśli podpisałby kontrakt na takie występy to oznaczałoby to według mnie, że naprawdę potrzebuje dużego zastrzyku finansowego.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

LittleDevil pisze:Znalazlam cos z Fox News:

http://www.foxnews.com/story/0,2933,151298,00.html
Wcale się nie dziwię, że Raymone K. Bain nie odpowiedziała natychmiast, badź co bądź w tej chwili na pierwszym miejscu są sprawy dotyczące procesu.
A co do samych ewentualnych występów w Las Vegas czy gdziekolwiek indziej w przyszłości. Mam nadzieję, że Michael wybierze to co będzie najlepsze dla niego (nawet jeśli to oznacza występy w Las Vegas), ale jeśli to będzie jednocześnie z pożytkiem dla fanów na całym świecie a nie tylko tych z Nevady i okolic tym lepiej dla nas.
Obrazek
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

W Las Vegas niech sobie MJsiek wystepuje jak pojdzie na emeryture. Teraz ma pakowac kufry i marsz do Europy na tournee ! :smiech:

Ale koniec z zartami - tak naprawde to mnie ciesza takie wiadomosci, obojetnie czy sa prawdziwe czy nie: oznaczaja, ze prasa wietrzy juz koniec procesu oraz wyczuwa, ze wynik bedzie pozytywny dla MJa - dlatego wlasnie schodza z dotychczasowego tematu numer jeden, czyli rozprawy.
Obrazek
Awatar użytkownika
..::PIoTReK::..

Post autor: ..::PIoTReK::.. »

Michael mi nie pasuje do takich występów w klubie dla elit...Taki muzyk jak on potrzebuje ogromnych koncertów z tysiącami fanów...tam gdzie jest dla kogo "uwalniać energię"...a w takim klubie to mu może zabraknąć miejsca na cały koncertowy spektakl, więc zupełna klapa:(
No ale jesli już zgodzi sie na wystepy to korzyści są dwie: 1)Zarobi troche grosza 2)Bedzie mógł odwiedzac miasto, które bardzo lubi :happy:
Awatar użytkownika
Yoda

Post autor: Yoda »

Michael nie będzie zabawiał klientów w Vegas, jestem pewien on kocha wolność i koncerty dla fanów a nie dla grubych vipów.
thewiz

Post autor: thewiz »

MJowi juz zdazylo sie zabawiac gosci w Vegas,wiec kto wie,kto wie :smiech:
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Co tam, i tak w najbliższym czasie nie będzie żadnego tourne więc mógł by sobie trochę podylać w Vegas żeby rozgrzać się przed wielką sceną :-) A kto wie czy czasem jak nie kupie dropsa w promocji to nie wygram wycieczki do Vegas? Wtedy był bym najchudszym grubasem w Vegas :-) A wam bym pokazał nenene
whoisit1

Post autor: whoisit1 »

to jest napewno plotka.michael by sie tak nie ponizyl i ie uwięził w takim kontrakcie
ODPOWIEDZ