W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witajcie: mj:: mj:: mj:
!Moja historia z Michaelem zaczeła się od mojej mamy,zaraziłem się od niej i dlatego zacząłem słuchać jego muzyki i oglądać teledysków z nim zacząłem nawet robić przeróbki gier z Michaelem Jacksonem
witam! ale Ci zazdroszcze, ze masz mame fanke....u mnie w domu mowią na niego JACKSON. tak chamsko. nie Michael....no fakt mają jego płyte i czesto puszczają, ale to nie to samo...
Susie. pisze:No to witamy
A może coś więcej ?
Jak się nazywasz, skąd jesteś .
Na imię mam Kuba, jestem z Dolnego Śląska i chodzę do klasy 5.
Zainteresowałem się Michaelem, ponieważ lubiałem jego muzykę i jego osobę i taniec ale dzięki mojej mamie stałem się prawdziwym fanem .
żałuje że nie mogę go już zobaczyć na żywo, nigdy go nie widziałem i żałuje.
A może coś więcej ?
Zainteresowałem się Michaelem, ponieważ lubiałem jego muzykę i jego osobę i taniec ale dzięki mojej mamie stałem się prawdziwym fanem .
A może coś więcej ?