Tapety z MJ

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Bardzo mile mnie zaskoczyłaś:)
Spodziewałam sie kolejnej tapety, jakich są miliony, ale ta mi sie całkiem całkiem podoba.
Ma w sobie jakis klimat.
Jeśli masz więcej, to ten wątek jest doskonałym miejscem do pochwalenia sie nimi :]
Awatar użytkownika
Sleepless

Post autor: Sleepless »

Dziekuje bardzo i napewno jesli cos "urodzi sie" spod moich rak wy pierwsi sie o tym dowiecie :D
"Your words stabbed my heart, and I cried tears of pain..."
"You are the sun, you make me shine a more like the stars that twinkle at night..."
Awatar użytkownika
Sleepless

Kolejna tapeta ... Nie jest najlepsza ... Dopiero jestem poczatkujaca w te klocki, no ale sami zobaczcie i ocencie !

Obrazek
"You are the sun, you make me shine a more like the stars that twinkle at night..."
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

myślę, że na tapecie trzeba przewidzieć miejsce na ikonki, które przecież każdy ma na pulpicie raczej i tak przewidzieć to miejsce, ażeby było je później widać, a nie ażeby gdzieś ginęły. Kwestia praktyczna, a nie tylko wyglądu. A z kolei też szkoda ikonkami zasłaniać np. twarz Michaelowi, ale co zrobić, jeśli nie ma "spokojnego" miejsca na tapecie typu jakieś tam tło, czy po prostu 'nic'.
...
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Majkel pisze:myślę, że na tapecie trzeba przewidzieć miejsce na ikonki, które przecież każdy ma na pulpicie raczej i tak przewidzieć to miejsce, ażeby było je później widać, a nie ażeby gdzieś ginęły. Kwestia praktyczna, a nie tylko wyglądu. A z kolei też szkoda ikonkami zasłaniać np. twarz Michaelowi, ale co zrobić, jeśli nie ma "spokojnego" miejsca na tapecie typu jakieś tam tło, czy po prostu 'nic'.
Majkel, powinieneś mieć na drugie imię "Ale..." :)

Ta druga tapeta mi się podoba, jest ciekawa. Ja już od dawna nie mam Michaela na pulpicie właśnie dlatego że było za pstrokato. Tapety zbieram jako małe dzieła sztuki. U mnie jest relaksująca łączka i jedna ikonka - kosz :) Reszta w perfekcyjnie ułożonym Menu. Teraz czekam na Viste i świeżą trawę :]
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Wolę powiedzieć konstruktywną krytykę niż po prostu, że druga tapeta mi się nie podoba. Ja jak dobieram tapety to tak, ażeby mieć na nich "spokojne" miejsce na ikonki, więc daję tylko taką podpowiedź.

Ale... ;) ale byłem miły, nie powiedziałem nic niemiłego nenene

A... a drugie imię miałem już niejedno.

Mi ludzie nie szczędza ostrej krytyki :>
...
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Majkel pisze:
Mi ludzie nie szczędza ostrej krytyki :>
To z miłości... :hug:
Awatar użytkownika
Sleepless

Hej :D dzieki za komentarze i krytyke :D mam kolejne dzieło tym razem także nei najlepsze no ale trudno...

Obrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Sleepless pisze:Hej :D dzieki za komentarze i krytyke :D mam kolejne dzieło tym razem także nei najlepsze no ale trudno...
o! i jest miejsce na ikonki po lewej stronie (tam lubię najbardziej je trzymać) i o to mi chodziło! Nie mówię moich uwag ze złośliwości przecież.
...
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Ja również nie przepadam za tapetami na których nie ma miejsca na ikonki.
Michael is the best !!!
whoisit1

Post autor: whoisit1 »

a jak mozna zamówić sobie taką tapete tutaj?????
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Super sa te tapetki mi sie podobają... :-) jak mozecie i umiecie nie tak jak ja nie umiem nenene to wklejajcie są ciekawe ;-)
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Sleepless

Jasne , ze mozna zamowic D: ale uprzedzam ze jestem poczatkujaca wiec moge nei sprostac wymaganiom :D
Dzieki wszystkim za mile komentarze i niezbedna krytyke !!:D

A oto cos nowego ( nie ma za bardzo miejsca na ikonki , wybaczcie :D)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Tapety sa po prostu swietne tylko czy to sa tapety na telefon?Czy do kompa?Ja szukam jakiejs tapety na mój nowy telefon. :-/
Obrazek

Post autor: Maro »

Sleepless pisze:Maro18... nie cytuj wiadomości jak nie ma potrzeby, zwłaszcza jak są to same obrazki! Nie zaśmiecajmy forum! - Admin
Fajne bardo :happy: a tak na boku w jakim programie to robisz??
ODPOWIEDZ