Bardzo mile mnie zaskoczyłaś:)
Spodziewałam sie kolejnej tapety, jakich są miliony, ale ta mi sie całkiem całkiem podoba.
Ma w sobie jakis klimat.
Jeśli masz więcej, to ten wątek jest doskonałym miejscem do pochwalenia sie nimi :]
myślę, że na tapecie trzeba przewidzieć miejsce na ikonki, które przecież każdy ma na pulpicie raczej i tak przewidzieć to miejsce, ażeby było je później widać, a nie ażeby gdzieś ginęły. Kwestia praktyczna, a nie tylko wyglądu. A z kolei też szkoda ikonkami zasłaniać np. twarz Michaelowi, ale co zrobić, jeśli nie ma "spokojnego" miejsca na tapecie typu jakieś tam tło, czy po prostu 'nic'.
Majkel pisze:myślę, że na tapecie trzeba przewidzieć miejsce na ikonki, które przecież każdy ma na pulpicie raczej i tak przewidzieć to miejsce, ażeby było je później widać, a nie ażeby gdzieś ginęły. Kwestia praktyczna, a nie tylko wyglądu. A z kolei też szkoda ikonkami zasłaniać np. twarz Michaelowi, ale co zrobić, jeśli nie ma "spokojnego" miejsca na tapecie typu jakieś tam tło, czy po prostu 'nic'.
Majkel, powinieneś mieć na drugie imię "Ale..." :)
Ta druga tapeta mi się podoba, jest ciekawa. Ja już od dawna nie mam Michaela na pulpicie właśnie dlatego że było za pstrokato. Tapety zbieram jako małe dzieła sztuki. U mnie jest relaksująca łączka i jedna ikonka - kosz :) Reszta w perfekcyjnie ułożonym Menu. Teraz czekam na Viste i świeżą trawę :]
Wolę powiedzieć konstruktywną krytykę niż po prostu, że druga tapeta mi się nie podoba. Ja jak dobieram tapety to tak, ażeby mieć na nich "spokojne" miejsce na ikonki, więc daję tylko taką podpowiedź.
Ale... ;) ale byłem miły, nie powiedziałem nic niemiłego
Jasne , ze mozna zamowic D: ale uprzedzam ze jestem poczatkujaca wiec moge nei sprostac wymaganiom :D
Dzieki wszystkim za mile komentarze i niezbedna krytyke !!:D
A oto cos nowego ( nie ma za bardzo miejsca na ikonki , wybaczcie :D)
"Your words stabbed my heart, and I cried tears of pain..."
"You are the sun, you make me shine a more like the stars that twinkle at night..."