Warszawa zaprasza na lokalne zloty
witajcie . mam nadziejęze już wydobrzeliście po zlocie
Nasz kolega DJ Erwin wyraził cheć do spotkania i pogadania po zlocie . ja bardzo chętnie mam nadzieję ze wy równierz. może piątek tam gdzie zawsze??? jeżeli będziecie chętni to dajcie znać ok .
pozdrawiam
spotkanie odbędzie się w sobote ktoś jeszcze zainteresowany ???

pozdrawiam

spotkanie odbędzie się w sobote ktoś jeszcze zainteresowany ???
Ostatnio zmieniony śr, 02 wrz 2009, 23:30 przez roberto, łącznie zmieniany 1 raz.
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Hej wszystkim, potwierdzam słowa naszego Roberto o spotkaniu, tylko że w sobotę, bo w piątek to siedzę w robocie do 23:00
O której godzinie, aby nie skończyć za późno?
18:00? Tam gdzie zawsze - zbiórka po gitarą od Rock Caffe (dla tych co nie wiedzą)
Jak ktoś ma zdjęcia to niech przyniesie, a jak ktoś laptopa to tez abyśmy mogli się nimi (zdjęciami) powymieniać - to taka moja propozycja.
O której godzinie, aby nie skończyć za późno?
18:00? Tam gdzie zawsze - zbiórka po gitarą od Rock Caffe (dla tych co nie wiedzą)
Jak ktoś ma zdjęcia to niech przyniesie, a jak ktoś laptopa to tez abyśmy mogli się nimi (zdjęciami) powymieniać - to taka moja propozycja.
- JoannaTempest
- .krzywcia.
słuchajcie wsobotę jest impreza hehe
Bollywood Tribute To MICHAEL JACKSONod godz. 21. Właśnie dostałem ulotkę z klubu RIO ul. Pańska 97 . Wbijamy się po spotkaniu ??? mam nadziejęże znajdzie sie kilkoro chętnych na imprezę w sobotę
ja bardzo chętny ,ale przecież sam nie pójdę
. pozdro 

Ostatnio zmieniony czw, 03 wrz 2009, 21:00 przez roberto, łącznie zmieniany 1 raz.
Nekro na ulotce tylko tańczący Michael
napisy jakieśi oczywiście Tribute to MICHAEL JACKSON (i firmy które sa patronatami imporezy) gdzie co i jak i oczywiście nazwa klubu 5 wrzesień 21:00. wbijamy się ekipą i zobaczymy co będzie ciekawego . myślę że może być gorąco