Wspomnienia po MJowisku 2009
- tanczacy delfin
mój też! już się nie bojęintelmet pisze:
P.S. 25 czerwca zmienił się mój pogląd na śmierć

"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
- niespodzianka
- wiśnia1994
pawlinka pisze:mój też! już się nie bojęintelmet pisze:
P.S. 25 czerwca zmienił się mój pogląd na śmierćbo Majk czeka:)
oto właśnie mi chodziło, czekałam tylko aż moderator mi to wywali, a tu proszę poparcie.
to był najseksowniejszy facet świata, który był jednocześnie przystojnym mężczyzną, ale równie dobrze mógłby być piękną kobietą
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Ja już wiem że wyszło lepiej niż film REJSniespodzianka pisze:Łał, zazdroszczę Wam. Chciałabym już zobaczyć Bad w Waszym wykonaniu

A ja bym chciał bardzo abyś wystąpił w konkursieMike pisze: Kurcze a jednak mogłem sie przypomnieć z moim Tribute, bo nawet nasz Thriller był zawiedziony, że w końcu nie zatańczyłem Tribute (za rok to spełnię, i także poza konkursem:P)

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- lukas_art_no1
- niespodzianka
To było dopiero wydarzenie ;D. Ale nas kopnął zaszczyt ;D Strasznie się cieszę, że mogłam w tym uczestniczyć. Jestem w niebo wzięta, że trafiło też na mnie ;) Chyba nawat nieźle nam poszło(pomijając nasze spóźnione reakcje na znak-biegnijcie za mną;P). Ale to się dopiero okaże po emisji w TV ;D. Już się boję. Fajnie będzie oglądać się na ekranie siedząc w fotelu i jedząc popcorn popijając Coca colą(Pepsi mówimy nie ;P);D.majkelzawszespoko pisze:na potrzeby telewizji tvp łódź w przejściu podziemnym niedaleko stacji kolejowej 'łódź fabryczna', garstka fanów imitowała klip 'bad'.
M.Dż* w roli głównej i reszta fanów w tle.
tańce podskoki i kupa śmiechu.
ja niestety musiałem odpaść z tej części szalonego dokumentu z powodu kontuzji kolana, ale akcja jak najbardziej na plus.
czekamy jak to wyjdzie.
pozdrawiam wszystkie gwiazdy z planu!
whos bad?!
'You know I'm bad, I'm bad come on, you know.
And the whole world has to answer right now
just to tell you once again' ;D
Ostatnio zmieniony pt, 04 wrz 2009, 22:24 przez Beti_90, łącznie zmieniany 6 razy.
- wiśnia1994
-
watek numer :1
Tancerz ma racje.........Czas zlecial za szybko.....tyle osob jeszcze bylo do poznania a tu prosze koniec party...game over....ja sam najawiecej ludzi poznalem na Piotrkowskiej, oraz w kinie, co prawda niektore znajomosci byly bardziej niz przelotne, ale zawsze.......na elektrycznej " potancowce", udalo mi sie tylko zamienic pare slow z ludzmi tanczacymi obok, oraz pstryknac kilka fot z napotkanami Mjowkami.......
Ps do Tancerza......jesli istnieje taka mozliwosc, to czy moglbys kolego wrzucic swoj tegoroczny wystep z Mjowiska na youtuba........dales swietne show, fajnie byloby to zobaczyc raz jeszcze...
watek numer: 2
Dzieki Niespodzianko za twoj filmik.....nie wiesz nawet jak wielka NIESPODZIANKE hahaha, oraz radosc mi sprawilas tym "teledyskiem" Man in the mirror z Elektrowni.......wrocily wspomnienia, najfajniejsze jest to, ze zostalem nawet troche uwieczniony na twoim filmiku...tak wiec mam cudowna pamiatke, co prawda troche sie ciskam na parkiecie ale to chyba bylo dozwolne w zaistnialej sytuacji.......
watek numer:3
Dalej mi teskno za Michaelem, teraz dopiero rozumiem, jak kochalem oraz kocham tego człowieka.......łacze sie duchowo z wszystkimi czujacymi podobnie.
Wszystkim Mjowkom zycze wspanialego weekednu

Tancerz ma racje.........Czas zlecial za szybko.....tyle osob jeszcze bylo do poznania a tu prosze koniec party...game over....ja sam najawiecej ludzi poznalem na Piotrkowskiej, oraz w kinie, co prawda niektore znajomosci byly bardziej niz przelotne, ale zawsze.......na elektrycznej " potancowce", udalo mi sie tylko zamienic pare slow z ludzmi tanczacymi obok, oraz pstryknac kilka fot z napotkanami Mjowkami.......
Ps do Tancerza......jesli istnieje taka mozliwosc, to czy moglbys kolego wrzucic swoj tegoroczny wystep z Mjowiska na youtuba........dales swietne show, fajnie byloby to zobaczyc raz jeszcze...
watek numer: 2
Dzieki Niespodzianko za twoj filmik.....nie wiesz nawet jak wielka NIESPODZIANKE hahaha, oraz radosc mi sprawilas tym "teledyskiem" Man in the mirror z Elektrowni.......wrocily wspomnienia, najfajniejsze jest to, ze zostalem nawet troche uwieczniony na twoim filmiku...tak wiec mam cudowna pamiatke, co prawda troche sie ciskam na parkiecie ale to chyba bylo dozwolne w zaistnialej sytuacji.......
watek numer:3
Dalej mi teskno za Michaelem, teraz dopiero rozumiem, jak kochalem oraz kocham tego człowieka.......łacze sie duchowo z wszystkimi czujacymi podobnie.
Wszystkim Mjowkom zycze wspanialego weekednu

- MichaelsAngel
Trochę późno ale wczesniej nie dałam rady.
Czuje że muszę podziekować Kindze (siadeh_) poprostu za to że jest, bo mało takich ludzie na świecie którzy odwdzieczyli by serdeczny 'dziekczynny' uścisk nieznajomego i dodało kilka miłych słow
Pewnie nie wiesz nawet kim jestem Kingo ale to nie ma znaczenia, naprawde mnie to poruszyło i wiem dzieki temu że warto było tam przyjechać :)
Do zobaczenia następnym razem 'MJówki' :)
Czuje że muszę podziekować Kindze (siadeh_) poprostu za to że jest, bo mało takich ludzie na świecie którzy odwdzieczyli by serdeczny 'dziekczynny' uścisk nieznajomego i dodało kilka miłych słow

Do zobaczenia następnym razem 'MJówki' :)
Ej no genielnie...tez bym chciała, ale coż mnie ten zaszczyt nie spotkałmajkelzawszespoko pisze:na potrzeby telewizji tvp łódź w przejściu podziemnym niedaleko stacji kolejowej 'łódź fabryczna', garstka fanów imitowała klip 'bad'.
M.Dż* w roli głównej i reszta fanów w tle.
tańce podskoki i kupa śmiechu.
ja niestety musiałem odpaść z tej części szalonego dokumentu z powodu kontuzji kolana, ale akcja jak najbardziej na plus.
czekamy jak to wyjdzie.
pozdrawiam wszystkie gwiazdy z planu!
whos bad?!

Whatever Happens...we love you MJ, we do.